Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ICQ'm hacklendi...

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Birisinin garizi vardır.

Da bu topik neden ilk konu dışına açılıp taşındı onu anlamadım, alexi acıyor konuyu, kişisele kendisi taşıyor, buda bir ilginçlik tabi.
Ha ben mi hackledim?
Hayır benim garizim yok =P
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 11 Temmuz 2005 02:32 tarihinde demiş ki:
walla şu saaten sonra 100000 benim dahi olsa kullanmam.

zamanında 6 haneli arardım hep geçen sene birisi verdi daha 2 veya 3 kere anca login olmuşumdur =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuyu en güzel icq nuamrıs kimin yarışmasına çevirmek edasıyla

730735

sonra ev telimi cep telimi babamın cepini abimi cep telini almıştım. seninkiylede bi ilgilenirim tabi arşivi karıştırmam gerek. 2-3 sene oldu bırakalıda.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bir zamanlar epey numara almıştım. En güzeli şu, sanırım daha iyisi çıkmaz :D ;
767000

Şu da yaklaşık 4 saat boyunca kullandığım 22222 nolu numaraya ait screenshot :) Diğer birkaç numara da yanında gözküyor;
http://img150.imageshack.us/img150/6371/222220gt.jpg

Belirtmeden geçemeyeceğim ki şimdiye kadar kullanılan hiçbir ICQ numarasını almadım. Kullanılmadığını düşünerek alıp, kullanıldığını gördüğüm anda sahibini şifresini değiştirmesi konusunda uyarıp, pm'i kendisine verdim :)

[signature][hline]http://spaces.msn.com/members/ygt

[Bu mesaj DeadS0uL tarafından 11 Temmuz 2005 04:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DeadS0uL tarafından 11 Temmuz 2005 04:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

10000000 gibi bi numaraya sahip olan bi japonmu çinlimi ne şifresini infosuna şifreli olarak koymuş bi türk çözüp almış zamanında :) birde en çok hack olayları türkiyede oluyormuş merkezi israil olan icq da o yüzden hiç türk lere adminlik verimyormuş. birde arkadaşlar icq (bütün icq ların sadece adminlerin bildiği ortak 10 tane farklı şifresi var.) ların ortak şifresini çözüp baya bi no amışlardı adminler olayı çakıp geri almışlar. en son vurdunda no regleyen programı almışlardı paso 4 haneli no yapmışlardı 3 haneli yapamılmıyordu. oda farketildi tabi. nese konuyu biraz dağıttım ama nostalji yapim dedim kendimce.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..

Sosyal ağlarda paylaş

kötü ya, benim de bi arkadaşımın başına gelmişti, sonra hackleyen adam bütün mesaj listesine saçma sapan mesajlar atmıştı, herif derdini anlatana kadar neler çekmişti. geçmiş olsun.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 11 Temmuz 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
icq nun hacklenmesi söz konusu değil ki
yeni şifreni mailine istet
değiştir tekrar kullan?

Eğer aldığın icq nosunun mailini değiştirp 2-3 kere mailine yollatırsan yeni primary mail o oluyor. yani bunu alan adam yapmadıysa senin dediğin olur.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...