Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaman Çarkı -Wheel of Time-

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de şimdi bitirebildim, bazı kısımlar ya kırpılmış ya da bir şekilde Sanderson'un insafına bırakılmış ve biraz aceleci bir hava ama kitap çok güzeldi. Ben sonunu beğendim ama işte orası da kırpılmış ya da sönük kalmış.

spospospospo

Dark One'la olan diyalogları çok başarılıydı ortaya koydukları bakımından, güzel bir bakış açısı yakalamış.

Ve evet Olver Gaidai kesinlikle, kitaplar boyunca çok güzel yedirilmiş ve son ana kadar uyanamadım ne yalan söyliyim.

• 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bitirdim biraz once, brandon amca son kitapta harika bi is cikartmis nefis bi sondu. Boyle muhtesem bir seri icin gayet tatminkardi. 13. Kitaptaki tarzi yuzunden biraz tirsiyordum bastan savma bi kitap olur diye ama yanildim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bende bir hayal kırıklığı yarattı son kitap. 2004'de başladığım serinin bitmesinden kaynaklanıyor olabilir ama tam olarak tatmin etmedi son.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu arada ben serinin bir kısmını e-book olarak okumak durumunda kalmıştım gerek Türkiye'de olmadığımdan, gerekse sürekli seyahat halinde olduğumdan. Şimdi kitapları alıp seriyi tamamlıyım diyorum. Sanırım 5-6 tane kitabım eksik... Gidip DR'dan falan almaya kalksam 300 kağıt çekerler rahat.

Var mıdır daha hesaplı alabileceğim yerler? Satan varsa satın da alabilirim 2. el olarak.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaş kitabevinde full seri var. Bir çok serinin kitapları var. Eskiden eski kitapçıları gezerdik. Ben ilk iki kitabı aldım. Aslında bana lazım olan WH40K kitapları idi ama neyse, internet sitemizden sipariş verin dediler.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben bütün seti almak istiyorum. 548,6 TL'ye geliyor D&R'da. indirim varmış. set halinde satılan daha ucuz bulamadım. bir de indirim çekim vardı D&R'den. gidip gömsem mi 14 kitabı da. ne dersniz?
Mesaj tarihi:
barbu said:

ben bütün seti almak istiyorum. 548,6 TL'ye geliyor D&R'da. indirim varmış. set halinde satılan daha ucuz bulamadım. bir de indirim çekim vardı D&R'den. gidip gömsem mi 14 kitabı da. ne dersniz?

bence kaçırma fırsatı
  • 4 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Sizce kitap serisine başlamak için çok mu geç?

Aklıma son kız arkadaşımın kitapçıyı gezerken bu seriye başlayacam dediğimde kitapların kalınlıklarını ve sayısını gördüğünde"ömrümüz yetmez" dediği aklıma geldi:( ve son buluşmamız olmuştu o gün...

Mesaj tarihi:

Ben 2002'de okumaya başladım, 2012'de mi ne bitirdim yanlış hatırlamıyorsam sdfkjd temiz 10 sene, gerçi o dönem kitaplar yazılıyordu henüz. Bir kez yetiştikten sonra senelerce bitmesini beklemiştim. Kitap okumayı seviyorsan inanılmaz akıcı bir seri, keşke okumamış olsaydım, baştan sona heyecanla okurdum.

Hatta şöyle bir anım var; bir sene Türkiye'ye geldi Robert Jordan, kitaplardan birini imzalatmayı da çok istiyordum ancak bir nedenden imza gününe gidemeyecektim. Bizim bakkala vermiştim kitabı, o götürüp imzalatmıştı ?

• Yeni Oluştur...