Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 baya havaya soktu hem review hem ilk chapter, reread e baslayabilirim o derece :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 gayet beyendim ben de. rereade de başladım, ilk 2 kitabı şurdan özet şeklinde okuyup bazı kısımları kitaptan açıp okudum. 3.yü ü de baştan full okuyorum ortalardayım şindi, çıkana kadar anca bitiririm heralde hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ilk kitabi kaybettigim icin pdf ten okumaya basladim da umarim yetisir butun kitaplar, 1.5 ay falan kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bende basladım tekrar okumaya iyi hatırladıgım yerleri geçerek isallah yetisicem cıkıs tarihine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bugün çıkan TGS Prologue netten alıp okudum merak edenler için kısa özet halinde spolar aşağıda what the storm means rand beraberindeki grupla damane leri ebou dar yakınlarına bırakıp ateşkes mesajını dokuz ayın kızına iletmelerini emrediyor perrin le beraber savaşan tylee khirgan,mishima ve seanchan ordusu ebou dar a 1 günlük mesafede trolloclarla tanışıyorlar moridin terkedilmişleri toplayıp konuşuyor yakalanan semirhage yi kurtarmalarını yasaklıyor mesaana beyaz kuledeki bölünmüşlükle ilgili hazırlıklarını anlatıyor demandred bir ordu (?) kurmuş son savaşa hazır olacağını söylüyor moridin graendal a iltifat edip ona kendisinden sonra en güçlü pozisyonu vereceğini söyleyip rand ın doman da düzen kurmasına mani olmasını istiyor rotel ituralde darluna yakınlarında şehri ele geçirmek isteyen peşindeki seanchan ordusuna saldırıyor masema ya bir terkedilmiş tarafından kullanılmış yada iyice delirmiş perrin i öldürme emrini rand dan aldığını sanıyor faile malden in yardımıyla masema ve yanındakileri öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ne sposu ya Kitapta neler olucagnı mı anlatıo ? Korkuyorum açmaya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 açma. kitabın giriş bölümünü özetlemiş. yaklaşık 100 sayfalık giriş bölümünü önceden ekitap olarak satmaya başlamışlar. acıyor insanın canı önceden okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bu arada kalan kitapların adları açıklandı Towers of Midnight ve A Memory of Light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 iimiş prologue. çıksın hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 audiobookları indirdim attım ipoda, yürürken servisteyken falan bütün gün dinliyorum müthiş bişiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 eveet 27 ekim salı yani 2 gün sonra piyasaya sürülüyor kitap. kim nasıl temin etmeyi planlıyor ? d&r a bi mail attım getirme şansları olur mu diye ama daha cevap alamadım en kötü amazondan sölicem ama o da geç oluyor. the storm is coming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kitabı getirtebileceğimiz bir yer bulan olursa haber versin bizde sipariş verelim amazonla falan uğraşamam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Hayıır daha hazır değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 http://www.facebook.com/home.php?#/event.php?eid=158352529543&index=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 "Sayın Tunca Ersoy, İlgili ürünün siparişi yurtdışına verilmiş olup,gelmesi beklenmektedir. En geç önümüzdeki hafta magazalarımızda olacaktır. Saygılarımızla, D&R Müşteri Hizmetleri" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 şaka mı bu :D d&r sen bizim her şeyimizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 amazon sagolsun, dun yolladi, muhtemelen 2 haftaya falan elimde olacak :) Cok iyi fiyata geliyor ayni zamanda hardcoveri, 14 dolara satiyorlar super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 dnr böyle bir babalık yapsın gidip hemen kasada sorup durdukları o kartı çıkartıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Kitaba 13... ürün kodu verilerek girmiş sistemlerine ama daha mağzalara dağıtımı yapılmamış, yakındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bana da aynı cevabı verdiler. astoriadaki kadın mağazada satışa sunulur o zaman kesin dedi. ne zaman dedim. gayet çabuk dedi. bir aya kadar olur dedi. zaman kavramına çok aşina değildi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben maill attım diye mi getirttiler acaba zaten gelcek miydi çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ben sms attım müdüre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 nette audio book versiyonu torrent ve rapid halinde dolanıyor fake olup olmadığına bakamadım daha ama sanırım gerçek bazı linkler ban yemiş rapidden insin dinlemeye başlıcam kitabı alana kadar oyalanırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 audiobook güzel de 2. defa okumak için güzel, ilkini kitaptan okumak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar