Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackrose um karagülüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İsim babam , en deger verdiğim arkadaşlarım listesinde top 10 den inmeyen kişi.

Dogum gununu kutlamak ıcın 2 gun onceden kutlamları baslatmak gec kalınmıs bır sey olsada

Sen iyi birinsansin.. Allahta sana gore bir Melek nasip ettiği için çok mutluyum...

iYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSINN.........

---Pastadan kocaman bir dilim alır 2 catalla blacke uzatır---[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur,
Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler,
Bir mavi perde olur ellerim;
Merhaba der yaşayan ölülere.............
Mesaj tarihi:
Woohoo!!!

Long live demolition Master!

:tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
Mutlu yıllar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

[Bu mesaj ultrAslan tarafından 09 Temmuz 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sanmam dagda tasta orayı burayı patlattını hatta dikkat ederseniz bir suredir sesi soluda cıknmıor pek..Bilmemki neden ;)[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur,
Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler,
Bir mavi perde olur ellerim;
Merhaba der yaşayan ölülere.............
Mesaj tarihi:
hepi pörtlek ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
bol hediyeli doğum gunlerın olsun inşallah[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
Mutlu yıllarda neden kimse kişisel demiyor..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
Bende şimdi merak ettim niye kimse kişisel dememiş diye :D
mutlu yıllar..
:tebrikz:[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Mesaj tarihi:
Yemez abi ban felan.. aman yarrabim..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
  • Yeni Oluştur...