b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 1.5 sene nbl'da oynadım dandikleşince dostlarımı da bırakara oyunu terk ettim şimdi bana söyleyin nerde oynayabilirim tmm shardların sorunları var ama aralarında iyi olanları neler shard söyleyin ve lütfen ne yenilikleri ne güzellikleri olduunu da sööleyin lütfen çok ihtiyacım var uo oynamak istiyom
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ethernass.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ethernass - 2 haftaya açılacak fakat kayıt olabilmen için background(karakter özgeçmişi) yazman gerekiyor,çok seviyeli bir shard tavsiye ederim./grynn[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
janissary__ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Elanrealms e gelebilirsin gerekli bilgi www.elanrealms.com da ve acık su anda düzeysiz player yok,gmler ilgili shard güzel acıkcası nebuladanda cok oyuncu var tavsiye ederim [Bu mesaj janissary__ tarafından 27 June 2003 11:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Neden dun gece acilmis bir accdan sadece 2 tane elan realms taraftari mesaj atilmasi beni killandiriyo acaba, allah allah..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ehehe ikisine de başlıycam ve tabii kendi serverıma[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 elanrealms cidden güzel bi server mı yaa forumları okudum yok skill,stat gelmiyo fln diye isyanlar var nedir bu olay[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven [Bu mesaj Bivrip tarafından 27 June 2003 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Bivrip, 27 June 2003 14:43 tarihinde demiş ki: elanrealms cidden güzel bi server mı yaa forumları okudum yok skill,stat gelmiyo fln diye isyanlar var nedir bu olay[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven [Bu mesaj Bivrip tarafından 27 June 2003 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] hayvani rp var.[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected]
Npc Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 git ya ben acc aldıgım 2. gun banlandım igrenc bi server elan realms connecter da iş yok bi durduk yere hesabı block bi asılı kalıyosun kullanıcı hesabı kullanımda dio skill/stat hiç gelmiyor bi rp yapmak icin girceksen git ethernass diyarına gir derim bence ethernass cok eglenceli bir yer
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Kaliteli oyuncu ve Staff kadrosu adam gibi bir server istersen Sylveria da oyna ben oynadım süfer halada oynuyom ama sen bilirsin Elan Rp ağırlıklı süfer bir server sadece player sayısında sorun var o kadar tercih sana kalmış...[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Üstte stick topic var.Neden oradan bakmıyorsun da konu aç maya kasıyorsun?[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 orada çünkü insanların shardlar hakkında neler düşündüğü yazmıo tamam mı? ethernass'ta oynayabilirim o zaman peki ethernass nası bildiim kadarı ile rpsi bayaa güzel ki bu benim için yeterli gibi ama tabii yine de güç de önemlidir eğer skill/stat ve pvp,pvm dengesi iyi ise onda oynayacam bi de xeria'da oynayacam testten çıkınca[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven
xontix Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Beyler ethernası fln bosverin nblaa kotu diosunuz okey kotu hatta igrenc ama baska bi oturmus shard biliyormusunuz elimizde olanla yetinelim bence haa bide su nbl anın yeni vendor olayları war onlara kotu diyen beni karsısında bulur bende ilk basta bu ne igrenc bi olay demiştim ama aslında bu oyunda farklı bir hava yaratmıs oyun mantıga dokulmus Sidi eminim altıma 1000 tane dalga gecen yanıtlar yazcaksınız ama ben dusunduklerimi söledim :tebrikz:[hline] WoW-WoW of War-WoW Shard Owner
morte Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 eet çok güzel adamlar archer kasmayin demiş..[hline]www.kingsofchaos.com/page.php?id=853234 epxmadcat11.kolayweb.com :tebrikz:
morte Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ii tmm guzel yapmişlar vendor olayini tailor tinker vb gibi skillere yardimci olucak tmm da mesela archer kasmak için napcan hangi enayi bowcraft 1000 tane ok yapmak için kaasip satcak ki?[hline]www.kingsofchaos.com/page.php?id=853234 epxmadcat11.kolayweb.com :tebrikz:
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: xontix, 27 June 2003 18:35 tarihinde demiş ki: Beyler ethernası fln bosverin nblaa kotu diosunuz okey kotu hatta igrenc ama baska bi oturmus shard biliyormusunuz elimizde olanla yetinelim bence haa bide su nbl anın yeni vendor olayları war onlara kotu diyen beni karsısında bulur bende ilk basta bu ne igrenc bi olay demiştim ama aslında bu oyunda farklı bir hava yaratmıs oyun mantıga dokulmus Sidi eminim altıma 1000 tane dalga gecen yanıtlar yazcaksınız ama ben dusunduklerimi söledim :tebrikz:[hline] WoW-WoW of War-WoW Shard Owner Oturmuş mu? Oturan ne ki? İlk açıldığı günden bu yana değişen şeyleri yazsak sayfalar sürer. Yap-boz tahtası gibi bişi oldu maalesef... Daha çok "Ultima" oynamak isteyenlerin değil de garip, kendince, birbirine saldırıp kavga etmek isteyen ve sonra da peşinden küfür edenlerin oynadığı bir çeşit oyuna döndü. 325 gibi zoraki sınırlamanın olduğu bir server'da vendor'ların item satmaması ise büyük bir gariplik. Server'da demirci, terzi, balıkçı zaten kaç tane var ki? Hadi de ki oldukça fazla... Bunların aynı anda - o müthiş savaşçı kalabalığından yer bulup - server'a girme şansları ne? Gecenin saat 3'ünde ölüp de zırh almak için yana yakıla dolaşıp "Yahu bi Allah'ın kulu yok mu bilmem ne satan?" diye bağırmanın neresi eğlenceli? O saatlerde kaç tane bs çalışan bulabiliyorsun? Ayrıca bs çalışmak ve de daha bi sürü şey hakkında o kadar çok şey yazılabilir ki sen istediğin kadar karşımızda dur , pek birşey farketmez... Ama tabii ki göreceli kavramlardan dolayı yapılan değişiklikler senin hoşuna gitmiştir... Gitmeyenlerin de olduğunu unutma. Ultima ile alakası olmayan bir server... "Neden bu kadar üstünde duruluyor ve hakkında yazı yazdırıyor..." asıl tartışılması gereken bu olmalı.
morte Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Gecenin 3 ünde Bs Bulsan nolcak sanki istedigini yapabilecekmi :=)[hline]www.kingsofchaos.com/page.php?id=853234 epxmadcat11.kolayweb.com :tebrikz:
Öne çıkan mesajlar