ulfang Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bu oyunun gameplay videolarını seyretmiştim zamanında bildiğin serious sam (tps oynanış zaten ayrı bi kazma) 'e grafik kasılmış gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 çok boş bir yorum olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 beta'da 5-6 saat oynadım da lag yoksa keyif veriyor sabah'a kadar oynadım işte şimdi inanılmaz lag başladı... preorder da etmiştim sanırım, geri şey edicem oynanmaz bu oyun türkiye şartlarında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 senin oynadığın beta serverı california'da.. dünyanın öbür ucu gibi birşey. Avrupa beta serverları açıldı hatta açılıyor şuan. Ayrıca hem Avrupa'da hem Amerika'da ayrı ayrı serverlar olucak WoW gibi. Pek lag problemi yaşıyacağını zannetmiyorumki zaten oyunu single player da oynayabilirsin servera bağlanıp oynayacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 dun aksam 47 ping aldim ve betada bazi seyler daha degisikti eklemler vardi vs. avrupa serveri bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 eklemler nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 eklemeler yazıyomuş olmamış o cold :) ben önce oyunu şöyle bir korsan indirip single ına bakıp öyle orj satın almayı düşünüyorum.. alırsam aylık odeme de yaparım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bende aynen öyle yapacağım internetten indireceğim single bitireceğim olmuş bu dersem orjinal alacağım multi takılırım sora da. ama aylık vermem >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yok gayet 1 saniye delaylı oynuyordum üstteki mesajda ayrıca avrupa serverıydı bu arada achievementlar var oyunda ve ilerde achievementlardan alınan puanlarla item alınıcak oyun release edilince... ben engineer açtım 4 saatte level 10 yapıp achievement alıp devam etmedim... - item olayını çözmüşler süper olmuş mod'lar falan - yaratıklar çok başarısız olmuş tiksindim - atmosfer süper - craftable item yapmak için skill kasma derdi yok - bazen aynı level dizaynları çok bayıyo (bilmemnereye git hellgate'den geç boss kes görev bitsin) neyse preorder etmiştim 2 kasım cuma avrupada başlıyor oyun şu an serverlar kaplı.. amerika başlangıcı 29 ekim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Aylık bir ödeme olucak mı yoksa battlenet serverları gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 önceki post ları okursan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 aylık ücret olucak bir de preorder eden 3000 kişi için founder paketi satıyorlar 150$ ömürboyu aylık ücret ödemiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 EA store'dan satışa çıktı bu arada digital download olarak. Dün akşam başladım, sabaha bitecekti ki öğlen 3 gibi uyandım, bitmesine yaklaşık 400mb kala DC olmuşum, yeniden başlayayım dedim 2 saat falan dedi, millet gömülmüş belli ki. Ha bu arada EA US'ten de UK'dan da alsanız ister EU ister US serverlarında hesap açabiliyorsunuz, yani 2 Kasım falan beklemenize gerek yok. Akşam 8 gibi oyunu denemeye başlayacağım, yazarım, tahminimce fena bağlayacak bu oyun beni, gg oldu dersler. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Yeni makinemi toplamama az kaldi ; arkadasda test edebildim oyunu bence fps olayini yeterince zorlamislar ve guzel olmus eksiklikler illa olucaktik ama yineden bu kadar elestirmeyin :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 valla bende download bitti. ama preload dedi durdu. yani farkediyor sanirim uk ile us. en azindan release de. 13 saat geriye sayiyor su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Evet release olayında farkediyor, ama account olayında farketmiyor, orası önemli olan bence, saç baş yolardım ille EU almamız gerekseydi :/ O değil de bende niye 21 hours diyor anlamadım hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 o saat sacmaliyor. bu sabah bana 15 saat dedi. 0 a geldim, hah dedim simdi giriyorum. caaat gene 13 saat oldu geri sayiyor. o meret serverlar acilana kadar yapacak onu. eger iki versiyon arasinda farketmiyorsa us serverlari halloween de acilacagina gore 31 inde unlock olacak. ama 300 pingle oynamak istemeyecegimize gore biz 2 kasimi pasha pasha beklicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ea store da dikkatini cektiyse release time 2 kasim gozukuyor. bir ihtimal avrupa clientini 2 kasimdan once amerikan serverlarinda yigilma olmasin diye aktive etmeyebilir adamlar. o zaman geri sayip durur download manager. 2 kasimi mecburen bekleriz. sonra ister amerikan serverinda ister avrupa serverinda acarsin. ne isime yarayacaksa. bu arada bosuna denemeyin, download manager ile gelen activation key betaya sokmuyor. sokuyor olsaydi bile account alimini kapattilar zaten. beta key olayinda ea iyi kazik atti acikcasi. kutulu order edenler daha avantajliydilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 serverlar hangi coast ta bilmiyorum, ama tahminimce amerika da client su anda 8-9 saat civari bir sey sayiyor. bu da bizim de en erken 8 saat sonra unlock olacagimiz anlamina geliyor, ama sadece amerikan serverlari ile. eger avrupa dan satin alinanlara 2 kasim kurali gelirse gmt 0 dan hesaplanir, bu da 27 saatten biraz fazla zmana demek unlock etmeye. bu arada benimki de su anda 21 saate cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 2 kasım cuma gününe denk geliyor işiniz yoksa EU'ya party olarak girelim hem daha hızlı olur hem daha zevkli.. vs.. not: US'de öğrenin EU'da açarsınız 300 ping çekilmez çünkü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben nero'nun beta accountuyla girip isim falan ayirttim saolsun :D ama simdi o isimler sadece us accountunda ayirtilmis oldu benim merak ettigim simdi eu/us karakterler farkli olucak o yuzden hangisinde oynasam karar veremedim.. hepiniz eu yapicaksiniz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben kendi adıma konuşayım direk EU'ya giricem çünkü ist. / gayrettepe tarafının yurtdışı çıkışları fena... avrupa yine 160-200 ping de amerika çok kötü.. EU'dayım yani cuma kaçta release edilir bilemicem ama akşam 5 gibi falan açılmış olursa girerim direk ben.. friend list / iyi giderse clan olayına da girilir, maksat girince ortama ayak uydurmak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 US de ogrenıp eu ya gıremeyecegız. EA den bana gelen emaıle gore US release sırasında ben UK aldıgım ıcın benımkısı unlock olmayacak. 2 kasımda avrupa serverları ile beraber unlock olacakmıs. £#$£#$£$# -fill in the blanks- ınsallah EA satıs departmanında ne dedıgını bılmez bır calısanla karsılasmısımdır. yoksa us clıent oynamaya baslarken ben ızleyecegım. sonra onlar eu serverına dondugunde ben yenı baslıyor olacagım. bu 3 gun bos vaktım boldu o yuzden taktım kafayı bu kadr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 spamle EA'yi bence, baya bir adam çalışıyor ve hiçbir şeyden anlamıyor çoğu.. EA'den oyunu satın alırken 4 tane birden almış (!!!) internetten kredi kartı ekstresini kontrol ederken farkettim.. adamlara laf anlatana kadar kıçım çatladı reply olarak 15 tane falan mail yazdım, sonunda anlayan birine denk geldim geri ödediler vs... EA.com'dan soru yaz düzgün adam cevap yazmazsa tekrar ordan yaz sorunu... düzgün adam cevap yazarsa mailbox'undan reply to sender yaparak cevap yaz, böyle devam et =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 simdi merak ettigim baska bir sey daha var. simdi eldeki cdkey hem us hem eu account yarattiracak. ama us release den sonra once us accountu yaratirsa kisi (ornegin dvd olarak satin alanlar) sonra eu accountu yaratma hakkini kayip mi edecek? aha size cok bilinmeyenli denklem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar