Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 1- Şervin => Evladım böyle isim mi olur ??? ŞERVİNNN KIZ GEL BAKAYOMM !! 2- Naki => Uzuncana okuyunca bi anlamı oluo ama hızlı okuyun baya bi komik oluo sanki soulcaliburdaki " taki " gibi oluo 2- OSMAN => ?!?!?!?!?! Tabiki herkez kendine göre yazsın ve lütfen Alınan olmasın[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bizim okulda Emete diye bi kız vardı, kızın adını yoklamada "emote" diye okumustu yanlişlikla arkadas, yarılmıştık :D[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm]
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 banada niyeyse osman ismi kıllatıyor.. kimse kusura bakmasın :([signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tayyip[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ümmühan[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ümmiye[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Puahuah isimlere bak " ümmüğmü yersin " der gibi[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 şimdi hatırladım şehriye teyze var bizim karsı komşu :D oda beni kopartır.[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm]
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Dwn, 09 Temmuz 2005 07:04 tarihinde demiş ki: Puahuah isimlere bak " ümmüğmü yersin " der gibi evet malesef böle isme sahip insan evlatları var ailelerini sorguya çekiceksin aslında :p (en basidinden bizim dükkanda çalışıyor)[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Zâri die bi çocuk vardı :) .[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 manalarını bilsek belki kıllatmazlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Belki .. ama manasız gibi geliolar :D[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Sonuna "su" eklenen tüm isimler...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mukaddes Sıtkı[signature][hline]go2hell
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hayri müjgan naci osman[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 suzan melissa itir vs.[signature][hline]Blissfully Ignorant.
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ıtır dedinde aklıma numberone daki vj geldi. güzelde bi hatun ama ismini söylerken komplexten midir nedir bi garip söylüyodu. bazıları hiç söylemiyor.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 roket atar ı unutmayın Bursalı bir vatandas[signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk ne davamızdan vazgeçtik kız dedigin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek. icq:140353 MSN:[email protected]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 idil gültekin(kültigin?) oğulcan(!)[signature][hline]peace!
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kamil[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tayyip yanına erdoğan da gelince bayağı bi kötü oluyor...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
wook Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kezban abdurrahman haydar[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Taylan hepsi yavşak yılışkan tipler. Bi git be adam, kaybol!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
arina Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 haydar,hatice bide maviyeyle,durkadın vardı[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: blackchaos, 09 Temmuz 2005 08:50 tarihinde demiş ki: Sonuna "su" eklenen tüm isimler... evet ya bence de ama en çok pelinsu..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Öne çıkan mesajlar