-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ntfs - Fat32 karsilastirmasinda, Fat32 super Ntfs sucks demek yanlis ve cahillik olur. 1.si Ntfs NT tabanli olusturulan isletim sistemlerinin performanslarinin daha iyi ve daha hizli olabilmesi icin gelistirilmistir. 2. Ntfs, fat32`ye gore daha guvenlidir. Bunun gibi ntfs`in + lari fat32 den daha fazladir. Diger bir konu ise Xp - 98x. Her iki isletim sistemi arasinda bariz farklar vardir. Bu farklar karsilastirma yapilamiyacak kadar coktur ve ben bir son kullanici olarak cok memnunum xp pro. `dan. Cok basit orneklerle; harcanmis belligi yenileyerek sunabilme, cd yazdirma programi olmadan cd yazdirabilme, otomatik driver tanimasi vs. vs... O kadar laf soyledim ama yine de windows`un ustasiyim, linux`un hastasiyim.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Niye Linux'da NTFS kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 varmi linuxta ntfs? kendine has dosya sistemleri var diye biliyorum ben linuxu(tecrubem 4 saatliktir,ona gore)[hline]Leathas Level 22 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Linux'un NTFS desteği var demek istiyorum. Hatta sadece o da değil reiserfs, XFS, extfs, ext2fs, ext3fs, vfat, hpfs, ufs, nfs, fat, minix, NDS desteğide var linux'ın. Bu dosya yapısındaki sürücülere erişip dosyaları kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: UrZa, 26 June 2003 13:15 tarihinde demiş ki: Ntfs NT bazlılarda hızlı demen garip çünkü Nt bazlı olmayan işletim sistemlerinde çalışmıyor:)[hline]Masturbation is self improvement. Nereden cikarttin nt olmayanlarda calismadigini ?[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Win ME desteklemiomuydu.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: -ryan-, 26 June 2003 18:26 tarihinde demiş ki: said: UrZa, 26 June 2003 13:15 tarihinde demiş ki: Ntfs NT bazlılarda hızlı demen garip çünkü Nt bazlı olmayan işletim sistemlerinde çalışmıyor:)[hline]Masturbation is self improvement. Nereden cikarttin nt olmayanlarda calismadigini ?[hline]i have no tears, there is only pain Azıcık kafanı çalıştırırsan sende aynı sonuca varırsın. NTFS azıcık açarsak NT File System oluyor. Ayrıca win9x/Me ntfs i direk olarak görmez.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 NT file system? NT nin acilimi nedir biliyormusun?New technology Windows NT de bildigim kadariyla Workstation demek(galiba,oyle duymu$tum)[hline]Leathas Level 22 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Workstation onun 3.11 zamanındaki ismi idi. Hani hatırlarmısın bilmem. windows 3.1 zamanlarında nt yoktu 3.11 workstation vardı sonra 95 ve nt çıktı.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 yani Windows NT deki ntnin acilimi workstation demek istedim :)[hline]Leathas Level 22 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Hoca bana Workstation içerisinde NT yi gösterir misin? Workstation onun açılımı değil en eski versyonunun adı.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bak yukarida yazdim,oyle duymu$tum diye :) %50 lik bi bolunme var kisaca :)[hline]Leathas Level 23 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Neyse ya sıcaktan bayılmış haldeyken de NT nin tarihçesi aslında pek cazip gelmiyor. Biri bana soğuk ve buzlu su verebilir mi[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Catscratch, 23 June 2003 00:31 tarihinde demiş ki: Sağlam = Windows 2000 budur...[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: DeMiRMaSKe, 27 June 2003 00:09 tarihinde demiş ki: Hoca bana Workstation içerisinde NT yi gösterir misin? Workstation onun açılımı değil en eski versyonunun adı.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? ya işte workstation içinde N de var T de var. sen de hiçbi şeyi beğenmiyon be hoca :-p[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Win ME'nin çıvıklığından sonra microsoft daha çatık kaşlı bir windows yapmış NT mimarisi ile. Yani esneklik çok az olduğu için program kural dışı işlem yürüttüğünde, hatta yürütmeye meyilli olduğunda direk kapattırıyor programı. Bu program bizi bozar hesabı. Herhalde birilerine fazla çatık kaşlı gelmişki win xp ile biraz daha güler yüzlü bişi yapmaya çalışmışlar.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: DeMiRMaSKe, 26 June 2003 23:50 tarihinde demiş ki: said: -ryan-, 26 June 2003 18:26 tarihinde demiş ki: said: UrZa, 26 June 2003 13:15 tarihinde demiş ki: Ntfs NT bazlılarda hızlı demen garip çünkü Nt bazlı olmayan işletim sistemlerinde çalışmıyor:)[hline]Masturbation is self improvement. Nereden cikarttin nt olmayanlarda calismadigini ?[hline]i have no tears, there is only pain Azıcık kafanı çalıştırırsan sende aynı sonuca varırsın. NTFS azıcık açarsak NT File System oluyor. Ayrıca win9x/Me ntfs i direk olarak görmez.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Gidip birseyler ogren, sonra konusuruz.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 benim bildğim c de windows yüklü oldugu için yapamıyorsun windows kur d ye ğpaşa paşa çevirirsin 98 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Son nokta koyalim NTFS olayinda en iyisi. Windows NT/2000/XP/2003 te kullanabilirsiniz. Bazı işletim sistemleri sadece okunabilir olarak ulaşabiliyor.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar