Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra da patlamalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
huun, 07 Temmuz 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
aradaki farki anlayamayacak bir adam misin ? kurtulus savasinda 7 duvele karsi niye savastiysak hz. muhammet de ondan savasti .

Ohohooh bambaşka bir yere geldik.
Şimdi terrorism'i hatalı bulup, "dini yaymak" için kan dökülmesini doğru mu buluyorsun ?[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 07 Temmuz 2005 14:36 tarihinde demiş ki:
Yani Müslümanlar taa İspanya'ya Kurtulluş savaşındaki ile aynı sebepten mi gittiler, ilginç :)

her konunuz boyleyse isimiz var . hz. muhammet in yaptigi savaslari konusalim o zaman . bombayi birakalim ama olmaz simdi de abbasi emevi krallari ne yapmis onu konusalim .

bomba alo bomba her an kicimizda patlayabilir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
peki kaç ölü,kaç yaralı varmış?[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
bu arada dikkat ettim benim butun amacim bombayi terorizmi konusmakti 2 dk da terorist yaptilar beni :D

he kardes atin tutun devam .

1 kerede konunun dagilmadigini gorsem sasarim zaten . tartisin siz dini islami abd yi masonu ben wow okuyayim 1-2 matrak tartisma var .

ve boooom ahahahahah[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Yok onlar vatanlarını savunuyorlardı aslında da yanlız malum çöl birbirine çok benziyor atlarını biraz fazla sürüp önce afrikanın kuzeyini kurtardılar. Sonra bir baktılarki karşılarında denizin öte tarafında bir kara parçası. Sivri zekanın teki çıkıp "bizim evin arka tarafındaki denizin ortasında bir kumul vardı burarsı orası olmasın" ve onlarda karşı kıyıya yani İber yarımadasına geçtiler. Baktılar orada bir sürü çelik giymiş garip gurup insan "Lan siz bizim arkadaşın kumulunu nasıl ele geçirirsiniz" diye çatır çutur daldılar. İspanya'nın çoğunu ele geçirdikten sonra yanlışlarını anladılar ama onca kan döktükten sonra pardon diyip çekilmek olmaz, baya bir süre daha orada kaldılar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Araya abuk subuk bir reklam girip sonra konu neden dağılıyor demek abesle iştigaldir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Sonra Ispanya'dan Arabistan'a telefon faturasının çok yazdığını farkedip, "Dayı bi süre kendi başımıza takılalım, çok yazıyo emirleri ordan alınca telefon." diyip özgürce takılmaya devam ettiler.

Sonra cihad mantığı ile çok güzel işlere imza attılar.[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
fedaykin neyi savundugunu anlayamadim kusura bakma .

insan tarihi boyunca savasmistir dogasi budurcu musun , mantık oldurmeyi gerektirir diyen misin , islam=teror diyen misin , insan=teror diyen misin , almanlar hakli miydi diyorsun ne diyorsun anlamadim . bazen kafami karistiriyorsun sen cok konudan konuya atladigin icin .

ataturk un istanbula karsi giristigi mucadeleyi deniz gezmisle karsilastirmisligin vardi hatirliyorum oyle bir sey .

gerci ben hala terorizmi ve bombayi konusmaktan yanayim ama .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Ben savaşla terörü ayıramazsınız diyorum. Şayet savaş yolunu seçmişseniz ki İngiltere bunu seçmiştir o zaman terör yolunu da seçmişsinizdir. Şayet İngiltere'de patlayan bombayı kınıyorsanız o zaman onun sebebini de kınamanız gerekir diyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 07 Temmuz 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Peki bir allahın kulu bana şehirlerin havadan bombalanması ile yerden bombalanması arasındaki ahlaki farkı açıklayabilecek mi?

yok ikisinde de insanlar oluyor . insan diyince hep bize uzak gibi geliyor ama olen sensin annen baban cocugun arkadasin kardesin . kisaca biz oluyoruz .

hep mantik savasi tek gecer yol olarak gordugu icin bu boyle oldu . cogunluk senin gibi dusundugu icin oluyoruz . insan olur zaten di mi ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
peki o soru cümlesinde eleştirecek ne buldun onu anlamadım. O sorudan çıkan sonuç iyiki havadan bombaladılar veya iyiki yerden bombaladılar mı? Öyle bir anlam çıkıyorsa affola ama bence çıkan tek anlam ikisi arasında ahlaki a.ıdan bir fark olmadığıdır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
pardon da
bu adamlar istanbulda da patlatmadı mı bomba neyi tartışıyosunuz??

hangi zihniyet savunuluyor burda yahu? ben o patlamalardan birinde hayatını kaybedenlerinden birinin oğlu olsam nasıl anlatacaksınız bana bu zihniyeti?

anlamadığınız bir şey var ki bu saldırıları yapanlar öncelikle bi zihniyeti kabul ediyor, el kaideydi, hamastı, dhkpcdi, pkkdı, diğeriydi, önce bunların yolunu seçiyorlar. ha ortaya çıkan insan tipi de malum, filistindeki insanlara bakın, televizyonda bunlarla, halkla yapılan konuşmalara bakın daha önce rastlamadıysanız.

sonra da kaç bin hayatla, kaç bin acıyla sonlandırılmış pkk belasından arta kalanlara bakın. o adamların nasıl kurtulduklarına ve kurtulmadan önceki zihniyetlerine nasıl baktıklarına bakın, görün daha önce görmediyseniz.

ha, eğer siz birine terörist, birine kurtuluş savaşçısı derseniz angutun tekisiniz bana göre.

savaşta sivillerin yer almamasının bir sebebi var değil mi? amerikanın tam şu anda gelip tam da sizin, bu yazıyı okuyanların kafasına bomba atmasıyla bu adamların otobüsleri havaya uçurması arasında fark mı var zannediyosunuz.

zamanında bela milliyetçilik, alan balkanlardı, birbirinden zeki üç imparatorluk milliyetçiliğe karşı ortak mücadele etmeye karar kıldı, ama diğerininkine özgürlük savaşçısı, kendisininkine milis diyordu her biri de, her biri de diğerinin belasını diğerine karşı kullanıyordu, sonuç olarak birinci dünya savaşına kadar gitti bu olay, üç imparatorluğun üçü de tarihe karıştı.

şimdi bela terörizm, ortadoğusuyla, avrupasıyla, amerikasıyla tüm dünya. her biri de ortak mücadelede anlaştı fakat birbirinden zeki her biri kendine dert olanlara terörist diyor, diğerlerine kurtuluş savaşçısı diyip diğerine karşı kullanıyor. bakalım bu avrupa-amerika-ortadoğunun her birinin de bize karşı kullandığı özgürlük savaşçılarından çok çekmiş bir milletin çocukları olarak biz bu gerçekleri ne zaman göreceğiz.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
Yok ben Huun'a yazdım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Planlı bir saldırı olduğunu ve ben 11 Eylül'deki gibi içten yapıldığını düşünüyorum. Hep topu el kaide'ye atıyorlar, el kaide olayının ne mal olduğu Michael Moore'un belgeselinde çıktı.
Kendi halkını katledip ardından ülke çıkarlarına uygun olaylar geliştirmek nasıl bir düşüncedir... :hrr: Bizzat kendileri girişip başkasına atıyorlar topu.

Tabi savaş olmadan nasıl ayakta duracaklar, kendilerine sahte tehdit oluşturmaları lazım ki emellerine ulaşsınlar.

Ne desem azdır...[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
Mesaj tarihi:
said:
behran, 07 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
dişe diş kana kan !
birasda onlar ağlasın bakalım nasıl oluyomuş

çok saçma[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 07 Temmuz 2005 14:56 tarihinde demiş ki:
Ama Fedaykin'in anlattığı cok mantıklı gerçekten.Birisi Irak'ta havadan bomba atıyor bir sürü insan ölüyor.Diğeri şehirde bomba atıyor gene bir sürü insan ölüyor.Ama dünya'ya göre Irakta ölenler; Basit müslümanlar.Amerika veya Ingiltere'de ölenler ise; dünya'nın süper gücü olan devletlerin vatandaşları.
Cok Yanlışta olsa bunun tanımı bu

kisaca herkes birbirine bomba atiyor .

konu bomba mi degil mi onu anlayamadim ben .

konu bombaysa sunu demek istiyorum . bombanin mantigi yok . abd onlara atiyorsa onlarda abd ye atiyor . bomba kotu . olmamasi lazim . insanlar cok kolay harcaniyor bu bomba yuzunden . bomba , insanlari hedef gozetmeden vurmanin en kolay yolu .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Behran bunun intikamla alakası olduğunu sanmıyorum. Kendi besledikleriyle kendilerini vurup iftira atıp, cebren ve hile ile yasallaştırıp imparatorluk kurmaya çalışmak bu. Diğer halkları hiçe saymamalarının yanında kendi halkını da hiçe saymayarak yapıyorlar.

İnce düşünülmüş bir planın halkalarından biri bu bence.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
Mesaj tarihi:
Birisi hoooop havadan güm!
Birisi hoooop yerden güm!

blaablallalsbasdfasdf

Şaka maka ben sizin beyninize edim. Terordede mantık aradınız ya. Bu devletin bu millette sırtı yere gelmez...

Yinede bi açıklama yapim sana. O havadan bombalar kime??? Dünyayı tehdit eden saddama. Ama direk Sivillere değil.
bilmem beyniniz alıyormu?! Ha birde şey dersiniz şimdi ya o binalar? Onların hepsi saddamın yardakçıları (iskambil oalyları falan vardı bilirsin. bu arada bu forumda AS yerine geçmeye aday kimselerde var o ayrı) yada saddamın olabilme ihtimali olan yerler.

Ama yerden olanlar? nereye? Direk inglitere başkanına ama bi yanlışlık olmuş metroya kaymış HALK otobüsüne kaymış ne bilim SİNAGOG lara kaymış. TAbi bu bir savaş olucak okadar!!!! o bombalamaların birsiinde ananız babanız ölse yine savunurmuydunuz? o ayrı. asdfasdfwad

Ya gidin bi hava alın tavla oynayın hauvza girin vs svs ama teroru savunmayın bari....[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

Mesaj tarihi:
Bu arada en az 50 kişi (SİVİL) ölmüş. belki içiniz sızlar biraz...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir

Mesaj tarihi:
konuyu çok uzattuım farkıdnayım...

Son bir şey savaşta siviller kasti olarak öldürülmüyor. En azından bu şekilde.

Türkiye savaşa giridi diyelim ve bi füze atıcak. o füzenin eline cami karşısı kat:8 no:3 ahmeti vur. gibi bir kordinat verme şansları varmı??? Yok...

örnk:
Adam askeri kamp a yöneliyor ama yanındaki sivil bina vruluyor. ve bu terör değil... Ama gidip direk meydana bi bomba atarsan o ayrı. Neyse kimsenin fikrinin değişiceği yok sanırım.... boşa sıkıyoruz...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir

Mesaj tarihi:
Dünya'yı tehdit eden saddam nedense aklıma direk south park geliyor.Saddam kurugürültüydü saddamla bürokratik yollardan savaşılabilirdi olay saddam olsaydı sadece.Terörün mantıı nedir şöyle açıkliim YALNışlıkla bir füze sizin evi patlatıyor annen baban kardeşin karın çocukların ölüyor Gözünün önünde neden Yalnışlıkla görüonmu olayı yalnışlıkla bak.Sende tabi üzülüyorsun ve yerinde sakin sakin oturuyorsun bütün sevdiklerin ölmüş YALNIŞLIKLA bnde buna seyirci kalıcam söyle bakalım senin sevdiklerin gözünün önünde birileri tarafından yalnışlıkla öldürülse sen ne yapardın???[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Mesaj tarihi:
said:
SteelBB, 07 Temmuz 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
konuyu çok uzattuım farkıdnayım...

Son bir şey savaşta siviller kasti olarak öldürülmüyor. En azından bu şekilde.

Türkiye savaşa giridi diyelim ve bi füze atıcak. o füzenin eline cami karşısı kat:8 no:3 ahmeti vur. gibi bir kordinat verme şansları varmı??? Yok...

örnk:
Adam askeri kamp a yöneliyor ama yanındaki sivil bina vruluyor. ve bu terör değil... Ama gidip direk meydana bi bomba atarsan o ayrı. Neyse kimsenin fikrinin değişiceği yok sanırım.... boşa sıkıyoruz...

o teknoloji var ben füzeyle sağ burun deliğini bile vurabilirim...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
  • Yeni Oluştur...