BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Lucasartın sitesindeydim dikkatimi baya bi çekti ss lere bakayım dedim süper ss ler vardı buraya koyayım dedim :) ahanda bu ahanda bu da bu daha çok güzel ss ler varhttp://www.lucasarts.com/games/swkotor_sithlords/ girin bakın buda sitenin dedikleri :) hikaye Five years after the events from the award winning Knights of the Old Republic, the Sith Lords have hunted the Jedi to the edge of extinction and are on the verge of crushing the Old Republic. With the Jedi Order in ruin, the Republic’s only hope is a Jedi Knight struggling to reconnect with the Force and is faced with the galaxies most dire decision: To follow the light or succumb to the dark side… buda görüş The Sith Lords is the next chapter to Knights of the Old Republic; winner of more than 35 “Game of The Year Awards” featuring an all-new and perilous storyline set approximately 4,000 years before Star Wars Episode I. All-new Force powers, weapons, locations, characters and classes add to the richness of this next epic installment. Choose from three different classes of Jedi to start the game with access to specific Jedi abilities. Choose the light or the dark side of the Force based on your characters actions as you progress through the story. The choices you make not only affect your character, but also those in your party, and those who may join you in your quest. Cameo appearances from memorable characters of the first game enhance the continuity and story flow through this unique time period. Additional content will be available for The Sith Lords via Xbox Live. Developed by Obsidian Entertainment, the development house founded by members of the Fallout, Icewind Dale, Baldur's Gate, Dark Alliance, and Planescape: Torment teams[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 revan a ne oluyor peki?o kadar guclu olduk,sith lordlari halledemiyormuyuz?(!)[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Şu Dark Jedi gücüne hastayım. Elini havaya kaldırıp adamın bütün vücudunu kaldırmak ne güzelşeydir kardeşim. (Boğaz sıkma kemik kırmayı geçtim)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 benim bildiğim gerçek kendini güçlü hissetmeyen biri kötü olmaz ama flimlerde paso iyiler kazanıyor bence kötüler dağıtır adamlarda acıma duygusu yok bi kez :)[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 torpil yapıyorlar iyilere zaten. Daha hiç ana karakterin korkunç bir şekilde katledilip kötülerin kazandırıldığı film-oyun görmedim (Cesur Yürek'te william'ın kafayı koparıyorlardı gerçi)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Solufain, 29 Ağustos 2004 13:10 tarihinde demiş ki: Şu Dark Jedi gücüne hastayım. Elini havaya kaldırıp adamın bütün vücudunu kaldırmak ne güzelşeydir kardeşim. (Boğaz sıkma kemik kırmayı geçtim) Grip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Oha 2. ss de Light Jedi grip mi yapıyor!?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 lightning bile atabiliyordu 1. oyunda. pazarlama tekniği kısaca. önceden jedi ve sith lerin farklı force türleri vardı ancak şimdi insanlar tüm force ların elinin altında olmasını istiyor yoksa oyunu almıyorlar. bu yüzden de star wars serisinin resmen boku çıktı. neyse, kılıç sallar yine mutlu oluruz kotor 2 de.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ohoo öyle boktan olay olur mu ya.Hem light side sın hem lightining atıyosun...Oahh,ne rahat ya! Çok sikko olmuş abi[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 gelsin artık gelsin[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 alakasız ama ihşallah biowere bu motoru bg3 de kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 dark force kullanırsan dark side point alırsın diye biliyorum ben ama buna koyacaklarını sanmam:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: lord_gorthaur, 29 Ağustos 2004 14:29 tarihinde demiş ki: alakasız ama ihşallah biowere bu motoru bg3 de kullanır ayni seyin olmasini bende umit ediyorum,muhtesem olabilir[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Solufain, 29 Ağustos 2004 13:19 tarihinde demiş ki: torpil yapıyorlar iyilere zaten. Daha hiç ana karakterin korkunç bir şekilde katledilip kötülerin kazandırıldığı film-oyun görmedim (Cesur Yürek'te william'ın kafayı koparıyorlardı gerçi) william'ın kafa gidiodu çünkü o filim gerçek bir hikayenin filmi ... gerçek hayatta olur anca o bitek .. filimleri bu yüzden severiz , bizii tatmin eder iyileri kazandirarak ,[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 İlk oyun çok hoşuma gitmişti.Fakat ikinci oyun bir ek paketten çok fazla ileri gidemiycek gibi geliyor bana.Neyse inşallah iyi bir senaryo ve kurgu ayarlar da bizde eğleniriz.Yoksa dediğim gibi çok bir farkı olmuycak bence.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: filimleri bu yüzden severiz , bizii tatmin eder iyileri kazandirarak bi filmdede kötüler kazansa orgazm olucam resmen o derece yani[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Leathas, 29 Ağustos 2004 13:00 tarihinde demiş ki: revan a ne oluyor peki?o kadar guclu olduk,sith lordlari halledemiyormuyuz?(!) bence oyun kotor'un dark side da bitirildiği varsayılarak hazırlanmış...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hem dark hem light a gore hazirlanmis. oyunun basinda size yoneltilen sorulara gore basliyorsunuz. secim sizin oluyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 bence süper bir oyun bizi bekliyor [Bu mesaj namesiz tarafından 30 Ağustos 2004 03:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ya şimdi şu light jedi grip nasıl atıyor sorusuna bence açıklama : sonuçta bütün bunlar force kullanılarak yapılıyor, hatta jedi academyde güzel bi laf vardı force powers are not good or evil, its how you use them Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 hatirladiginiz gibi kotor da mesela lightning e dark side force power i derdi eger sen light olup onu kullanirsan daha fazla force gotururdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ayrıca o adamın dark side a kaymadığını gösteren bir delil yok. Mavi kristal sahibi her force sensitive karakter mavi ışın kılıcı kullanabilir. Üstündeki robe da çok nitelik belirtmiyor kanımca.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 light jedi dark force kullanırsa dark side point alır.[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Dark Side'a karşı dark side power kullanınca vermiodu oyunda :D Hatta şu sevilmeyen oyun jedi academy'de kyle önemli olan hangi force'u kullandığın değil, nasıl kullandığındır demişti. Kotor'da bir fark yaratmaları lazmdı ve bence süper bir olaydı light olanın dark 'ı, dark olanın light'i daha fazla force ile kullanması. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 20 Eylül 2004 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ne zaman çıko bu tam tarih bilionuz mu:?[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar