Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KOTOR 2 sith lords


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Lucasartın sitesindeydim dikkatimi baya bi çekti ss lere bakayım dedim süper ss ler vardı buraya koyayım dedim :)




ahanda bu



ahanda bu da



bu



daha çok güzel ss ler var

http://www.lucasarts.com/games/swkotor_sithlords/ girin bakın

buda sitenin dedikleri :)

hikaye

Five years after the events from the award winning Knights of the Old Republic, the Sith Lords have hunted the Jedi to the edge of extinction and are on the verge of crushing the Old Republic. With the Jedi Order in ruin, the Republic’s only hope is a Jedi Knight struggling to reconnect with the Force and is faced with the galaxies most dire decision: To follow the light or succumb to the dark side…

buda görüş

The Sith Lords is the next chapter to Knights of the Old Republic; winner of more than 35 “Game of The Year Awards” featuring an all-new and perilous storyline set approximately 4,000 years before Star Wars Episode I.
All-new Force powers, weapons, locations, characters and classes add to the richness of this next epic installment.
Choose from three different classes of Jedi to start the game with access to specific Jedi abilities.
Choose the light or the dark side of the Force based on your characters actions as you progress through the story. The choices you make not only affect your character, but also those in your party, and those who may join you in your quest.
Cameo appearances from memorable characters of the first game enhance the continuity and story flow through this unique time period.
Additional content will be available for The Sith Lords via Xbox Live.
Developed by Obsidian Entertainment, the development house founded by members of the Fallout, Icewind Dale, Baldur's Gate, Dark Alliance, and Planescape: Torment teams[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu Dark Jedi gücüne hastayım. Elini havaya kaldırıp adamın bütün vücudunu kaldırmak ne güzelşeydir kardeşim. (Boğaz sıkma kemik kırmayı geçtim)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

torpil yapıyorlar iyilere zaten. Daha hiç ana karakterin korkunç bir şekilde katledilip kötülerin kazandırıldığı film-oyun görmedim (Cesur Yürek'te william'ın kafayı koparıyorlardı gerçi)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lightning bile atabiliyordu 1. oyunda.

pazarlama tekniği kısaca. önceden jedi ve sith lerin farklı force türleri vardı ancak şimdi insanlar tüm force ların elinin altında olmasını istiyor yoksa oyunu almıyorlar. bu yüzden de star wars serisinin resmen boku çıktı.
neyse, kılıç sallar yine mutlu oluruz kotor 2 de.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solufain, 29 Ağustos 2004 13:19 tarihinde demiş ki:
torpil yapıyorlar iyilere zaten. Daha hiç ana karakterin korkunç bir şekilde katledilip kötülerin kazandırıldığı film-oyun görmedim (Cesur Yürek'te william'ın kafayı koparıyorlardı gerçi)


william'ın kafa gidiodu çünkü o filim gerçek bir hikayenin filmi ... gerçek hayatta olur anca o bitek .. filimleri bu yüzden severiz , bizii tatmin eder iyileri kazandirarak ,[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk oyun çok hoşuma gitmişti.Fakat ikinci oyun bir ek paketten çok fazla ileri gidemiycek gibi geliyor bana.Neyse inşallah iyi bir senaryo ve kurgu ayarlar da bizde eğleniriz.Yoksa dediğim gibi çok bir farkı olmuycak bence.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leathas, 29 Ağustos 2004 13:00 tarihinde demiş ki:
revan a ne oluyor peki?o kadar guclu olduk,sith lordlari halledemiyormuyuz?(!)

bence oyun kotor'un dark side da bitirildiği varsayılarak hazırlanmış...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Dark Side'a karşı dark side power kullanınca vermiodu oyunda :D Hatta şu sevilmeyen oyun jedi academy'de kyle önemli olan hangi force'u kullandığın değil, nasıl kullandığındır demişti. Kotor'da bir fark yaratmaları lazmdı ve bence süper bir olaydı light olanın dark 'ı, dark olanın light'i daha fazla force ile kullanması.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 20 Eylül 2004 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...