Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapkaççıların allah belalarını versin!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Apache, 08 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
aslında kapkaççılardan çok kapkaççıları buna mecbur edenlerin allah belasını versin

Yapılan araştırmalara göre kapkaççıların %85i paraya cok ihtiyaçları olmadıgı halde arkadaslarıyla yaptklarını gösterdi.Yani arkalarında zorlayan birileri yok..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

[b]KARŞIYAKA..[b]

Mesaj tarihi:
Kapkaç yada gasptan korkuyorsanız...

Önce kendo dersi alacaksınız, yakın dövüşte de az çok bilgi sahibi olacaksınız, daha sonra Japonya'da bir arkadaşınızdan harbi katana getirteceksiniz, sonra bunu kınına sokup elinizde gezdireceksiniz...

Bu da işe yaramazsa Allah kerim...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
'yeter demek istiyorum ama, ırkçılık yaptığım söylenebilir...
anladınız siz...'

'aslında kapkaççılardan çok kapkaççıları buna mecbur edenlerin allah belasını versin'

bu olay ne bir halka ,ne bir ırka nede bir mezhebe mal edilemez bu bir sosyal yaradir bu egitimle ,ekonomiyle ,bolgesel kalkinmayla halledilir 80 yilda yapamadik ama benim hala umidim var ki realist gecinen bir adamimdir ..gecmis olsun arkadasim[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Mesaj tarihi:
Görüyorsunuz işte, başka ülkelerde halk kendi polisi çıkarmaya başladı. Türkiye'de de böyle bir vahşiliğe ihtiyaç duyulduğunu düşünüyorum.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Mesaj tarihi:
said:
Arndiol, 08 Temmuz 2005 11:28 tarihinde demiş ki:
Abi adam arabasından çantana uzanınca ne yapacan kendo ile..

Kolunu koparıcam.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
polisler yakalıyo bu şerefsizleri sonra akşamına serbest bırakıyodu daha 2 gün öncede gazetede vardı adamın milletin çantasından bişiler çalarken resimleri var herifi akşam serbest bırakmışlar nası bi iş ya
Mesaj tarihi:
keyzar 1. de kopardın içeri atıldın salındınn 2. kopardın içeri atıldın 3. kopardın ... 100. de kopardın gene içeri atılıcan
ve bunlar ne 100 ne 1000 inan bana her kapkaccının 2 kolu oldugunuda düşünürsen... bu adamlar herşeyi goze alıolar bir kolu kopması onun durmasına manii deil ve bazılarınız demişki onları kapkaça zorlayan... onları kapkaca zorlayan hiçbişi yok siz iş yok sanıyosunuz belkide turkiyede ama inanın bana işsizden daha çok işçi bekleyen sektör var
Mesaj tarihi:
Ya zaman bence delikanlılık zamanı değil. Adam geldi dayadı bıçağı böbreğe, ne yapıcaksın, ninjalık mı? Tek böbrekle yaşamak istiyorsan sen bilirsin.

Ben şöyle boksörüm, siyah kuşaklıyım, iki elde iki katana taşırım demeyin, şerefsizler SAT komandosu şehit ettiler ki bu komandolar 4 vs 1 e karşı kafa kıracak kol kopartacak şekilde eğitiliyorlar.

İsterseniz Pai Me olun, bir kurşunla düşersiniz yere, o yüzden aman dikkat[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Mesaj tarihi:
said:
aslında kapkaççılardan çok kapkaççıları buna mecbur edenlerin allah belasını versin

Saçmalamayalım lütfen,
bunların olmadığı kaç tane ülke var?
veya bunları yapanların hepsi parasız olduğu içinmi yapıyor?
yada banane ne çalışacam diyerek bu yola başvuranlarmı yapıyor?
daha sayacak olursak çok neden çıkar.
buna kimse mecbur etmedi şu an öyle bir durum yok.

Kapkaççılık yapacak adam onunla uğraştığı kadar çalışsa hem helal hemde daha fazla para kazanır.
Bunu bir devlete veya gelmiş geçmiş yönetimlere mal etmen kadar saçma birşey olamaz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
Kapkaç yapanların sayısı işsiz kişi sayısıyla doğru orantılı.
Ama atalarımızında dediği gibi huylu huyundan vazgeçmez. Adamlar her zaman yapıyolar bu işi.[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
Mesaj tarihi:
gecmiº olsun ya.

kapkaççıya en güzel yapılacak olan ºu:

geçen gün ben bi cd markette film kiralıyorum. kadının biri koºuyo yakalayın hırsız diye. meğer tam teleonu calmıº, eleman elinden kapıp kaçmıº. iºte tam kaçıyo, kenarda oturan bi amca bi fırladı ağaya tekmeyi bi depti sağından harbi diyom ºok oldum. 1 saniye içinde ayağa kalkıp güp diye oturttu herifin karnına. tebrik ettim amcayı. süperdi. kapkaççı kıvranıyodu yerde. sonra götürmüºler hastaneye 2 kaburga kırığı :D hastaneden sonra da hapse gider umarım[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet.
Mesaj tarihi:
işsiz insanlar eğitim düzeyi düşük insanlar karnını doyurmak icin.
Hırsızlık , kapkaccılık yapıyor.

En basit mantıgı budur heralde[signature][hline]go2hell
Mesaj tarihi:
artık bu kapkaçcılar için daha ciddi yasalar getırılmesı gerekiyo ama nasıl:(
geçmiş olsun sizede[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 08 Temmuz 2005 01:53 tarihinde demiş ki:
Rahsan Hanim'in kulaklari cinlasin

+1[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors

AR-GE (araştırma geliştirme)
Mesaj tarihi:
said:
Sovereign, 08 Temmuz 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
Az önce bizim evde yaklaşık 20 senedir çalışan Fatma ablamızın.. bana hayatımda tattığım en güzel yemekleri yapan Fatma ablamın kızının Taksim'de kapkaççılar tarafından yere yıkılıp, maaşının, telefonunun.. kısacası üstündeki herşeyin çalındığını duydum.

Duyunca resmen bu İstanbul'a bir KANSER gibi gelen kapkaççılara resmen isyan ettim ama nafile. Ne kadar sinirlenirsem sinirlenim bu kapkaççı olayından kurtulamıyacağımızdan dolayı daha da rahatsız oldum.

Polislerin bile artık yakaladıkları kapkaççıları 1 gün sonra direk bırakmalarından sonra bu ülkede bizi kapkaççılardan kim kurtaracak kim bilir.. En yakın zamanda bişeylere girişilmesi lazım.

Artık birnin bunlara

YETER

demesi lazım. Katılıyor musunuz, katılmıyor musunuz?

tek cozum var suclulara ceza verilmesi . suc işleyenleri idam cezasi verilecek ve turkiye rahat bi nefes alacak hee bide akp yonetimimnde yok olmasi lazim turkiyenın huzur içinde yasamasi için[signature][hline]asdasdasd
Mesaj tarihi:
said:

bu kapkaççıların çoğu mafya, terör örgütü gibi yerler için çalısıyor. tıpkı kopya cd satıcılarının cogunun oldugu gibi

edit: he tabi sen bu terör örgütü veya mafyaları kastediyorsan tabiki onların allah belalarını versin.
[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! "
Nightwish
TarjaT.
its not the monster under your bed.
its the man next door.
that makes you fear, makes you cry...
makes you cry for the child

[Bu mesaj Mix tarafından 08 Temmuz 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Keyzar, 08 Temmuz 2005 10:41 tarihinde demiş ki:
Kapkaç yada gasptan korkuyorsanız...

Önce kendo dersi alacaksınız, yakın dövüşte de az çok bilgi sahibi olacaksınız, daha sonra Japonya'da bir arkadaşınızdan harbi katana getirteceksiniz, sonra bunu kınına sokup elinizde gezdireceksiniz...

Bu da işe yaramazsa Allah kerim...
kesinlikle yapmak istediğim birşey.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
bizim evide annemin 12 senelik arkadaşının kızı soydu. altınları paraları ( ne alaka ise ablamın kıyafetleri ) çaldı gitti..

hırsızların .......

*! Hırsızların kafasını duvarlara sürtmek ister*[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]

Mesaj tarihi:
said:
Wispy, 08 Temmuz 2005 12:10 tarihinde demiş ki:
Ya zaman bence delikanlılık zamanı değil. Adam geldi dayadı bıçağı böbreğe, ne yapıcaksın, ninjalık mı? Tek böbrekle yaşamak istiyorsan sen bilirsin.

Ben şöyle boksörüm, siyah kuşaklıyım, iki elde iki katana taşırım demeyin, şerefsizler SAT komandosu şehit ettiler ki bu komandolar 4 vs 1 e karşı kafa kıracak kol kopartacak şekilde eğitiliyorlar.

İsterseniz Pai Me olun, bir kurşunla düşersiniz yere, o yüzden aman dikkat

o adam sarhoştu....(tanıdıım bi adamdı istese onlardan 20 tanesını alırdı aşşa) bu arada kaçmakla candan maldan kaygı duymakla olmas bu işler...[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Mesaj tarihi:
Ben nefret ediyorum istanbul ara sokaklarindan bu itlerin hiçbirinden korkmam ama dediginiz gibi artik delikanlilik eskiden bi dayt derdim korkarlardi ama eh bunlar ölümüne artik modunda geliyorlar islemiyo .ondan kurusıkı aliyorum :) ....bütün bunlari niyemi yapicam kız arkadasimi gece evine rahat bırakmak icin tabi
Bence bu vakitte bireysel koruma amacli silahlanma en iiyisi madem öyle işte böyle sahsen ben bana bıcak dayasalar bile cüzdanım cebimi vermem ki vermemiştimde ama ölmek te istemiyorum ve prensibim geregi kacmamda .. Polis naapsin polise laf diyosunuz onlarda Avrupabirligne gircez diye bütün yetkileri kıstlandi(işkece yetkileri) adamı pataklayamiyinca adamda konusmuyo yada yeminli bi sekilde korkup bidaha yapmam moduna girmiyo İşkenceye her zaman hayir derim ama bu günlerde düsünür oldum :/[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...