keyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 herkes niye bir heves için de server açmaya çalışıyor bunu bana bir açıklarmısınız? amacınız nedir? yani server açıpta ne bekliyorsunuz?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Kişisel tatmin edemediklerini bu şekilde tatmin etmeye cali$iyorlar Benim amacim ise , tum oyun serverlerini bir arada toplamak onl gaminge dönüştürmeye calişiyorum sunucularimi. Playerlara yardim etmek shardinin büyüdüünü görmekte insan büük bi mutuluk verio verdiim 500 kaada ramen =)[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
taz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 kronos kusura bakma ama bu tarz ciddiyetten uzak tutumunla osiyi satın alsan hiçbirşey ifade etmez insanlar için...
Albert Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 tazmanyaga %100 katiliyorum.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
keyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 benim anlamadıgım şey bronx bir guzellik yapmıs scriptleri yayınlamış bunlardan faydalanarak scriptingimizi geliştirmeyi amaçlamamız gerekirken 10000 tane server acıldı!!?? bu insanların amacı ne?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Kronosh, 17 Şubat 2005 21:00 tarihinde demiş ki: Kişisel tatmin edemediklerini bu şekilde tatmin etmeye cali$iyorlar Benim amacim ise , tum oyun serverlerini bir arada toplamak onl gaminge dönüştürmeye calişiyorum sunucularimi. Playerlara yardim etmek shardinin büyüdüünü görmekte insan büük bi mutuluk verio verdiim 500 kaada ramen =) Abi Ben Büük bi sey gordum.tobe tobe arkadasim su turkceyi biraz anlamli kullansaniz.tmm kabul ediyorum benim turkcem iyi deyil cunku bilgisayar turkcesi insani afedersiniz ama biraz s*l*k lasdiriyor.konuya donelim * Konuya Doner * ----//////////////---- Bence insanlar sunucuyu bi para kazanma amaci olarak goruyor bakiyor insanlar reklamdan para kazaniyo ben 5 verir 10 alirim hesabina insanlarin emegine saygi duymamaksizin sunuculari acip kapatiyor sanki bi bilgisayar bi gun acilip o gun kapanir ve ardindan baska bi sekilde acilir bunun gibi goruyorum ben saygilar.[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 daha gecen bu tartısıldı benim amacım para kazanmak artık. iyi getirisi var bu işin.[signature][hline]2x Ph || 8x SkillCap || 7/24 Action || Defineler || Mini Questler || Raidler || Turnuvalar.... www.sindarin.gen.tr
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 sana laf atmadim nie ustune alniyorsun hemde oyle zannediyorlar diyorum oyle oldugunu hicbi yerde gormedim (buyuk sunucular haric) ornegin adam parali mail yapiyo vs.vs yapiyo ondan dolayi insanlar oraya yoneliyor.[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bende sana bişi demedim ki :) amacım para kazanmak bu işi iyi yapıyorum neden kazanmayalım?[signature][hline]2x Ph || 8x SkillCap || 7/24 Action || Defineler || Mini Questler || Raidler || Turnuvalar.... www.sindarin.gen.tr
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 isteyen istedigini yapar burda server acanlari kucuk gorme arkadasim ozgur bi ülkedeyiz istersem alırım sırf zebula ocakdan server acarim oynayan oynar oynamayan oyanamaz
Larethian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Zaten oyle yapmıyormu millet sadece adı degisiyor gorunurde Baska bisey ama içi nebula ocak... Ego Egooooooo Superegoooooo..[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Tr-Game: Everything About Games. Powered by Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 vela adim basi server acildigi dogruda bu dediginiz serverin scpleri olmadan 0 dan bir server yarratiginzda nbl scplerine alismis olan bir insan yadirgamazmi? Sayet ben yadirgiyorum hani bi yere yatiya gidersiniz size sunulan yatak kus tuyu olsa gene guselce uyuyamazsiniz. :)
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Math-, 17 Şubat 2005 21:13 tarihinde demiş ki: tazmanyaga %100 katiliyorum. Nedense her şutlanan böle düşünüyor ilginç. Herneyse , taz her yiidin farkli yourt yiiiişi vardir Kimse buna karişamaz. Ben rahatlikla soledim bunu. Hi Benim şuanki durumum ne ? Bırak bunu sen deilde başkaları karar versin. edik (ekleme) : Hayati ciddiye alırsan çok canın yanar bunca sene bunu örendim. ki seninde çok ciddiye aldığını söyleyemem taz.En azından ben seni böyle tanıdım. [signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp [Bu mesaj Kronosh tarafından 18 Şubat 2005 09:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kronosh tarafından 18 Şubat 2005 09:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Kronosh, 18 Şubat 2005 09:03 tarihinde demiş ki: said: Math-, 17 Şubat 2005 21:13 tarihinde demiş ki: tazmanyaga %100 katiliyorum. Nedense her şutlanan böle düşünüyor ilginç.Ben sutlanmadim ama ben de oyle dusunuyorum.. Daha ilginc.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Yaş ortalaması aynı ondandır. *çeker ve gider işi vardir*[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Psikiyatrist bir arkadaşım var . Buradaki yorumları ve insanları incelemek için yakında kayıt olucak . Ozaman burası hakkında düşüncelerini ve incelemelerinin sonuçlarını yazarım .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM|
jonq Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Ephoryum, 18 Şubat 2005 04:37 tarihinde demiş ki: vela adim basi server acildigi dogruda bu dediginiz serverin scpleri olmadan 0 dan bir server yarratiginzda nbl scplerine alismis olan bir insan yadirgamazmi? Sayet ben yadirgiyorum hani bi yere yatiya gidersiniz size sunulan yatak kus tuyu olsa gene guselce uyuyamazsiniz. :) Evet aynen oyle NBL bir standart haline geldi cunku baska yerde oynayamıyor kimse , yok buyu sureleri dengesi yok silahlar yavas vs vs...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 eet ben kendi sistemimi yapinca millet isyanlara bindi böyle olurmu şöyle olurmu bu uzun bu kısa alışmış dediim gibi gelenek ve görenek haline geldi resmen[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Kronosh, 18 Şubat 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Yaş ortalaması aynı ondandır.Peki o zaman, sagol owner abi. Cekip giden insan birkac dakika sonra nasil reply yazar o da ilginc tabi, ne kadar gelisti su gprs ;) *!Gercekten gider*[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Tabiki*! Canı Sıkkın HAlde okurken Kopar VE Yerlere Düşer*[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Aslında konu güzel konu güzelce tartışılabilinse keşke.. Bende görüşlerimi söyleyim bari... Çoğu insan gerek türkiyede gerek dışarda ultima online hakkında kötü düşüncelere sahipler. Bu oyunda oynamak için bu kadar emek harcamaya deymediği, oynarken insan piskolojisinin bozulduğu, birşey vermediği, çok şey aldığı v.b. fikirleri akıllara yer etmiş. Bense bu oyunun hakkı verildiği zaman çok güzel bir oyun olduğunu düşünüyorum; başı belli olan sonu olmayan, insanın canının sıkılması mucize olan, canı sıkkın pvp,pvm yapmak istemeyenlerin gidip banka etrafındakilerle sohbet edebilceği ve daha bir çok güzellik. Oyunun güzelliklerini anlatmama gerek yok hepiniz biliyorsunuzki burdasınız ama bazı vatandaşlara aslında bu oyunun ne kadar güzel, ne kadar iyi kurgulanmış bir oyun olduğunu göstermemiz gerekiyor. Vede ben ultima online in miladinin hiç dolmayacağına inaniyorum. Bu yüzdende bu işin peşini bırakmıyorum elbetde başka oyunlarlada ilgileniyorum başka oyunlarında sunucularını açmak için çalışıyorum fakat benim kalbimi feth eden ve doğru server açıldığında diğerlerininkide feth edecek oyun Ultima Online'dır. Bu benim server açma sebeplerimden sadece bir tanesi ama en önemlisi diğerlerinide kısaca belirtmek gerekirse.. - Internetde iş yapıyorsanız birinci kaide güçlü olmalısınız güç bir kaç türlü olabilir bu güç insan olabilir, para olabilir, imkan olabilir. Benim ihtiyacim olan güç şuan için insan internetden para kazaniyorum beni takip eden, beni taktir eden, saygı ve sevgi gösteren bir kitleye sahip olduğum zaman internetde yaptığım her projeyi anında duyurabilceğim gibi internetden kazandığım parada artıcaktır. - Bu sebepler dışında güzel bir kadromuz var ve bu ortamın bozulmasını istemiyorum site açık kaldığı sürece, oyun sunucuları ile uraştığımız sürece kadro ve ortam bozulmayacaktır. (Bizimde zevkimiz bu) - Bir diğer sebebim bu oyunu zamanında bende oynadım, şuandada samurai empire oynuyorum nedense hiç bir zaman işte bu diyemedim her oynadığım serverda mutlaka eksik bir nokta oldu yapabilirsem ben eksiksiz bir serverin sahibi olmak isterim ki benim çektiğim eziyetleri başkalari çekmesin. Ayrıca halen daha mutlu playerlara rastlayamıyorum. Onlarında 6 seneden sonra sayemde mutlu olmalarını görebilirsem benim için çok büyük bir gurur kaynağı olucaktır. - Ve son sebebim; milliyetci duygular nedeniyle yabancılarıda türk bir serverda oynatmak ve türklerinde iyi şeyler yapabilceğini göstermek. Bir çok server sahibi benimle aynı sebeplerden ötürü serverlarını açmışlardır. Fakat çoğu ile ayrı düştüğüm bir nokta var benim server açma sebeplerim kadar açmama sebeplerimde olması gerekli. Ben daha evel açılmış bir serverı açacaksam, daha evel yaşatılmış bir hikayeyi yaşatıcaksam, daha evel yapılmış şeyi yapıcaksam. Yapmam daha iyi. Benim serverım şuanda kapalı açıldığı gün hiç bir insan oğlu diyemezki ben daha evel bu tür bir serverda oynadım, ben daha evel benzer şeyleri yaşadım. Şuan beni üzen tek şey bu bir kaç server hariç hepsi bir biriyle aynı serverlar. Ve insanlar artık uo da sıkılıyorlar halbuki sıkıldıkları şey uo değil oynamaya alıştıkları serverlar. Son olarakta playerlara sesleniyorum sizler açılmış bir serverda halen eski şeyleri aramaya devam ederseniz sizleri kötü bir sonu beklemektedir. Her gitdiğiniz serverda istiyorsunuzki büyü delayları, bandaj delayları sistemler aynı olsun. Sonrada oynamaktan sıkılıyorsunuz burada server sahiplerinede çok yüklenmek haksızlık olur çünki aynı şeyi banada yaptılar alıştığımız gibi pvp yapmak istiyoruz dediler benim aklımdaki pvp sistemini yaptırtmadılar. Playerlarda biraz bu oyunda değişikliği kabul edicekler. Ve yine açıkca konuşmam gerekirse her türlü yeniliğe açık olan trgame serverlarının şimdiye kadar görmediği player sayısını arcadia isimli kısa vadeli düşünen(full ph), tüm scriptleri bilindik olan(nebula v.s.), oyuncunun 6 senedir oynadığı serverlardan hiç bir farkı olmayan bir server görüyorsa işte orada ülkemiz oyuncularındada bir problem var demektir. Nacizane görüşlerim..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
saral Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Kronosh Abi senin bu serverda ethereal ayı flm varmış herhalde indirdim acc actım soyle yapıyo giriyorum =andoria= yazısı cıkıyor ama verifying accountta kalıyor , belki sorun bendedir ama bi el at
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bronx' un nebula scriptlerini koyması malesef dünya kadar serverın açılmasına sebep oldu. Evet. Lakin ben bu scpleri kaynak olarak kullanmasaydım scp hakkında belki hiçbirşey öğrenemeyecektim ve tekrar teşekkürlerimi iletiyorum ilgili kişilere. Bu kaynağı koydukları için. Demek istediğim nebula scplerinin konulması bir hata değildir!. ' Server açma ' mevzusuna gelirsek, Zaten bu işle uğraşmayı gaye edinen kişiler elbette sunucularını açarak kendilerini daha da geliştirmek isteyeceklerdir. Kendi bilgilerini paraya dökmekte yine kanımca yanlış değildir. Sadece "fasa fiso" için uğraşan kişilerin ömürleri ne kadardır ki?!.. Kimi kişiler, emekleri sonradan hiçe gidiyor diye bağırıyor. Bence bu iş emek değildir. Sizin bir eğlencenizdir.
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Yeni bir dünya yaratmak olabilir , oyunu kendi istediğin gibi yönlendirmek olabilir. Veya ismimi herkes duysun olabilir , bir server açmak isteyen kişinin beklentisi[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Yeager, 18 Şubat 2005 15:59 tarihinde demiş ki: Bronx' un nebula scriptlerini koyması malesef dünya kadar serverın açılmasına sebep oldu. Evet. Lakin ben bu scpleri kaynak olarak kullanmasaydım scp hakkında belki hiçbirşey öğrenemeyecektim ve tekrar teşekkürlerimi iletiyorum ilgili kişilere. Bu kaynağı koydukları için. Demek istediğim nebula scplerinin konulması bir hata değildir!. ' Server açma ' mevzusuna gelirsek, Zaten bu işle uğraşmayı gaye edinen kişiler elbette sunucularını açarak kendilerini daha da geliştirmek isteyeceklerdir. Kendi bilgilerini paraya dökmekte yine kanımca yanlış değildir. Sadece "fasa fiso" için uğraşan kişilerin ömürleri ne kadardır ki?!.. Kimi kişiler, emekleri sonradan hiçe gidiyor diye bağırıyor. Bence bu iş emek değildir. Sizin bir eğlencenizdir. Bronx un scriptleri koyması birçok serverın açılmasını sağlamadı , zaten benzer görevde , farklı sonuçlar yaratan bir sürü script var onu alıp kullanabilirdi server açmak isteyen birisi ama bronx bütün bunları derleyip toplamış gibi koydu ve bu süreci sadece hızlandırdı , yani koymasaydı da farketmeyecekti , zihniyet aynı çünkü[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Öne çıkan mesajlar