Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hayir igrenc bi insansin :P bu arada unutmadan dynada günün en iyi adamlarindan biriydi. hatta oydu.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ben de deli üşendim almadım duşumu geldim koltuğa oturdum ve kalkamadım bi daa eauhe[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 eheh estel günün adamı seçtiin için teşkür sende arsa mafyası gibisin bi çöktün pota altına alan kalmadı valla ;) günün en parselcisi seçiyos senide :) ps: eve gelince bol köpüklü ve buz gibi su ile bi duş almışım varya nası rahatladım ehaue:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ya işin kötüsü ben de banyo yapmadım ve şu anda terliyorum, kokuyorum, iğrencim...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ahah o köpükler ne oluyor? sabunlu duş mu? köpük diyince aklıma ayran geldi. *!Mutfağa gider, bir şişe ayran kapıp gelir.*[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 günün dominantı: ESTEEEEEEELLLLLL günün adamı: dinamik günün şebeği: urza günün hareketi: ? günün lafı: urza'ya silta'nın lafı günün olayı: ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 günün hareketi olarak tersten basketimi oylamaya sunuyorum .. şahaneydi kabul edin eauhea[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Günün hareketi Estel'in kafasıyla basket atmaya çalışması. :D[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Urza atmadı mı o basketi yaw? said: jankis, 26 June 2003 01:16 tarihinde demiş ki: günün hareketi olarak tersten basketimi oylamaya sunuyorum .. şahaneydi kabul edin eauhea[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 günün lafı cok okkalıydı ama urza ya yapılan bu beklenmedik saldırıyı kınıyoruz :) birde şunu keşfettim ben urza gözlüğü cıkarınca attıgı paslar 3-4 metre öteye gitmeye başlıyo :) ek olarak beyler kobe bryantin halt etmiş süper bi afacan vardı sahada 6 yasında olan bu yetenek ,son model yere yakın modifiyeli 0.3 beygir gücündeki çift pedal bisikledi ile sahaya geldi ve basket topu sizinmi atış yapabilirmiyim diyip bizlere kendisini göstermeye calıstı ve biz ne mi yaptık? " lam bu velet topu potaya yetiştiremes bile ne atıcakmıs bakem dedik" sonra alıp potaya salladı maşallah toptan 15 cm daha uzun ama 2,90-3 metre civarı olan potaya 7 atısta 3 tane soktu(deliksiz hemide) helal diyorum. sonra baktık yoruldu atamıyo fazla dedik kaldıralım daha yakında natarsın racona ters lafı ile savuşturdu :p (bu olmadı ama ole der gibi bakıp atışi yaptı;) )[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: -Melancholy-, 26 June 2003 01:18 tarihinde demiş ki: Urza atmadı mı o basketi yaw? said: jankis, 26 June 2003 01:16 tarihinde demiş ki: günün hareketi olarak tersten basketimi oylamaya sunuyorum .. şahaneydi kabul edin eauhea[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. eheh sora bi de bizim maçta ben attım[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 öle ters işlere özenmeyin bakim urza attı daha bende atacam ah attım olayı yok:) ayrıca özencekseniz estelin yaptıgı harakete özenin cok klas bi düşünce -estel ribounda uctugunda "ya ben böle klasik topu alıp atış yapcam bayık iş bu rbound alıcagımı sansınlar cember altından bi falsolu kafa cakim basket olsun" dedi (duymadık ama bakışlarından sezilebilirdi. sonra gelişine bi kafa koydu ama planalr tutmadı ve top alttan çembere çarptı. olsun diyorus estel bunu düşünmen yeter ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 eheh basket denemsine bak be :P Bu arada gimli wan kenobi kendi topunu çalarak ayri bir tad katti oyuna :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Biri de kendi topuna blok koymuştu.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 günün hareketi babacumunkiydi bence.. adam baya uzak bi mesafeden salladı yere sekti tutsam mı tutmasam mı tereddüt ettim bıraktım sektikten sonra cup diye girdi :)[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 günün hacısı: sabo günün kenobisi: gimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Kenderleme, 26 June 2003 01:48 tarihinde demiş ki: günün hareketi babacumunkiydi bence.. adam baya uzak bi mesafeden salladı yere sekti tutsam mı tutmasam mı tereddüt ettim bıraktım sektikten sonra cup diye girdi :)[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. wallaha yaa nasıl girdi o top çşaşırdımkaldım.. maçta olsa girmezdi ama ehe :) bu arada birkaç tane daha god li ke atışım vardı meselaşu topa ve potaya bakmadan taç kullanarak attığım o sırada gözüm yukarıdan geçmekte olna kıza takıldı :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else evet imzamda zarar verici şeyler koymayacam bir daha wallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 aah ah :P ulan söyle saglam takim olsa nba 'e draft edilcem valla.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Hala her tarafım ağrıyo ve hala bu foruma mesaj atmaya fazlasıyla üşeniyorum :P Bu oyunu icad eden Almanlar'a da saygılarımı sunuyorum[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 valal dünkü kesmedi beni bacagım faln arıyo bvirazcık işte bid eterli terli rüzgar yiyicne oram buram hafiften tutuldu :) cıkıcam saat 6 da dısarı maç yapmaya gidicem gene :) 1 saat içinde bişiler yapim da su agrılar hafiften geçsin *!düşünür*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 o ağrılar birazcık yavaş geçer. ama yani "birazcık" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bence c.tesi bi turnuva daha düzenleyelip pazar da rock the nations a gidelm.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReeK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 eh eger düzenli bi şekilde spor yapmıyosanız basket gibi bi sporu oynadınızda geberirsiniz bi daha olursa böle bişey belki bende gelip size show yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Estel_Anorien, 26 June 2003 18:03 tarihinde demiş ki: bence c.tesi bi turnuva daha düzenleyelip pazar da rock the nations a gidelm.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır cumartesi olmaz olamaz. ŞEBNEM FERAH konseri varrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReeK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Estel_Anorien, 26 June 2003 18:03 tarihinde demiş ki: bence c.tesi bi turnuva daha düzenleyelip pazar da rock the nations a gidelm.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır zor yer bulursnuz siz orda ben çok iyi oynamam hatta sadece iyi şut atarım başka yetenek yoktur ama iyi şov yaparım ben az oynarım bastek hastayım pek oynayamıyom(taşıkardı var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar