go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 teror yapacagını yapar kaybediceği bişi yok Can kaybı? onlar icin umurlarıda değil. Hedefe kitleniyorlar ve yapıyorlar.[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hadi bakalım hayırlısı akşam izleriz artık haberler de[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: fedaykin, 07 Temmuz 2005 12:55 tarihinde demiş ki: Bütün teröristlere sayıp sövmeden önce bir düşünün derim. Örneğin İngiltere Amerika ile birlikte Irak'ı değilde Türkiye'yi işgal etmiş olsa idi ve hergün bir komşunuz onların askerleri elinde ölüyor olsa idi o zamanda İngiltere'de ki patlamaları bu şekilde "koduğumun teröristleri" şeklinde mi karşılayacaktınız. Saçma... Can almak bizim görevimiz yada onların görevimi? Onlar sadce cahil. Hemde Çok CAHİL mahluklar... Edit: bu düşüncen şiddete şiddet gibi bi görüşü savunuyrsun izlenimi oluşturdu bende... Nerde uyarlık? Nerde İnsalık? [signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." [Bu mesaj SteelBB tarafından 07 Temmuz 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 cahil demeyelim ofkeli diyelim en iyisi biz...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 türkiyeye böle bir saldırı yapılsa sen gidip canlı bomba olarak kendini patlatmazmıydın ingilterede mesela?[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Azrail ile kul arasına girmeyin diyorsun yani...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ben de Fedaykin gibi düşünüyorum. Eğer süper aşmış, nirvanaya ermiş bir insan veya bir millet değilseniz, size yapılan bir kötülük için intikam istersiniz. Bu kadar basit. İngilizler senelerce terör yaşattılar kolonilerinde, astılar kestiler. Terörü biraz da yakınlarında hissetsinler, nasıl bir duyguymuş. Dragonlance te en sevdiğim laflardan biri: "Kötülük geri teper"[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ntvde soyledı 6 metro istasyonu ve en aşşa 3 otobüste patlamalar olmuş. once metrodakı patlamalar elektrık şebekesınden oldu sanılmış ama şirket elektrik şebekelerinde sorun yok haberini verince herkes dumur tabi , ve sonrasında gelen otobuslerde patlama haberleri.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 intikam istenir. Millet icin istenir.[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Kimseye yaşatmasın ama Irak durumu bizim başımıza gelseydi ve bu Londra olayı olsaydı sokakta konvoy olurdu arabalar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 fedaykin,terörün savunulacak bir tarafı yok.bize yapsalardı size yapsalardısı olmaz,sonuçta ortada ölen insanlar var bu şekilde değerlendirmek doğru değil.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 dahda berbatını yapardık emin olun.[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: go2hell, 07 Temmuz 2005 13:06 tarihinde demiş ki: türkiyeye böle bir saldırı yapılsa sen gidip canlı bomba olarak kendini patlatmazmıydın ingilterede mesela? Ben inançlı. imanı kuvvetli biriyim. Her kez hak ettiğini bulucak. Bir sürü kişi üzülmüş zaten. Ne olursa olun ama ne olursa olsun (büyük konuşmak istemiyorum ama böyle) hiç birşey Allah'ın verdiği canı bizim almamızı mantıklı kılmaz...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:08 tarihinde demiş ki: said: go2hell, 07 Temmuz 2005 13:06 tarihinde demiş ki: türkiyeye böle bir saldırı yapılsa sen gidip canlı bomba olarak kendini patlatmazmıydın ingilterede mesela? Ben inançlı. imanı kuvvetli biriyim. Her kez hak ettiğini bulucak. Bir sürü kişi üzülmüş zaten. Ne olursa olun ama ne olursa olsun (büyük konuşmak istemiyorum ama böyle) hiç birşey Allah'ın verdiği canı bizim almamızı mantıklı kılmaz... allah savaş ta can alınmasını odullendiri dişye duşınuyorum...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:08 tarihinde demiş ki: said: go2hell, 07 Temmuz 2005 13:06 tarihinde demiş ki: türkiyeye böle bir saldırı yapılsa sen gidip canlı bomba olarak kendini patlatmazmıydın ingilterede mesela? Ben inançlı. imanı kuvvetli biriyim. Her kez hak ettiğini bulucak. Bir sürü kişi üzülmüş zaten. Ne olursa olun ama ne olursa olsun (büyük konuşmak istemiyorum ama böyle) hiç birşey Allah'ın verdiği canı bizim almamızı mantıklı kılmaz... Şavaşta her yol makbuldur. Gerekirse yapacaksın.[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Esh, 07 Temmuz 2005 13:09 tarihinde demiş ki: IRA nin i$i mi, olayi ustlenen hala yok mu? genelde boyle olaylar bir kaç komploya bağlıdır. yani kim ustlenirse bunu o yapmamış demektir...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: fedaykin, 07 Temmuz 2005 12:55 tarihinde demiş ki: Bütün teröristlere sayıp sövmeden önce bir düşünün derim. Örneğin İngiltere Amerika ile birlikte Irak'ı değilde Türkiye'yi işgal etmiş olsa idi ve hergün bir komşunuz onların askerleri elinde ölüyor olsa idi o zamanda İngiltere'de ki patlamaları bu şekilde "koduğumun teröristleri" şeklinde mi karşılayacaktınız. Evet öyle karşılayacaktık ve öyle karşılanması gerekir. Ben bu olayları doğal karşılıyorum diyorsanız: Örneğin petrole ihtiyacı olan İngiltere Amerika gibi devletler petrol olan ülkeleri himayeleri altına aldığında "koduğumun emperyalistleri" şeklinde karşılamamak lazımdır.. Hatılarsınız Mısır Çarşısında falan patlamalar olurdu zamanında Hiçbirimiz "Ya bunlar özgürlük arayan gençler Olur böyle olaylar." demedik. Teröristin iyisi kötüsü olmaz. Amerikanın senelerden beri diş bilediği Irak'a sonunda girmesine imkan yaratan olaylarında Terörist olaylar olduğunu unutmamak lazımdır.. Ayrıca; eğer olaylar dedikleri gibi "enerji kaynaklı sorunlar" (yemedik ama neyse) ise problem yok. Diğer türlü (olimpiyat seçimlerinin hemen ertesi günü böyle bir olayın olması) teröristlerin her daim hazırlıklı olduğunu ve ulusal-uluslararası güvenlik teşkilatlarından gizli organize olamaya devam ettiklerini gösteriyor. Korkutucu gerçekten... ...koduğumun teröristleri!!! [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız [Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Temmuz 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Terörün tabii ki savunulacak yanı yok ama sorun terörün tanımının olmaması. Her isteyen istediği şekilde tanımlıyor. Şimdi birisi çıkar "terörün tanımı budur ulan, aksini söyleyen hayvandır" der ama istediği kadar bu bir şeyi değiştirmez. Kimisinin teröristi diğerinin kurtuluş savaşçısıdır. Kimisinin terör eylemi diğerinin misillemesidir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bu savaş değil!!!! Ölenler asker değil!!! binlerce yüzbinlerce ölen masum SİVİL... Allha aşkıan saçma sapan konuşmayın!![signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Apache, 07 Temmuz 2005 13:08 tarihinde demiş ki: fedaykin,terörün savunulacak bir tarafı yok.bize yapsalardı size yapsalardısı olmaz,sonuçta ortada ölen insanlar var bu şekilde değerlendirmek doğru değil. sen terör gzüyle bakarsan terördür tabi. ama bana göre kısasa kısas.. sen çoluk çocuğun başına bombalar at... adamın silagh gücü ekonomik gücü yok. o da aynı şekilde karşılık veriri. ne yani f 16 larla geçip işgal etselerdi daha mı kabul edilebilir olacaktı?[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: fedaykin, 07 Temmuz 2005 13:11 tarihinde demiş ki: Terörün tabii ki savunulacak yanı yok ama sorun terörün tanımının olmaması. Her isteyen istediği şekilde tanımlıyor. Şimdi birisi çıkar "terörün tanımı budur ulan, aksini söyleyen hayvandır" der ama istediği kadar bu bir şeyi değiştirmez. Kimisinin teröristi diğerinin kurtuluş savaşçısıdır. Kimisinin terör eylemi diğerinin misillemesidir. senin analyışn sanırım sivilleri öldürmek hE? Abi bu kadar da saçma düşünlmez ama terör terördür. v herkezde biliyor bunu ne demek oplduğunu...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:12 tarihinde demiş ki: Bu savaş değil!!!! Ölenler asker değil!!! binlerce yüzbinlerce ölen masum SİVİL... Allha aşkıan saçma sapan konuşmayın!! ırakta ölen neydi? Köpeklermiydi? Onlarda böle sindire sindire cezalarını cıkartıyorlar işte [signature][hline]go2hell [Bu mesaj go2hell tarafından 07 Temmuz 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hep amerika varya olimpiyatları alamadı diye yapıyo bunları ben biliyorum[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kurtuluş savaşçısı nedir fiyasko bir tabir.direk insan öldürmeye odaklanan hiçbir açıklaması olmayan katliamdan başka birşey değil ve terör ismi altında başka bir isimde alakasız kaçar.başka bakış açısı yoktur kendi ülkesinde kurtarılacak bir yeri kurtarmak için değil yaşayan sivil halkı öldürmek için yapılan bir terör eylemidir bu ve iyi bir yönde açıklanabilecek pek bir yanı yok.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:12 tarihinde demiş ki: Bu savaş değil!!!! Ölenler asker değil!!! binlerce yüzbinlerce ölen masum SİVİL... Allha aşkıan saçma sapan konuşmayın!! asıl bu savaş! V esavaşın en acı yuzu : sivillerin olmesi...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar