kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 böle bi tip şişko bi çoçuk vardı çok hoşuma giderdi hala varmı bu çoçukun cizgi film i[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya fox kids te yayinlaniyordu kalktimi bilmiyorum :P[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bikaç ay öncesine kadar fox kids de görüodum kuzenlerim izliolardı :) ama şimdi jetix olmus fox kids in adı ve aynı cizgi film dewam edio mu bilmiorum[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Jetix kanalında hala var imiş ama eski bölümler.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 doğrusu sanırım Louie Anderson olacak. Androson zaten endırsın diye okunmuyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hahaa yaaa... Harika bi çizgi filmdi Andy Andersoğan süper bi şahsiyetti Herifin her cüümlesi olay yaw süper.. Life with Louie cizgi filmin adı[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hakikaten mükemmel birşey bu ya. Her yaştan kişi izliyor; annem hastası mesela eha. Ben de hastasıyım tabi.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Andy Anderson a ve prınter gıbı yazdıgı avas anıalrına hastayım rahmetlı babam cok severdı andy anderson karakterını eheh cok az sey babamı guldurmeyı basarırdı yanı ozellıkle bu generalmıs gıbı atıp tutarken afrıkada rommeldan kactım patton kankamdı normandıyada kıyıya ılk ben ayak bastım 8 tank ın 5 bataryanın ıcınden sag cıktım dıye sallarken bunun bı asker arkadaşı aaa bolugumuzun aşçısı anderson naber fılan dıyınce yerlere dusmustum[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ZAUHZA abi YARILDIM YA MNAUZHAHUZAUH Adam paso sallıyodu Ya... Ulan bu Andy nin bi arabası var bi satamadı, bi diğer arabaları sevmedi AZUHAUH ne araba lan o öyle Kapısı gri Yemyeşil Ortasında sarı çizgi geçiyo muahah bak yaa... Süper cizgi dizi abi.Sırf Andy Anderson için izliyordum.Adam ful yazış...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hala devam ediyor meraklılarına![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 satrancla ılgılı yasadıgı kotu tecrubelerı analtıyordu andy anderson işte okulda cocukalr dalga gecmiş filan sonra savaşta esir duştugunde alman general bunun cebınden mini satranç kutusun ucakarıp du bıst cheska fılan dıyor butun almanlar gulmeye baslıyordu o sırada andy anlatmaya devam edıyor ama goruntu andy yı baglıyorlar gırtlagını kesmek ıcın son anda cellat vururken Freeeadoooom dıye bagırıyor elınden satranç kutusu yere duşuyordu karısı tıp tıp bakınca şeeey son bolumu bıraz abarttım dogru fılan dıyordu ahahahaah[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Eski birşey bayağı yeni bölümleri gelse de izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ya o değil ben internette eski bölümleri bulamıyorum ya. Bir şunun birde Eek The Cat çizgi filminin bölümleri yok. Hastasıyım bende bu dizinin. Andy zaten diziyi götüren adam :)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 [signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanlar %90 geyiktir.%10 da hata payı vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Lopeth, 12 Temmuz 2005 04:08 tarihinde demiş ki: Eheh süper ya :)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 çok komik bölümleri mevcuttu. Hoşuma gider izlerken. zaten anı kitaplarını eskiden beri okumayı severdim, bu ise süper. Louie Anderson adamın gerçek adıymış, merak ediyorum acaba dizideki olaylar da gerçekten yaşanmış hadiseler mi? (En azından karikatürize edilmiş olacak tabii)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Evet.. yaşananlar gerçek olaylar ama, biraz Mübala var. :> Mesela Andy Anderson :P [signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası [Bu mesaj Erutan tarafından 12 Temmuz 2005 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Erutan, 12 Temmuz 2005 10:50 tarihinde demiş ki: Evet.. yaşananlar gerçek olaylar ama, biraz Mübala var. :> Mesela Andy Anderson :P Yok o gerçek olabilir bence. Valla o adamal tanışmak isterdim :)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bu arada internette şöyle bir yazı buldum. Tamamını koymayayım :D [spo1=Louie]In 1995 Louie put his creative energies to work on the Saturday morning animated series "Life with Louie." The long-running series based on Louie's own childhood and his life with his father won three Humanitas Prizes for writing on a children's animated series, making him the only three-time recipient of this award. It also earned a Genesis Award for its depiction of the proper treatment of animals and, most significantly, two Emmy Awards. His best selling books include Dear Dad - Letters From An Adult Child, a collection of alternately touching and outrageous letters from Louie to his late father, and Good-bye Jumbo...Hello Cruel World, self-help for those who struggle with self-esteem issues, as only an award-winning comedian could write it. Louie recently finished writing his newest installment on family,THE F WORD, HOW TO SURVIVE YOUR FAMILY. Now, Louie is traveling the States doing what Louie loves to do, Stand Up Comedy. Louie again delivers to his fans his inimitable brand of humor and warmth. [/spo][signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar