Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıllatan İsimler

Masteis

Öne çıkan mesajlar

said:
Dwn, 09 Temmuz 2005 06:09 tarihinde demiş ki:
2- OSMAN => ?!?!?!?!?!

Ya bu osman ismi ile nedir sorununuz? Sinir etmeyin adamı OSMAN isminde ne var lan? Yeter haa bokunu cıkardınız isimlerle alayın.

said:
Dwn, 09 Temmuz 2005 06:09 tarihinde demiş ki:
Alınan olmasın

Alınırım.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khaldern, 09 Temmuz 2005 11:21 tarihinde demiş ki:
Adam alınmayın demıs hoslanmadıgı ısımlerı solemıs dArILmana gucenmene grk yoq...Makara yapıoruz sonucta..

Resmen dalga geçiyor yahu neyine alınmiyim? OSMAN,Abdurahman vb isimlerle dalga geçiyor resmen.Kıllatan isim nedir yahu? Vallaha Bonepart a katılasım geldi.Yeter yahu yeter! Bıktım isimlerle Dalga geçilmesinden Saçma sapan işlerinizden.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 09 Temmuz 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
Taylan hepsi yavşak yılışkan tipler. Bi git be adam, kaybol!!

ehah katılıyorum :p
"islam" ismine sahip birinide tanışmıştım zamanında yorumsuz.[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

kıllandığım bir isim değil ama bunun için yeni bir topic açmak istemedim buraya yazıyorum
çocuğun teki adapazarı depremine yakalanıyor ve kurtuluyor,Londra'daki patlamalara yakalanıyor ordanda kurtuluyor çoğun adı...Mustafa Kurtuldu :)
www.hurriyetim.com[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
geleceğin türkoloğu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...