Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapkaççıların allah belalarını versin!!

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Az önce bizim evde yaklaşık 20 senedir çalışan Fatma ablamızın.. bana hayatımda tattığım en güzel yemekleri yapan Fatma ablamın kızının Taksim'de kapkaççılar tarafından yere yıkılıp, maaşının, telefonunun.. kısacası üstündeki herşeyin çalındığını duydum.

Duyunca resmen bu İstanbul'a bir KANSER gibi gelen kapkaççılara resmen isyan ettim ama nafile. Ne kadar sinirlenirsem sinirlenim bu kapkaççı olayından kurtulamıyacağımızdan dolayı daha da rahatsız oldum.

Polislerin bile artık yakaladıkları kapkaççıları 1 gün sonra direk bırakmalarından sonra bu ülkede bizi kapkaççılardan kim kurtaracak kim bilir.. En yakın zamanda bişeylere girişilmesi lazım.

Artık birnin bunlara

YETER

demesi lazım. Katılıyor musunuz, katılmıyor musunuz?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"

[Bu mesaj Sovereign tarafından 08 Temmuz 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 08 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
aslında kapkaççılardan çok kapkaççıları buna mecbur edenlerin allah belasını versin

+1

geçmiş olsun ayrıca. hiç yaşamadım, yaşamak ta istemem.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
10 Temmuzda!

[Bu mesaj Heffer tarafından 08 Temmuz 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bunu böyle söyleyerek bi yere varamazsın..!!!

Neden salıyolar çünkü millet korkuyo "ŞİKAYETÇİ OLMUYO" olsa kapkaç en az 7 seneden başlıyo
gasp ise 15 sene..
benim başıma geldi 1 ay önce böyle bir olay telefonum gitti..şikayetçi oldum..ama başkaları olamıyo ..nie? adam serseri yarın bigün arkadaşı,ailesinden biri yada af çıkarsa adam beni bulur diye korkuyo..Lanet olsun o telefona diyo gidiyo..Böle durumlarda devletimize destek olmamız lazım..ben adamı içeri attırdım 3 hafta sonra duruşmam var..ve gaspbüro dan polis bile teşekkür etti bana.."bu adam devamlı birilerinin canını yakıyodu sende sonmuş keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa" ...düşünüyorumda ne duyarlısı ya..sadece ben intikamımı aldım..böyle durumlarda şikayetçi olucaksınız arkadaşlar..poliste vurmuyo yeni kanuna göre..gaspçılar azıttı yine.. ama bunları teker teker attırırsak ancak öle temizlenir..siz siz olun vazgeçmeyin[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 08 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
aslında kapkaççılardan çok kapkaççıları buna mecbur edenlerin allah belasını versin

Kaç kişi aç olduğu için gaspa,kapkaça başvuruyo..Çoğu tazı gibi çalışmıyo etmiyo..hapı esrarı köklemiş..hergün telefon yiyo..böleleri daha fazla memlekette[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

evet gasp vs insanları iten ve bu hale itilmek isteyen insanlar kahrolsun

geçmiş olsun
ben de geçen taksim de yerde kimlikler kartlar falan buldum ytü de okuyomuş kız topladım hepsini polise götürdüm
bütün arkadaşlarım başına bela alıcan falan dedi alakası yok polis insansa anlar zaten elimdeki bütün kartları kimlikleri polise verdim adam teşükker etti nerde buldunuz dedi tarif ettim tamam yoluma devam ettim :/
siz siz olun korkmayın hemen ihbar edin[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

bide polisler o kadar anlayışlı ki..derdini dinliyolar..hizmet çok güzel artık..çay sigara ikram ediyolar..bide teşhisten sonra sizin için nezarete atıp tipini kaydırıp ceza evine gönderiyolar..hizmetten memnunum ya..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

Saolun, varolun arkadaşlar..

Bu olay çok arkadaşımın başına geldi. Hepimizin yapması gereken, eğerki allah korusun birimizin başına gelirse kesinlikle olayı bırakmamak ve sorumluyu hapse attırmak. Artık polis sonra bırakır mı bilemicem ama sonuçta cezasını **** **** çeksin. Artık sorumlu o mu yoksa onu bu olaya zorlayan cani şerefsiz mi umurumda değil.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"

[Bu mesaj Sovereign tarafından 08 Temmuz 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mesajını bir an önce değiştir .. :) canın sıkılır sonra..
Polis sadece yakalıyo..gerisi savcılığa bırakılıyo..sen şikayetçi olursan..o zaman kimse kimseyi bırakmaz kardeşim.
Poliste zaten şikayetçi olana hasret adamlar hergün aynı kişileri yakalıyo..ama naparsın...babam bile dedi oğlum boşver dadanır bunlar sana diye.. adam tanınmış biriydi bulunduğum şehirde ..ama artık bi 20 sene sonra görüşcez :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

cana gelecek mala gelsinden başka bişey diyemiyorum. şikayetçi olmak vatandaslık görevi. bugun o şikayetçi olmassa yarın sana dalar bu adamlar[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! "
Nightwish
TarjaT.
its not the monster under your bed.
its the man next door.
that makes you fear, makes you cry...
makes you cry for the child

Sosyal ağlarda paylaş

alıcan ruhsatlı silahı.. taşıcan yanında böyle kapkaç olası yerlerde.. başına dalaşınca vurucan bi kaç tanesini.. hem akılları başına gelcek.. hem zaten polise de söleyemezler... aklıma neler geliyo şimdi de.. neyse

vurucan derken öldürcen demiyorum.. maksat yaralamak, acı çektirmek
[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi

[Bu mesaj Sovereign tarafından 08 Temmuz 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bu var.. bankayı soyan adamı güvenlik vuruyo.. sonra güvenlik mahkemelerde sürünüyo aylar boyunca.. kimin suçu bu şimdi?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

Yasamak en büyük haktir, sucu ne olursa olsun kimsenin yasamini almaya hakkiniz yok.

O adam eger güvenlik görevlisiyse, öldürmeden etkisiz hale getirmesini bilecek. Ayagina ates edecek, omzuna ates edecek ama öldürmeyecek. Hammurabi yasalari birkac bin yil önce yürürlükten kalkti.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

başka duyduğum olay:

bu çocukları kapkaça zorlayan çeteler.. "insan"lar.. güneydoğuda falan gidip ailelerden çocuklarını SATIN alıyormuş. Resmen gidip adamlardan yok sen bakamazsın, edemezsin diyip, genç yaştayken satın alıyormuş, sonra şehirlerde kapkaççılığa eğitiyormuş.

BU HALE Mİ GELDİK?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...