Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya bi shard söleyin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1.5 sene nbl'da oynadım
dandikleşince dostlarımı da bırakara oyunu terk ettim şimdi bana söyleyin nerde oynayabilirim tmm shardların sorunları var ama aralarında iyi olanları neler
shard söyleyin ve lütfen ne yenilikleri ne güzellikleri olduunu da sööleyin lütfen çok ihtiyacım var uo oynamak istiyom
Mesaj tarihi:
Ethernass - 2 haftaya açılacak fakat kayıt olabilmen için background(karakter özgeçmişi) yazman gerekiyor,çok seviyeli bir shard tavsiye ederim./grynn[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
Elanrealms e gelebilirsin
gerekli bilgi www.elanrealms.com da ve acık su anda
düzeysiz player yok,gmler ilgili shard güzel acıkcası nebuladanda cok oyuncu var tavsiye ederim

[Bu mesaj janissary__ tarafından 27 June 2003 11:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehehe
ikisine de başlıycam ve tabii kendi serverıma[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
What I've felt what I've known
Never shined through in what I've shown
Never be never see
Won't see what might have been
Never free never me
So I dub thee unforgiven
Mesaj tarihi:
elanrealms cidden güzel bi server mı yaa
forumları okudum yok skill,stat gelmiyo fln diye isyanlar var nedir bu olay[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
Never be never see
Never free never me
So I dub thee unforgiven

[Bu mesaj Bivrip tarafından 27 June 2003 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bivrip, 27 June 2003 14:43 tarihinde demiş ki:
elanrealms cidden güzel bi server mı yaa
forumları okudum yok skill,stat gelmiyo fln diye isyanlar var nedir bu olay[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
Never be never see
Never free never me
So I dub thee unforgiven

[Bu mesaj Bivrip tarafından 27 June 2003 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]

hayvani rp var.[hline].:Liceo Italiano:.
Msn Messenger:[email protected]

Mesaj tarihi:
git ya ben acc aldıgım 2. gun banlandım igrenc bi server elan realms connecter da iş yok bi durduk yere hesabı block bi asılı kalıyosun kullanıcı hesabı kullanımda dio skill/stat hiç gelmiyor bi rp yapmak icin girceksen git ethernass diyarına gir derim bence ethernass cok eglenceli bir yer
Mesaj tarihi:
orada çünkü insanların shardlar hakkında neler düşündüğü yazmıo tamam mı?

ethernass'ta oynayabilirim o zaman
peki ethernass nası bildiim kadarı ile rpsi bayaa güzel ki bu benim için yeterli gibi ama tabii yine de güç de önemlidir eğer skill/stat ve pvp,pvm dengesi iyi ise onda oynayacam

bi de xeria'da oynayacam testten çıkınca[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
Never be never see
Never free never me
So I dub thee unforgiven
Mesaj tarihi:
Beyler ethernası fln bosverin nblaa kotu diosunuz okey kotu hatta igrenc ama baska bi oturmus shard biliyormusunuz elimizde olanla yetinelim bence haa bide su nbl anın yeni vendor olayları war onlara kotu diyen beni karsısında bulur bende ilk basta bu ne igrenc bi olay demiştim ama aslında bu oyunda farklı bir hava yaratmıs oyun mantıga dokulmus

Sidi eminim altıma 1000 tane dalga gecen yanıtlar yazcaksınız ama ben dusunduklerimi söledim

:tebrikz:[hline] WoW-WoW of War-WoW
Shard Owner
Mesaj tarihi:
said:
xontix, 27 June 2003 18:35 tarihinde demiş ki:
Beyler ethernası fln bosverin nblaa kotu diosunuz okey kotu hatta igrenc ama baska bi oturmus shard biliyormusunuz elimizde olanla yetinelim bence haa bide su nbl anın yeni vendor olayları war onlara kotu diyen beni karsısında bulur bende ilk basta bu ne igrenc bi olay demiştim ama aslında bu oyunda farklı bir hava yaratmıs oyun mantıga dokulmus

Sidi eminim altıma 1000 tane dalga gecen yanıtlar yazcaksınız ama ben dusunduklerimi söledim

:tebrikz:[hline] WoW-WoW of War-WoW
Shard Owner

Oturmuş mu? Oturan ne ki? İlk açıldığı günden bu yana değişen şeyleri yazsak sayfalar sürer. Yap-boz tahtası gibi bişi oldu maalesef...

Daha çok "Ultima" oynamak isteyenlerin değil de garip, kendince, birbirine saldırıp kavga etmek isteyen ve sonra da peşinden küfür edenlerin oynadığı bir çeşit oyuna döndü.

325 gibi zoraki sınırlamanın olduğu bir server'da vendor'ların item satmaması ise büyük bir gariplik. Server'da demirci, terzi, balıkçı zaten kaç tane var ki? Hadi de ki oldukça fazla... Bunların aynı anda - o müthiş savaşçı kalabalığından yer bulup - server'a girme şansları ne? Gecenin saat 3'ünde ölüp de zırh almak için yana yakıla dolaşıp "Yahu bi Allah'ın kulu yok mu bilmem ne satan?" diye bağırmanın neresi eğlenceli? O saatlerde kaç tane bs çalışan bulabiliyorsun? Ayrıca bs çalışmak ve de daha bi sürü şey hakkında o kadar çok şey yazılabilir ki sen istediğin kadar karşımızda dur , pek birşey farketmez...

Ama tabii ki göreceli kavramlardan dolayı yapılan değişiklikler senin hoşuna gitmiştir... Gitmeyenlerin de olduğunu unutma.

Ultima ile alakası olmayan bir server... "Neden bu kadar üstünde duruluyor ve hakkında yazı yazdırıyor..." asıl tartışılması gereken bu olmalı.
  • Yeni Oluştur...