WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İsim babam , en deger verdiğim arkadaşlarım listesinde top 10 den inmeyen kişi. Dogum gununu kutlamak ıcın 2 gun onceden kutlamları baslatmak gec kalınmıs bır sey olsada Sen iyi birinsansin.. Allahta sana gore bir Melek nasip ettiği için çok mutluyum... iYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSINN......... ---Pastadan kocaman bir dilim alır 2 catalla blacke uzatır---[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere.............
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Woohoo!!! Long live demolition Master! :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 mutlu yıllar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Herkezin böyle sıkı dostlara ihtiyacı var gerçekten:) nice seenelere...[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..."
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İyi ki doğdun demo master.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Patlat hep ![signature][hline]g3nk.
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 mutlu yıllar:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda!
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 mutlu yıllar: )[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 mutlu yıllar..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mutlu yıllar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. [Bu mesaj ultrAslan tarafından 09 Temmuz 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Sımdı dağda taşta orayı burayı patlatıyodur o miss gibil... Iyıki doğdun Blackrose[signature][hline]Beş Hececiler
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Sanmam dagda tasta orayı burayı patlattını hatta dikkat ederseniz bir suredir sesi soluda cıknmıor pek..Bilmemki neden ;)[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere.............
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 mutlu yıllar hepi pörtlek[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 mutlu yıllar.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hepi pörtlek ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 mutlu yıllar[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 nice mutlu yıllara..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
arina Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bol hediyeli doğum gunlerın olsun inşallah[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 nice senelere hepi pörtle :tebrikz:[signature][hline]Fire in the Darkness...
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mutlu yıllarda neden kimse kişisel demiyor..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bende şimdi merak ettim niye kimse kişisel dememiş diye :D mutlu yıllar.. :tebrikz:[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hepi pörtlek demek bu kadar mı anlamlı olur :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yemez abi ban felan.. aman yarrabim..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Öne çıkan mesajlar