Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıllatan İsimler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1- Şervin => Evladım böyle isim mi olur ??? ŞERVİNNN KIZ GEL BAKAYOMM !!

2- Naki => Uzuncana okuyunca bi anlamı oluo ama hızlı okuyun baya bi komik oluo sanki soulcaliburdaki " taki " gibi oluo

2- OSMAN => ?!?!?!?!?!

Tabiki herkez kendine göre yazsın ve lütfen

Alınan olmasın[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]

Mesaj tarihi:
banada niyeyse osman ismi kıllatıyor..
kimse kusura bakmasın :([signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Mesaj tarihi:
ümmiye[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
said:
Dwn, 09 Temmuz 2005 07:04 tarihinde demiş ki:
Puahuah isimlere bak " ümmüğmü yersin " der gibi

evet malesef böle isme sahip insan evlatları var ailelerini sorguya çekiceksin aslında :p (en basidinden bizim dükkanda çalışıyor)[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
ıtır dedinde aklıma numberone daki vj geldi. güzelde bi hatun ama ismini söylerken komplexten midir nedir bi garip söylüyodu. bazıları hiç söylemiyor.[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Mesaj tarihi:
kezban
abdurrahman
haydar[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
Taylan hepsi yavşak yılışkan tipler. Bi git be adam, kaybol!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
haydar,hatice
bide maviyeyle,durkadın vardı[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 09 Temmuz 2005 08:50 tarihinde demiş ki:
Sonuna "su" eklenen tüm isimler...

evet ya bence de ama en çok pelinsu..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
  • Yeni Oluştur...