circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Gothic_Angel, 11 Temmuz 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Offf milletin işi gücü yok nelerle uğraşıo kardeşim BİZE NE SENiN YANIKLARINDAN ? Kısısel bolumu burası bır suru konu var burda bı bak bakalım hepsıne ne kadar senın ıstedıgın tarzda???[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Gothic_Angel, 11 Temmuz 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Offf milletin işi gücü yok nelerle uğraşıo kardeşim BİZE NE SENiN YANIKLARINDAN ? Bölümlerin anlamlarını öğrenip mesaj yazsan ? Kardeşim nedir ? fıstık atayım sana ben en iyisi.[signature][hline][ quote ]blackchaos, 11 Temmuz 2005 16:40 tarihinde demiş ki: olm ben varya aslında çok şerefsiz biriyim[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mavı bu arada bızım bı arka manyak benzıon ha :)[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Khaldern, beğendin miş beni =P[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 höeh..gecmis olsun ya bilirim o acıyı :p[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Mavi, 11 Temmuz 2005 17:14 tarihinde demiş ki: Khaldern, beğendin miş beni =P Yoq arkadas sandım :)..Kıl olurum o herıfe..:) PS: Saka saka :) puhpuh[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 amele yanığı ? :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 biraz =)[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 [off topic] said: Gothic_Angel, 11 Temmuz 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Offf milletin işi gücü yok nelerle uğraşıo kardeşim BİZE NE SENiN YANIKLARINDAN ? Senin bu tip mesajlarına sıklıkla rastlamaya başladım, bence hoş değil. 1- Bu bölüm "kişisel" bölümü. Buraya açılan konunun ne olmasını bekliyorsun, "ABye uyum sürecinde Türkiye" mi? 2- Konuyla ilgilenmiyor olmana saygı gösterdiğimize inanıyorum; bu durumda aynı saygıyı topici açan arkadaşa göstermeni beklemek abes değil sanırım? 3- Post kasmak gibi bir niyetin var ise eğer, bunun için uygun bölüm olan çöpümüze atla, yok eğer ciddi bir katılımda bulunduğuna inanıyorsan tutumunu iyice gözden geçirmeden tekrar mesaj atma lütfen. [/off topic]. Geçmiş olsun Mavi. [Bu mesaj Nefr tarafından 11 Temmuz 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 benimde başıma böle bişe gelmişti çok acayip can yakıyo o :( geçmiş olsun en iyisi düzenli krem ve kaliteli bir güneş yağı :D (sonrası için)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Arkadaki duvar boyası ile aynı neredeyse :lol:[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sezonun ilk gunesine yayilirken dikkat etmek lazim ilk 2-3 gun azar azar guneste kalip cildi alistirmak lazim . yoksa gunes kremi falan hikaye amele yanigini hic bir sey engellemeyemez kizarir burnunuzun ucu omuzunuzun basi . ilk 2-3 azar azar ...[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Nefr, 11 Temmuz 2005 18:03 tarihinde demiş ki: [off topic] said: Gothic_Angel, 11 Temmuz 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Offf milletin işi gücü yok nelerle uğraşıo kardeşim BİZE NE SENiN YANIKLARINDAN ? Senin bu tip mesajlarına sıklıkla rastlamaya başladım, bence hoş değil. 1- Bu bölüm "kişisel" bölümü. Buraya açılan konunun ne olmasını bekliyorsun, "ABye uyum sürecinde Türkiye" mi? 2- Konuyla ilgilenmiyor olmana saygı gösterdiğimize inanıyorum; bu durumda aynı saygıyı topici açan arkadaşa göstermeni beklemek abes değil sanırım? 3- Post kasmak gibi bir niyetin var ise eğer, bunun için uygun bölüm olan çöpümüze atla, yok eğer ciddi bir katılımda bulunduğuna inanıyorsan tutumunu iyice gözden geçirmeden tekrar mesaj atma lütfen. [/off topic]. Geçmiş olsun Mavi. [Bu mesaj Nefr tarafından 11 Temmuz 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Beni şaşırtan şu... Pek çok kişisel konuda pek çok insan bu tür eleştirilerde bulunuyor... Hatta duygusal çöküntü yaşayan insanlarla bile dalga geçildiği, onların aşağılandığı oluyor... Oradaki eleştirilere birşey demiyorsunuz... Ama tanıdığınız, msn'inize ekli kişiZADElerin kılına dokundurtmuyorsunuz... blackchos da, gothic_angel da içimden geçen ama ne karışcam diyip birşey söylemediğim şeyleri yazmışlar... Hayır duamı aldılar... "ooo nasıl yanmışsın olum, yoğurt sür geçsin" diyemeyeceğim... Hoş bir topic değil bence... Kişiselin de sınırları olduğunu düşünüyorum... Yok kçıma boxer girdi, yok mememi deldim, yok bi kız var yardıııııııııııııııııııııııııııııım... Başkaları da gtümde çıban çıktı diye resimlerini koysunlar bari... Tabi herkes bu tür topicleri onaylıyorsa, garbage'la yarış etmeyi bırakın daha beter durumda kişisel demektir... Ne diyim... Çok şey dedim bile...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 +1 Katılmadan edemicem..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: KireiMerodii, 11 Temmuz 2005 19:08 tarihinde demiş ki: Beni şaşırtan şu... Pek çok kişisel konuda pek çok insan bu tür eleştirilerde bulunuyor... Hatta duygusal çöküntü yaşayan insanlarla bile dalga geçildiği, onların aşağılandığı oluyor... Oradaki eleştirilere birşey demiyorsunuz... Ama tanıdığınız, msn'inize ekli kişiZADElerin kılına dokundurtmuyorsunuz... blackchos da, gothic_angel da içimden geçen ama ne karışcam diyip birşey söylemediğim şeyleri yazmışlar... Hayır duamı aldılar... "ooo nasıl yanmışsın olum, yoğurt sür geçsin" diyemeyeceğim... Hoş bir topic değil bence... Kişiselin de sınırları olduğunu düşünüyorum... Yok kçıma boxer girdi, yok mememi deldim, yok bi kız var yardıııııııııııııııııııııııııııııım... Başkaları da gtümde çıban çıktı diye resimlerini koysunlar bari... Tabi herkes bu tür topicleri onaylıyorsa, garbage'la yarış etmeyi bırakın daha beter durumda kişisel demektir... Ne diyim... Çok şey dedim bile... Nefr ile karşılıklı hiç bir mesajlaşmam, muhabbetim olmadı şu zamana kadar.Benim bir topic'ime cevap yazdığınıda yeni görüyorum nefr'in. paticik.com public bir ortam sınırlar aşılmadığı, paticik.com'un belli başlı kurallarının dışına çıkılmadığı sürece isteyen istediği konuyu açabilir, yorumunu, yazısını yazabilir. Her bölümün kuralı, sınırı vardır sadece kişisel'in değil. Kişiseldeki hangi kurala aykırı bir hareket yaptım ? şu şu diyebilirmisin bana ? /diyemezsin. Fotoğraflarım mı sana aykırı geldi ? memelerim mi ? nedir ? Denize t-shirt ile mi giriyorsun ? Kişisel beter durumda demişsin, Kişiseli beter duruma getirenler konulara yorum yaparken dozu aşanlardır. bknz : said: KireiMerodii, 11 Temmuz 2005 19:08 tarihinde demiş ki: Yok kçıma boxer girdi, gtümde çıban çıktı diye resimlerini koysunlar bari... Beğenmiyorsan, hoşuna gitmeyen bir durum varsa görüş belirtmezsin bu kadar basittir.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yürrrü bea mavi :)[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 dikkat etmek lazım, uzun süredi bu tür yanık olduğunu hatırlamıyorum bende, tabi saatlerde önemli.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 konular kisisel . isteyen istedigini acar . oyle yok oyle yok boyle diye atip tutmaya gerek yok bence .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ben kendini bilmez mavinin memesinin ucunu görmek zorunda değilim !!!!!!! ya bakarken aile fertlerinden biri girseydi içeriye benim cinsel tercihim hakkımda şüpheler duymazlarmıydı. bize ne mavinin memesinden!!! kapatılsın konu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 KireiMerodii ben maviyle çok uzun zamandır arkadaşım ya art niyet yok yani ben sadece konuşmak için konuşuyorum maksat geyik =) yoksa topice bi eleştirim yyok ehue yanlış anlaşılma olmasın... @Mavi o imzayı sil ordan!!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hahaha öperim seni.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 al işte gay[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 su da bir gercek ki mavi memelerini cok curetkar bir sekilde sergilemis ahah[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 huun haklısın özellikle meme uçlarını ben çok beyendim. vallahi ne yalan söyliyim kendimi bildim bileli böyle güzelini görmedim... *!garbage e gitmesi için çırpınır tw nin karizmayı dağıtmak ister*[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Nefr ile karşılıklı hiç bir mesajlaşmam, muhabbetim olmadı şu zamana kadar.Benim bir topic'ime cevap yazdığınıda yeni görüyorum nefr'in. paticik.com public bir ortam sınırlar aşılmadığı, paticik.com'un belli başlı kurallarının dışına çıkılmadığı sürece isteyen istediği konuyu açabilir, yorumunu, yazısını yazabilir. Her bölümün kuralı, sınırı vardır sadece kişisel'in değil. Kişiseldeki hangi kurala aykırı bir hareket yaptım ? şu şu diyebilirmisin bana ? /diyemezsin. Fotoğraflarım mı sana aykırı geldi ? memelerim mi ? nedir ? Denize t-shirt ile mi giriyorsun ? Kişisel beter durumda demişsin, Kişiseli beter duruma getirenler konulara yorum yaparken dozu aşanlardır. bknz : said: KireiMerodii, 11 Temmuz 2005 19:08 tarihinde demiş ki: Yok kçıma boxer girdi, gtümde çıban çıktı diye resimlerini koysunlar bari... Beğenmiyorsan, hoşuna gitmeyen bir durum varsa görüş belirtmezsin bu kadar basittir. Popo desem daha bi hoş olurdu belki, bilemem tabi ama zaten dediğin gibi görüş belirtmezdim normalde... Bunu da yazmışım zaten... Ama gereksiz yere, aşağılama düzeyinde yapılan onca eleştiri arasında senin (watcher) topic'inde olan birinin uyarı alması garibime gitti... Bir kabahat ettiysek, dayanamayarak sana özel bir konunun içine gelip genel bir şikayette bulunmam ve konuyu saptırmam... Modlar da heryere göz kulak olup her yanlış yapanı uyaramazlar ya... Kötü bir tesadüf oldu... Bu arada bence ay ne kadar yanmışımla, arkadaşlar popoma bir çıban musallat oldu demek arasında pek bir fark yok... Ona da yoğurt yerine, et filan koy derlerdi belki... Kişisel bölümü olmasaydı bu tür topicler Garbage'a gidiyordu zaten normalde... Herneyse, gereksiz bir topice daha da gereksiz bir şikayet oldu bu... Tartışmanın bir anlamı yok... Gelip alakasız bir biçimde sen cayır cayır yanarken yazı yazıp hem kendimin hem de topic'inin keyfini kaçırdığım için özür dilerim... Unutalım...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar