Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıllatan İsimler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Dwn, 09 Temmuz 2005 06:09 tarihinde demiş ki:
2- OSMAN => ?!?!?!?!?!

Ya bu osman ismi ile nedir sorununuz? Sinir etmeyin adamı OSMAN isminde ne var lan? Yeter haa bokunu cıkardınız isimlerle alayın.

said:
Dwn, 09 Temmuz 2005 06:09 tarihinde demiş ki:
Alınan olmasın

Alınırım.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
said:
Khaldern, 09 Temmuz 2005 11:21 tarihinde demiş ki:
Adam alınmayın demıs hoslanmadıgı ısımlerı solemıs dArILmana gucenmene grk yoq...Makara yapıoruz sonucta..

Resmen dalga geçiyor yahu neyine alınmiyim? OSMAN,Abdurahman vb isimlerle dalga geçiyor resmen.Kıllatan isim nedir yahu? Vallaha Bonepart a katılasım geldi.Yeter yahu yeter! Bıktım isimlerle Dalga geçilmesinden Saçma sapan işlerinizden.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
Taşansu die bi kız vardi he bide bi cocuk vardi cocugun adi Zorbey di ister inanin isterinanamayin ama oyleydi bide bu Zorbey ın kardesi vardi Karaca valla saka yapmiyom:D[signature][hline]asdasdasd
Mesaj tarihi:
arapça-fasça kökenli isimlerin büyük bölümü garip zaten ama bengisu, ekrem, bi de ingilizce de olsa mathilda isimlerine kılım....[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
said:
Madcat, 09 Temmuz 2005 06:32 tarihinde demiş ki:
banada niyeyse osman ismi kıllatıyor..
kimse kusura bakmasın :(

Kılıcın çalındı mı hiç?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 09 Temmuz 2005 11:44 tarihinde demiş ki:
Zorbey abuk gelmedi de Battal filan koyarlarsa yazık çocuğa :P

kardesleri filan olsun koyarlar hemen merak etme:D:D[signature][hline]asdasdasd
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ister inanın ister inanmayın, "türev cin" diye bir isim var. adamın adı türev, soyadı cin.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
said:
dasaaa, 09 Temmuz 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
Taylan hepsi yavşak yılışkan tipler. Bi git be adam, kaybol!!

ehah katılıyorum :p
"islam" ismine sahip birinide tanışmıştım zamanında yorumsuz.[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
kıllandığım bir isim değil ama bunun için yeni bir topic açmak istemedim buraya yazıyorum
çocuğun teki adapazarı depremine yakalanıyor ve kurtuluyor,Londra'daki patlamalara yakalanıyor ordanda kurtuluyor çoğun adı...Mustafa Kurtuldu :)
www.hurriyetim.com[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
geleceğin türkoloğu
Mesaj tarihi:
kıllatan isim diye birşeymi olurmuş?
kıllatan nickler olsa neysede![signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
said:
Werewolf, 09 Temmuz 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
said:
Madcat, 09 Temmuz 2005 06:32 tarihinde demiş ki:
banada niyeyse osman ismi kıllatıyor..
kimse kusura bakmasın :(

Kılıcın çalındı mı hiç?

ben yazacaktım. off.. :/
Mesaj tarihi:
bende kendi ismimden başka ismi olanlara kıl oluyorum imkan olsa hepsini öldürürdüm o yüzden Zagg ile iyi anlaşıyorum zaten =p[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
  • Yeni Oluştur...