SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bas bas paraları leylaya[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN... Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!.. EMEĞE SAYGI!!! REPUT LÜTFEN ARKADAŞLAR!! :) LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Allah bizede a$k na$ip et$in.. $enide tez zamanda kavu$tur$un.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 13 Temmuz 2005 günü saat günün ilk vakitleri Almanya'ya gidiyorum.. Leyla'mın yanına a$kım platonik değil.. Bir birimizi çok seviyoruz.. Dediğim gibi 13 Temmuz 2005 günü saat gece 2 de ucağım kalkacak vede 5 gibi orada olacağımı tahmin ediyorum.. Dolu dolu onunla 2 hafta ya$amak artık duvarıma sürüyle yazdığım $iirleri ona okumak istiyorum.. Sanırım Yarabbim sesimi duydu , bir $eyden korkmuyorum sadece bugun mail atmadı sanırım i$i çıkmı$ olabilir ama hala içimde bi$ey var kötü oluyorum.. Herkese te$ekkür ederim.[signature][hline] In every j0b there is a no! Can love (LEYLA) - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ekliyeyim onda özlediğim çok $ey var ama en çok özlediğim masum masum bakı$mamız onun bakması hala aklımca canlanıyor ve suratımda bir gülümsemeye neden olyuor $uan olduğu gibi.. Türkçe bilmediğinden dolayı fazla $ey söylüyemesemde ben giderken onunla ba$ ba$a konu$tuğumuz an , Elini tutup dinle beni dedim vede kalbime götürdüm.. Türkçe konu$maya ba$ladım , ne kadar masumdu anlamıyor ama oda hissediyordu 2 mizde ağlıyorduk ama zor tuttuk kendimizi.. Gerçi benim gözümden damlalar damlamı$tı ama onun gözlerini silmi$tim ya süper bir duygu ama uzak olunca azap gibi geliyor.. 1-2 $iir yazdım alın bir tanesini göstereyim.. ( bugun yazılmı$tır benim tarafımdan ) - Anlıcaklar - orada değilsin sanırım yine. yine yalnız kaldım bu yerde. gözlerimden dökülen her ya$ta anlıyorum sevginin değerini her kalp atı$ında tavandan yere dü$en bir damla su zamanda öyle akıp gidiyor bir bakmı$sın can gidiyor kimseden yardım dahi istiyemiyor.. Leyla'sın gidiyor belkide söylediği son sözleriyle bir nefes daha olsa için de neler diyecek belkide Anlayacak kimsesi kalmadı Bu a$k bu kadar mıydı ? Sevenleri dahi tokat attı Ba$ka diyarlara sadece saatleri kaldı. istediği son bir$ey varken söylüyemeden yumdu gözlerini bu yerden anlarlar belki bu a$kın boyutlarını herkes desin CAN LEYLA'ya a$ıktı..[signature][hline] In every j0b there is a no! Can love (LEYLA) - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 can sen kopmu$sun ne diyim.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kopmak ? sanırım ben bittim , yok oldum kahroldum.. yava$ yava$ ailemde anlamaya ba$ladı ne kadar sevdiğimi.. geriye onun ailesi kaldı sadece..[signature][hline] In every j0b there is a no! Can love (LEYLA) - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Allah herkese seninki kadar guzel ve karsılıklı ask nasip eylesin Aminn...[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yarın dicem ama salı oldu , 11:30'da THY ile Berlin'e gidiyorum Tegel Havaalanında Leyla kar$ılıyacak çok sevinçliyim anlatamıyorum.. Gerçekten elim , ayağım birbirine dolandı.. Bavullarım kapının önünde ailem yanımda değil.. Sadece Leyla ve Ben (!) birde aptal alman kuzenim benim :) Size son mesajlarımı akıllarda kalacak $iirlerle veda edeyim.. -Bu Hasret Bitecek- Bu hasret bitecek sevgilim bir gün , Çaldığım kapıyı sen açacaksın , Ansızın görünce kar$ında beni , Kimbilir ne kadar $a$ıracaksın!.. Gözlerine birden ya$lar dolacak , Ellerin bo$lukta bir an kalacak , Sevincin o kadar büyük olacak , Ho$ geldin demeyi unutacaksın!.. Hasretle tükenen yıllara inat , Seni benden alan yollara inat , Kavu$mak yok diyen fallara inat , Kavu$tuk diyerek haykıracaksın!.. Bir daha bir daha sarılacaksın!... kitabındaki $iirlere hasta kaldığım bir Ahmet Selçuk İlkan $iiri sanırım tamamen beni anlatıyor.. İçten okuyunca anla$ılıyor.. Yani ben bir tuhaf oluyorum okuyunca. Kitabı = Ayrılıkların $airi , Sf 155 ( önsözü okuyun mutlaka )[signature][hline] In every j0b there is a no! Can love (LEYLA) - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Alın size i$te. Tam sınırdan kaçarken vurulmak nedir bilir misin? Nöbetçiler ha gördü, ha görecek Parmaklarının ucu dikenli tellere değdi değecek... Ama... Bir adım daha atamazsın. Uzanıp tutamazsın; Göz pınarlarında donup kalır hayallerin Planların, kaçışın, kurtuluşun Ve deler sevgi dolu yüreğini Sevgi bilmeyen bir kurşun. Bir okyanus da boğulmak nedir bilir misin? Batan bir gemiye el sallayamamak, Oturup ağlayamamak, Birkaç kulaç ötedeki Bir tahta parçasını tutamamak, Nedir bilir misin? Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani 'sevmek' işte. Duymak nedir bilir misin? Duymak, ama anlatamamak Çemberini kıramamak kelimelerin. Tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememek 'Seviyorum' diyememek Yani ölümü yaşamak nedir bilir misin?[signature][hline] In every j0b there is a no! Can love (LEYLA) - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Saat 11:30'da ucaktayım LEYLA'm bilmiyor bir süpriz yapacagım ona adresini neyseki almı$tım.. Zaten gideceğim kuzenimin evde 1 km fark var aralarında çok özledim LEYLA'mı seni seviyorum.. 2 gibi orada olurum Almanyadan varsa eğer Tegel Havaalanına inicem Can Karaman diye pankart acın yanınada LEYLA yazın :) (sloganım) Bekle beni LEYLA geliyorum ALMANYA..[signature][hline] In every j0b there is a no! Can love (LEYLA) - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 2000 km? hmm dunyanin yarisi kac km? :/[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Gidiyorum saat 9:30 evden çıkayım uçağım 11:30'da görü$mek üzere sizleri seviyorum.. Leyla'ma gidiyorum![signature][hline] In every j0b there is a no! Can love (LEYLA) - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar