Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Beyler Ben Bu Yakinlarda Bi Event Yapmayi Dusunuyorum Forumlarda Ve Sitelerde Duyurucam Bi Gezegen Belirleyelim Ki Bu Lag Orani Diger Yerlere Gore Az Olsun Yerlesik Hayati Fln Olmayan Bi Gezegen.Dantooine,Lok,Tantooine,Corellia,Naboo Diil Yani :) ( Kimine Lagsiz Gelebilir Ama Cok Kisi Gelince Lag Olucaktir. :) ) Bos Bi Arazaiye Gecip Yaylim Olayi Seklinde Dizilip Savas Yapicaz Hersey Kullanmak Serbest Olucak Hatta Gaz Olursak Yavin'de Evok Tree Village'da Yapabiliriz Filmde Rebeller Yendi Ama Bu Sefer Kimler Yenicek Acaba :) ( Biz Yeneriz Muhabbetine Girmeyin Plz :) Uzun Lafin Kisasi: Event Yaparsam Zamani Falan Uygun Belirlersek Gelirmisiniz? Oyun Icinde Anron veya CrazyBabe[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Endor'daki Rebel vs. Imperial Battle Arena gayet iyi bir yer bence. 1 ay sonra yap geleyim :) Yazlık bitiriyor insanı ahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Aaa güzel olur walla hem yeni promotion almışım:P [Bu mesaj Redeagle tarafından 10 Temmuz 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Xanatos evet olede yapabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 battle groundlar kapandı kaldırıldı diye biliyorum ben :-?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 cloone centere yakın olmalıki 15 dakida bitmesin savaş[signature][hline]|Sul of Eclipse| <----MBH MRifle-----> |Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter----> ////Donnie Darko aint MAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yakın olsada farketmez çünkü öldüğün zaman overtliğin kapanacak...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 benkleyin datildeyim geliyim hersekil kapisalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sayı fazla olsun yabancılarla falan Soe'nin events bölümüne bile koyarsın. Hatta savaş sonrası parti falanda yapsak? Bir gün böyle full eğlence olsun. Oyunu eğlenceli hale getirecek olan biziz. edit: Harbi he neden bütün guildler birleşip dev bir şenlik yapılmıyor ki? Zenginler sponsor olur düeller, yarışmalar yapılır. Entertainerler falan ayarlanır. Başlangıcında veya sonunda bir adet Reb vs. İmp savaşı yapılır. Kurtlar dökülür. Bu kadar zor mu? Ben bir guild yöneticisi olsam ayarlamaya çalışırdım. Çokta eğlenceli olurdu. [Bu mesaj Redeagle tarafından 11 Temmuz 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Arkadaşlar zaten bu tip olaylar sürekli oluyor. Ben SOL guildindeyim (Sons of Liberty). PVP partileri, base basma olayları, guild toplantıları, partiler sürekli oluyor. Önemli olan aktif bir guildde olmak.[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yok şu etkinlik için diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya zayi frf adlı bi rebel guildi var. bide yeni kurduğumuz imp guildi var ama aktif oyuncu çok az. yani önceden herkese mail gönderip onay almak lazım. tabii belli bi tarih ve saatte koymak gerek. eğer ben başkan filan olsam yapmaya çalışırdım bişeyler ama değilim :-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya bende diyorumki event SWG'nin Sitesine Yazicam.Suan Ben Butun Imperial Guildlerini Ayarlamis Durumdayim.12 Tane Imperial Guildiyle Dun SK'da Toplanti Yapildi Rebellerle Konus Dendi Bana 3 Rebel Guildi Ayarladim Ama 12 Taneye Karsi 3 Tane Biraz Az Oldu :P Esitlersek Durumu En Gec 1 Hafta Icinde Yapicaz Burdada Duyurucam :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 swgnin resmi sitesinde forum a yazsaniza vede event bolumune ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bende Onu Diyorum Iste Burdan Rebeller Ve Impler Gelirmisiniz Dedim Sadece :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar