Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Burada çoğu insanda ICQ'm vardı. Hacklendi o ICQ. (#58575655) Bilginize.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Birde artık icq'ya takılan kalmadı diyorlardı geçenlerde. geçmiş olsun kardeş.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. [Bu mesaj ultrAslan tarafından 11 Temmuz 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 58 57 56 55 bence güzel bi numara geçmiş olsun[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Birisinin garizi vardır. Da bu topik neden ilk konu dışına açılıp taşındı onu anlamadım, alexi acıyor konuyu, kişisele kendisi taşıyor, buda bir ilginçlik tabi. Ha ben mi hackledim? Hayır benim garizim yok =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 icqyu unuttum ben ya üvey evlat muamalesi yapıyorum resmen msn deyim hep[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hala icq mu kullanisiniz?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 walla şu saaten sonra 100000 benim dahi olsa kullanmam.[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 evet hala icq kullanıoruz çünkü daha kalite ms in yaptığı çoğu şeyden daha iyisi varken hala herkes ms progları ile takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: fastreload, 11 Temmuz 2005 02:32 tarihinde demiş ki: walla şu saaten sonra 100000 benim dahi olsa kullanmam. zamanında 6 haneli arardım hep geçen sene birisi verdi daha 2 veya 3 kere anca login olmuşumdur =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 gül gibi numaralarım vardı 904013 5660066 ne oldu bilmiyorum durun hatırlattınız bi bakem.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ne oldu size soliyim, the sims'le bilgisayara takılıp ordada internet alemine girmek için built in ms kullanan kızlara yavşamak için bi furya msn'e başladı herkez olan budur suclu the simstir.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bu konuyu en güzel icq nuamrıs kimin yarışmasına çevirmek edasıyla 730735 sonra ev telimi cep telimi babamın cepini abimi cep telini almıştım. seninkiylede bi ilgilenirim tabi arşivi karıştırmam gerek. 2-3 sene oldu bırakalıda.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadS0uL Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ben de bir zamanlar epey numara almıştım. En güzeli şu, sanırım daha iyisi çıkmaz :D ; 767000 Şu da yaklaşık 4 saat boyunca kullandığım 22222 nolu numaraya ait screenshot :) Diğer birkaç numara da yanında gözküyor; http://img150.imageshack.us/img150/6371/222220gt.jpg Belirtmeden geçemeyeceğim ki şimdiye kadar kullanılan hiçbir ICQ numarasını almadım. Kullanılmadığını düşünerek alıp, kullanıldığını gördüğüm anda sahibini şifresini değiştirmesi konusunda uyarıp, pm'i kendisine verdim :) [signature][hline]http://spaces.msn.com/members/ygt [Bu mesaj DeadS0uL tarafından 11 Temmuz 2005 04:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DeadS0uL tarafından 11 Temmuz 2005 04:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 320330, 671471 gibi numaralara sahiptim lan! belki hala sahibimdir pm yok ama hacked ehe[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 numara iyiymiş yazık olmuş[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 10000000 gibi bi numaraya sahip olan bi japonmu çinlimi ne şifresini infosuna şifreli olarak koymuş bi türk çözüp almış zamanında :) birde en çok hack olayları türkiyede oluyormuş merkezi israil olan icq da o yüzden hiç türk lere adminlik verimyormuş. birde arkadaşlar icq (bütün icq ların sadece adminlerin bildiği ortak 10 tane farklı şifresi var.) ların ortak şifresini çözüp baya bi no amışlardı adminler olayı çakıp geri almışlar. en son vurdunda no regleyen programı almışlardı paso 4 haneli no yapmışlardı 3 haneli yapamılmıyordu. oda farketildi tabi. nese konuyu biraz dağıttım ama nostalji yapim dedim kendimce.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 geçmiş olsun da kullananı pek kalmadı zati...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 geçmiş olsun numara da cidden iyiymiş[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 icq nun hacklenmesi söz konusu değil ki yeni şifreni mailine istet değiştir tekrar kullan?[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Boşver ICQ'yu.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kötü ya, benim de bi arkadaşımın başına gelmişti, sonra hackleyen adam bütün mesaj listesine saçma sapan mesajlar atmıştı, herif derdini anlatana kadar neler çekmişti. geçmiş olsun.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 geçmiş olsun.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: DynamicK, 11 Temmuz 2005 11:47 tarihinde demiş ki: icq nun hacklenmesi söz konusu değil ki yeni şifreni mailine istet değiştir tekrar kullan? Eğer aldığın icq nosunun mailini değiştirp 2-3 kere mailine yollatırsan yeni primary mail o oluyor. yani bunu alan adam yapmadıysa senin dediğin olur.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 geçmi$ olsun,gzl no mu$ :hmm: ben de bır zmnlar 31310301 e sahiptimde sonradan 898905 e gectım ve halen mesut bır $ekıdle devam edıyor m allaha $ukur.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar