Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellgate London

VashTheStampede

Öne çıkan mesajlar

senin oynadığın beta serverı california'da.. dünyanın öbür ucu gibi birşey. Avrupa beta serverları açıldı hatta açılıyor şuan. Ayrıca hem Avrupa'da hem Amerika'da ayrı ayrı serverlar olucak WoW gibi. Pek lag problemi yaşıyacağını zannetmiyorumki zaten oyunu single player da oynayabilirsin servera bağlanıp oynayacağına.
Sosyal ağlarda paylaş

yok gayet 1 saniye delaylı oynuyordum üstteki mesajda
ayrıca avrupa serverıydı

bu arada achievementlar var oyunda ve ilerde achievementlardan alınan puanlarla item alınıcak oyun release edilince...

ben engineer açtım 4 saatte level 10 yapıp achievement alıp devam etmedim...

- item olayını çözmüşler süper olmuş mod'lar falan
- yaratıklar çok başarısız olmuş tiksindim
- atmosfer süper
- craftable item yapmak için skill kasma derdi yok
- bazen aynı level dizaynları çok bayıyo (bilmemnereye git hellgate'den geç boss kes görev bitsin)

neyse preorder etmiştim 2 kasım cuma avrupada başlıyor oyun şu an serverlar kaplı.. amerika başlangıcı 29 ekim..
Sosyal ağlarda paylaş

EA store'dan satışa çıktı bu arada digital download olarak. Dün akşam başladım, sabaha bitecekti ki öğlen 3 gibi uyandım, bitmesine yaklaşık 400mb kala DC olmuşum, yeniden başlayayım dedim 2 saat falan dedi, millet gömülmüş belli ki. Ha bu arada EA US'ten de UK'dan da alsanız ister EU ister US serverlarında hesap açabiliyorsunuz, yani 2 Kasım falan beklemenize gerek yok. Akşam 8 gibi oyunu denemeye başlayacağım, yazarım, tahminimce fena bağlayacak bu oyun beni, gg oldu dersler. :/
Sosyal ağlarda paylaş

o saat sacmaliyor. bu sabah bana 15 saat dedi. 0 a geldim, hah dedim simdi giriyorum. caaat gene 13 saat oldu geri sayiyor. o meret serverlar acilana kadar yapacak onu. eger iki versiyon arasinda farketmiyorsa us serverlari halloween de acilacagina gore 31 inde unlock olacak. ama 300 pingle oynamak istemeyecegimize gore biz 2 kasimi pasha pasha beklicez.
Sosyal ağlarda paylaş

ea store da dikkatini cektiyse release time 2 kasim gozukuyor. bir ihtimal avrupa clientini 2 kasimdan once amerikan serverlarinda yigilma olmasin diye aktive etmeyebilir adamlar. o zaman geri sayip durur download manager. 2 kasimi mecburen bekleriz. sonra ister amerikan serverinda ister avrupa serverinda acarsin. ne isime yarayacaksa. bu arada bosuna denemeyin, download manager ile gelen activation key betaya sokmuyor. sokuyor olsaydi bile account alimini kapattilar zaten.

beta key olayinda ea iyi kazik atti acikcasi. kutulu order edenler daha avantajliydilar.
Sosyal ağlarda paylaş

serverlar hangi coast ta bilmiyorum, ama tahminimce amerika da client su anda 8-9 saat civari bir sey sayiyor. bu da bizim de en erken 8 saat sonra unlock olacagimiz anlamina geliyor, ama sadece amerikan serverlari ile.

eger avrupa dan satin alinanlara 2 kasim kurali gelirse gmt 0 dan hesaplanir, bu da 27 saatten biraz fazla zmana demek unlock etmeye.

bu arada benimki de su anda 21 saate cikti.
Sosyal ağlarda paylaş

ben kendi adıma konuşayım direk EU'ya giricem çünkü ist. / gayrettepe tarafının yurtdışı çıkışları fena...

avrupa yine 160-200 ping de amerika çok kötü..

EU'dayım yani cuma kaçta release edilir bilemicem ama akşam 5 gibi falan açılmış olursa girerim direk ben..

friend list / iyi giderse clan olayına da girilir, maksat girince ortama ayak uydurmak =)
Sosyal ağlarda paylaş

US de ogrenıp eu ya gıremeyecegız. EA den bana gelen emaıle gore US release sırasında ben UK aldıgım ıcın benımkısı unlock olmayacak. 2 kasımda avrupa serverları ile beraber unlock olacakmıs. £#$£#$£$# -fill in the blanks-

ınsallah EA satıs departmanında ne dedıgını bılmez bır calısanla karsılasmısımdır. yoksa us clıent oynamaya baslarken ben ızleyecegım. sonra onlar eu serverına dondugunde ben yenı baslıyor olacagım. bu 3 gun bos vaktım boldu o yuzden taktım kafayı bu kadr.
Sosyal ağlarda paylaş

spamle EA'yi bence, baya bir adam çalışıyor ve hiçbir şeyden anlamıyor çoğu..

EA'den oyunu satın alırken 4 tane birden almış (!!!) internetten kredi kartı ekstresini kontrol ederken farkettim.. adamlara laf anlatana kadar kıçım çatladı reply olarak 15 tane falan mail yazdım, sonunda anlayan birine denk geldim geri ödediler vs...

EA.com'dan soru yaz düzgün adam cevap yazmazsa tekrar ordan yaz sorunu... düzgün adam cevap yazarsa mailbox'undan reply to sender yaparak cevap yaz, böyle devam et =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...