circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ubeydullah,Abdullah,Sadullah falan bole ısımlere kıl olurum..Muharrem faln bunlarda hosuma gıtmez..Sonuna can eklenenler hıc hosuma gıtmez...Yoq Alıcan yoq Canocan yoq Elıfcan yoq Rustemcan,remzican falan :)[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Dwn, 09 Temmuz 2005 06:09 tarihinde demiş ki: 2- OSMAN => ?!?!?!?!?! Ya bu osman ismi ile nedir sorununuz? Sinir etmeyin adamı OSMAN isminde ne var lan? Yeter haa bokunu cıkardınız isimlerle alayın. said: Dwn, 09 Temmuz 2005 06:09 tarihinde demiş ki: Alınan olmasın Alınırım.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Adam alınmayın demıs hoslanmadıgı ısımlerı solemıs dArILmana gucenmene grk yoq...Makara yapıoruz sonucta..[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hamza, satılmış koyan yoktur inşallah artık çocuguna bu isimleri.[signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Şuaiyip vardı benim arkadaş[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 murtaza ve gene solıcem osmann...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Khaldern, 09 Temmuz 2005 11:21 tarihinde demiş ki: Adam alınmayın demıs hoslanmadıgı ısımlerı solemıs dArILmana gucenmene grk yoq...Makara yapıoruz sonucta.. Resmen dalga geçiyor yahu neyine alınmiyim? OSMAN,Abdurahman vb isimlerle dalga geçiyor resmen.Kıllatan isim nedir yahu? Vallaha Bonepart a katılasım geldi.Yeter yahu yeter! Bıktım isimlerle Dalga geçilmesinden Saçma sapan işlerinizden.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hosuna gıtmeyenlerı yazmıs sadece adam...Alınmaya da grk yoq bı suru bole konu var dıkkatını cekersem..[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Taşansu die bi kız vardi he bide bi cocuk vardi cocugun adi Zorbey di ister inanin isterinanamayin ama oyleydi bide bu Zorbey ın kardesi vardi Karaca valla saka yapmiyom:D[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Zorbey abuk gelmedi de Battal filan koyarlarsa yazık çocuğa :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bı kahramanlık yapmasını bekleyelım :D phuphuhpuh[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 arapça-fasça kökenli isimlerin büyük bölümü garip zaten ama bengisu, ekrem, bi de ingilizce de olsa mathilda isimlerine kılım....[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Madcat, 09 Temmuz 2005 06:32 tarihinde demiş ki: banada niyeyse osman ismi kıllatıyor.. kimse kusura bakmasın :( Kılıcın çalındı mı hiç?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: HymnOfSnuk, 09 Temmuz 2005 11:44 tarihinde demiş ki: Zorbey abuk gelmedi de Battal filan koyarlarsa yazık çocuğa :P kardesleri filan olsun koyarlar hemen merak etme:D:D[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kıllatan lafına kıl oldum ben yanlız *!türkçenin gelişim hızına yetişemen*[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 arkadaşlar ister inanın ister inanmayın, "türev cin" diye bir isim var. adamın adı türev, soyadı cin.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: dasaaa, 09 Temmuz 2005 10:59 tarihinde demiş ki: Taylan hepsi yavşak yılışkan tipler. Bi git be adam, kaybol!! ehah katılıyorum :p "islam" ismine sahip birinide tanışmıştım zamanında yorumsuz.[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Berksan. Nasıl bir aklın ürünüdür hala anlamadım.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kıllandığım bir isim değil ama bunun için yeni bir topic açmak istemedim buraya yazıyorum çocuğun teki adapazarı depremine yakalanıyor ve kurtuluyor,Londra'daki patlamalara yakalanıyor ordanda kurtuluyor çoğun adı...Mustafa Kurtuldu :) www.hurriyetim.com[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kıllatan isim diye birşeymi olurmuş? kıllatan nickler olsa neysede![signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Dwn..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Werewolf, 09 Temmuz 2005 11:58 tarihinde demiş ki: said: Madcat, 09 Temmuz 2005 06:32 tarihinde demiş ki: banada niyeyse osman ismi kıllatıyor.. kimse kusura bakmasın :( Kılıcın çalındı mı hiç? ben yazacaktım. off.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende kendi ismimden başka ismi olanlara kıl oluyorum imkan olsa hepsini öldürürdüm o yüzden Zagg ile iyi anlaşıyorum zaten =p[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Gagadullah (gerçekten var böyle bi isim)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Radio Ga-Ga'dan etkilenmemişlerse ne olim...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar