Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackrose um karagülüm

WhiteDagger

Öne çıkan mesajlar

İsim babam , en deger verdiğim arkadaşlarım listesinde top 10 den inmeyen kişi.

Dogum gununu kutlamak ıcın 2 gun onceden kutlamları baslatmak gec kalınmıs bır sey olsada

Sen iyi birinsansin.. Allahta sana gore bir Melek nasip ettiği için çok mutluyum...

iYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSINN.........

---Pastadan kocaman bir dilim alır 2 catalla blacke uzatır---[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur,
Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler,
Bir mavi perde olur ellerim;
Merhaba der yaşayan ölülere.............
Sosyal ağlarda paylaş

Sanmam dagda tasta orayı burayı patlattını hatta dikkat ederseniz bir suredir sesi soluda cıknmıor pek..Bilmemki neden ;)[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur,
Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler,
Bir mavi perde olur ellerim;
Merhaba der yaşayan ölülere.............
Sosyal ağlarda paylaş

hepi pörtlek ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

Mutlu yıllarda neden kimse kişisel demiyor..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende şimdi merak ettim niye kimse kişisel dememiş diye :D
mutlu yıllar..
:tebrikz:[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

Yemez abi ban felan.. aman yarrabim..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...