Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çeşme de Patlama!

sharky

Öne çıkan mesajlar

e abi ulusal kanallarda cıkmadı henüz ya ? belki yanlış anlama falandır dicemde bombanında nesı yanlış anlaşılacak .geçmiş olsun ..
Ayrica kim çeşmeye bomba koyar ki ? ses getirecek bi eylem yapan istanbulda,ankarada yapar ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 10 Temmuz 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
hadi bakalim gecen gun OH OH IYI OLDU INGILIZLERE NE GUZEL PATLADILAR HA HA diyenler burdada desin ayni seyi.

terrorun dini, rengi ve irki yoktur.

orda anlatılan şey başkaydı fedaykin orda şunu söylemek istedi;
Onlar Irak'a,Afganistana havadan bomba attılar,Iraklı Afganistan'lıda onlara yerden bomba attı . Irakta ölende sivildi,Ingıltere'de ölende sivildi . Ama bi taraftaki basit inasnlar olarak görülürken diğerleri Cok büyük bir devletin vatandaşlarıydı.Ordaki Yanlış bu.İnsan Kavramını oturtamamşlara söylendi o tartışma.Biz kimi vurmuşuz ki bizi vursunlar ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 10 Temmuz 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
hadi bakalim gecen gun OH OH IYI OLDU INGILIZLERE NE GUZEL PATLADILAR HA HA diyenler burdada desin ayni seyi.

terrorun dini, rengi ve irki yoktur.

bu yorumun çıkcağını tahmin etmiştim[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

Haydaaa... Ooof tanıdık falan vardı çeşmede ya..

Off

(Not: İngilizi de olsa Türkü de olsa başka bi ırkı da olsa terör masum sivile yapılan saldırıdır, bunu "oh iyi olmuş" diye yorumlayan da zaten insan değildir. Evrimini tamamlayamamış "canlı"dır... Aslında çok daha ağır hakaret edecektim ama neyse...)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 10 Temmuz 2005 15:08 tarihinde demiş ki:
yok bombalamis yok lafi cevirmekmis, bi gozunuzu acin yahu. birakiyorum sizi yine oldugunuz yerde. once sagduyu kazanin biraz sonra yorum yapin.

azmo sagduyu ayri bişi bizde teroru taktir etmiyoruz tabiki ama Amerikada patlayan bi bomba İngilterede patlayan bi bomba Terörse Onalrın Irakta,Afganistanda yaptıkları terör'ün allahi kitabi ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Sosyal ağlarda paylaş

bende terrorun dini dili irki yok diyorum size. oh iyi olmus tarzi yorumlarda guzel degil kim ne derse desin. onlar yaptiysa masum vadandaslarin basinada gelmesine gerek yok. ne onlarin ne bizim. bizde iraktaki saldirida direkt bombalamasakta destekci modundayiz su an ve o kisiler bizede lanet ediyor. ayni konumdayiz. neyse ya. ben disari cikip hava alcam,[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

iyide biz dediğin başımızdaki herifler yüzünden böyle başımzıdakiler beni bağlamaz.ha tabiki terör oh iyi olmuş denmez aynı şey bigün onu diyenlerin başınada gelir hoş allah göstermesin ama .. Yani o yüzden oh iyi olmuş denmese bile o terör'se buda terör ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 10 Temmuz 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
iyide biz dediğin başımızdaki herifler yüzünden böyle başımzıdakiler beni bağlamaz.ha tabiki terör oh iyi olmuş denmez aynı şey bigün onu diyenlerin başınada gelir hoş allah göstermesin ama .. Yani o yüzden oh iyi olmuş denmese bile o terör'se buda terör ..

Ee? O zaman o sivilleri de başlarındaki bushun blairin yaptığı bağlamaz, onları başlarındaki ne kadar bağlıyosa seni de o kadar bağlıyo... O zaman onların ölümüne "oh iyi" diyen zihniyet esas nefes almayı haketmeyen zihniyettir.

Evet, o da terör bu da terör. Ama "bunların devleti de terör yapıyo" diye oradaki sivilin ölümü daha değersiz olmaz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

1.si ben kesinlikle oh ii olmuş demiyorum o zihniyet'te beni bağlamiyor.
2.olarak Amerika Terör yapiyor ama devleti yapıyor paso sivil ölüyor.e Iraktaki'nin halkı terör yapiyo gene sivil ölüyor ? yani ama bi taraftakİ Amerikan Halkı diğeri Irak Halkı mı ? Hepsi insan değil mi peki ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...