Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: HasMez, 07 Temmuz 2005 13:58 tarihinde demiş ki: hsbcde patlama oldugunda bende gazetede önceki patlama haberini okuyup küfür ediyordum tam o anda toz duman oldu her yer. terorist saldırılara zaten yabancı olmayan bir milletiz (intihar komandoları hariç ki onlarada alıştık) . bu tip saldırılar çogunlukla sivillere yönelik oldugu için savunulucak yada sevilecek olaylar degildir. terör örgütleri devletin prestijine, huzuruna, ekonomisine zarar vererek yıpratmaya çalışırlar ve günümüzde artık belli bir ideolojiye dayalı örgüt yok genel olarak paraya bakıyor hadiseler buda olayların arka planında başka devletlerin oldugunu gösteriyor. 11 eylülde gördügüm olay yaşadıgımız yerin bir etme-bulma dünyası oldugudur. soguk savaş dönemlerinde amerikanın 1 numaralı adamı usame bin ladin şimdi gelmiş amerikaya meydan okuyor. size inandırıcı geliyor mu bilmiyorum fakat benim inanasım yok. rambo filminde bile görmüşsünüzdür rambo afganistana gidiyordu ruslara karşı afganlara destek vermek için. ırak olayıda öyle , bana göre saddamı bir yerlere getiren amerikadır. çıkarları için bu tip şeyleri yapıyor gibi geliyor. 11 eylüldeki olayda 3-5 şalvarlı adamın yapacagı bir olay degildi ondada önceden yapılan planlar programlar muhakkak var. 11 eylul U amerikanın yaptığını herkes biliyor..... kendi başkanına suikast yapan bir milleti savunmaya devam edin ne diyim ben?[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Herşeyin temelinde, insan ırkı için savaşmamak gibi birşey söz konusu değil, o yüzden saçma sapan hayallere kapılmayalım. Insan dünya üzerindeki en agresif hayvan, "senin gözünün üstünde neden kaş var?" diye kavga başlatabilen yegane hayvan. Dünya savaşları ise kaçınılmaz olan başka bir faktör, insanların ölmemesine kötü gözle bakmak, ayrıca körlük. Tamam kitlesel olarak ölmeleri gerçekten iğrenç birşey olabilir, eğer komplike bir bakış açınız varsa. Ama Dünya'nında kaldırabileceği nufüs ortada, fazlası daima ölür.Zayıf olan daima ölür, işe giderken otobüste paramparça olmanın bununla bir alakası olmayabilir, şansızlık diyebiliriz bu olaya. Terrorism de, insanın insanı öldürmesi de insanın doğasından kaynaklanıyor. Çok bilimsel bakmanıza gerek yok bu iş için, vahşi bir hayvan örneği olarak aslanları örnek alacak olursak, hiçbir aslan arkadaşına "lan gidip şunu dövelim mi manitasına rezil olsun." demez mesela yada ne bileyim, aslanlar aniden çoğalmaya başlayıp zebraları işgal etmezler.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eğer işgal etselerdi zebralar da bir yolunu bulur ve aslan yavrularını oldururdu. sonra hiç bi aslan yavruların ne suçu var diyemezdii[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 dogal bi ekosistem o ole yürür haklısınız[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 14:04 tarihinde demiş ki: eğer işgal etselerdi zebralar da bir yolunu bulur ve aslan yavrularını oldururdu. sonra hiç bi aslan yavruların ne suçu var diyemezdii Ama sen hayvanmısın değilsin.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Sizleri doğal ortamınızda yaşamak üzere rahat bırakıyorum... *!Ben insan değilim sanırım!!! Öyleyse neyim?*[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ahahaha cok iyi ya 35 liradan 3 milyarl1k euro verdim :D[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eğer bu saldırıları yapan el kaide ise buna örnek olarak pkkyı gostermemeniz lazım bence.ikiside terorist örgutler fakat ikisinin de savunduğu şeyler çok farklı.pkk yıllarca haksız olarak bizim askerlerimizi öldurdu.neden ise doğuyu bizden istemeleri vs.el kaidenin ise kımseden almak istediği bir toprak parçası yok.aksıne onlar ellerinden alınmak istenen toprakları savunuyolar.şöyle bi düşündüğünüzde belki el kaideyı haklı çıkarttım ama sonuçta gerçek bu değilmi? ayrıca bir konu daha varki artık gunumuzde savaşlar orta çağdakıler gibi yapılmıyo.güçlü olan f16 larla şehirlerin ustune bombaları yağdırıyo,siviller ölüyo,güçsüz olanda bu şekilde metrolara,arabalara yada kulelere saldırıyo,yine siviller ölüyo.buna aslında 'tüfek icat edildi mertlik bozuldu'da diyebiliriz[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: StRencher, 07 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki: said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 14:04 tarihinde demiş ki: eğer işgal etselerdi zebralar da bir yolunu bulur ve aslan yavrularını oldururdu. sonra hiç bi aslan yavruların ne suçu var diyemezdii Ama sen hayvanmısın değilsin. ben de onu diyorum ya hayvanlar gidip işgal etmez![signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: arina, 07 Temmuz 2005 14:11 tarihinde demiş ki: ayrıca bir konu daha varki artık gunumuzde savaşlar orta çağdakıler gibi yapılmıyo.güçlü olan f16 larla şehirlerin ustune bombaları yağdırıyo,siviller ölüyo,güçsüz olanda bu şekilde metrolara,arabalara yada kulelere saldırıyo,yine siviller ölüyo.buna aslında 'tüfek icat edildi mertlik bozuldu'da diyebiliriz +1[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ilk defa katılıyorum...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 siz devam edin gelince katılıcam yüüzp gelem :([signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 14:12 tarihinde demiş ki: said: StRencher, 07 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki: said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 14:04 tarihinde demiş ki: eğer işgal etselerdi zebralar da bir yolunu bulur ve aslan yavrularını oldururdu. sonra hiç bi aslan yavruların ne suçu var diyemezdii Ama sen hayvanmısın değilsin. ben de onu diyorum ya hayvanlar gidip işgal etmez! tamam işte. iki saattir doğamızda var diyen de sendin. içgüdüydü falandı. Sen bi kirpinin yavruları öldürüldü diye diğer hayvanların arasına dalıp tüm dikenlerini fırlattığını gördünmü.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: StRencher, 07 Temmuz 2005 14:16 tarihinde demiş ki: said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 14:12 tarihinde demiş ki: said: StRencher, 07 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki: said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 14:04 tarihinde demiş ki: eğer işgal etselerdi zebralar da bir yolunu bulur ve aslan yavrularını oldururdu. sonra hiç bi aslan yavruların ne suçu var diyemezdii Ama sen hayvanmısın değilsin. ben de onu diyorum ya hayvanlar gidip işgal etmez! tamam işte. iki saattir doğamızda var diyen de sendin. içgüdüydü falandı. Sen bi kirpinin yavruları öldürüldü diye diğer hayvanların arasına dalıp tüm dikenlerini fırlattığını gördünmü. bi kez kirpi diken atmaz bunu bil. ikincisi doğamıza aykırı işler yapıyoruz ve cazasını çekiyoruz anlatmaya çalışıyoruz..[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bazı arkadaşlarımız post kasma threadı haline getirmişler burayı. Üzücü.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 duygu sömürüsü yapıyor diceksiniz diye söylemicektim ama dayanamıyorum!! hanginizin kuzeni mayına bastı????????????????????????????? Haniginiz mahallesinden en sevidği abi ŞEREFSİZ 5 terörist tarafıdnan sıkıştırılıp roket atarla parçalandı..????????????????????? siz varya insan değilsiniz. sizden harbi nefret ettim. eğer biraz mantıklı olmasam yani sizin bu körpe deyinleriniz bu saçma şeyleri sadece çıkış yolu olarak görüp savunmasanız yemin ederim dava bile açardım. ADmin kapat bu konuyu Lütfen. Yoska hiç hoş olmayan sözler sarfedilicek...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Dana'nın kuyruğunun koptuğu yerde burada zaten kime göre haksız neye göre haksız. "PKK'lılar evet biz haksızız niohahaha yaşasın kötülük" diye mi saldırdılar çizgi filmlerdeki gibi. Bu durumda mantık olarak haklıdır, şimdi İngiltere'de birileri çıkar "biz onlara demokrasi götürmek için onca para harcadık, canımızı verdik şimdi onların verdiği karşılığa bak. Geri kalmış cahil barbarlar bunlar. Zaten doğuluların hepsi böyle..." der. Buyurun buradan yakın... Savaş kötüdür nokta Savaşta askerler ölür nokta Savaşta siviller ölür nokta Savaşta hayvanlar ve bitkiklerde ölür nokta Bunlardan birisinin ölmesini vahşet barbarlık vs. olarak görüyorsanız o zaman savaşı vahşet barbarlık vs. olarak görmeniz gerekir. Aksi halde savununuz aksak kalır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 14:17 tarihinde demiş ki: said: StRencher, 07 Temmuz 2005 14:16 tarihinde demiş ki: said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 14:12 tarihinde demiş ki: said: StRencher, 07 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki: said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 14:04 tarihinde demiş ki: eğer işgal etselerdi zebralar da bir yolunu bulur ve aslan yavrularını oldururdu. sonra hiç bi aslan yavruların ne suçu var diyemezdii Ama sen hayvanmısın değilsin. ben de onu diyorum ya hayvanlar gidip işgal etmez! tamam işte. iki saattir doğamızda var diyen de sendin. içgüdüydü falandı. Sen bi kirpinin yavruları öldürüldü diye diğer hayvanların arasına dalıp tüm dikenlerini fırlattığını gördünmü. bi kez kirpi diken atmaz bunu bil. ikincisi doğamıza aykırı işler yapıyoruz ve cazasını çekiyoruz anlatmaya çalışıyoruz.. ha sen diğerlerinin doğruluğunu kabul ettinde dikene mi laf ediyorsun. Force'a inanmayıp starwars'a inananlar gibi oldu....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Temmuz 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Insan dünya üzerindeki en agresif hayvan, "senin gözünün üstünde neden kaş var?" diye kavga başlatabilen yegane hayvan. Zayıf olan daima ölür, işe giderken otobüste paramparça olmanın bununla bir alakası olmayabilir, şansızlık diyebiliriz bu olaya. birak simdi hayvanlar alemini . biz insanlari konusuyoruz . dogada zayif daima ölür diyen insan zaten . akil yurutebiliyoruz . demek ki zayif olanlar olmek zorunda degil . insanin dogasinda var kendi turundekileri oldurmesi dersen ona bir sey demem . genede kimsenin olmesi gerekmiyor . ilginctir ingiltere yildizini giderek parlatmaya basladi chirac a golleri ardi ardina atiyor . fransizlar kahroluyor baskanlari ingilizlerin yemeklerine laf soylemekten baska bir sey yapamiyor . ulkesi zayif zaten ingilizlerin yemeginden baska yarisacak bir konusu yok . sonra ingilterede bombalar patliyor . hep ayni senaryo . avrupa artik ortadoguda teroristlere para vermekten vazgecsin . ırakla yıllarca ticaret iranla ticaret . ruslara bu adamlara silah vermeyin diyemiyor kimse cunku rusya guclu . demek ki geriye avrupanin geri adim atmasindan baska cozum kalmiyor . zaten zayif olanda avrupa boyle olmasi gerekir . terorizm her yerde ayni . buyuk devletlerin tetikciligini yapmak terorizmdir . buyuk devletler biraksin artik terorizmi .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 07 Temmuz 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 işe duygular karışıresa mantık yokolur..........[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gucsuz olan olmek zorunda ki doga zinciri tamnalsın...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 El Kaide üstlenmişmiş... 11 Eylül'de de El Kaide üstlenmişti. Yedik biz de? :yapma: :hrr:[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 şamar oğlanı el kaide :)[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 mantik bir gun uzerine,evine cocuklarina mutlu mesut hersey cok guzelken cizik atarsa ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben de gider onlara çizik atarım olay bundan ibaret zaten?[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar