gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Kurtulus savasini anlatiyor. Yazar elindeki dokumanlari belgeleri kullanarak bir hikaye havasinda anlatmis vede muthis olmus. Acikcasi muthis bir kitap 20 sayfada bir aglayasim geliyor gozler doluyor. Nerden ne tur fedakarliklar ile kurulmus burasi. Ama simdiki haline bak insanlarin tartistiklari konulara bak. Tarih bolumune acmamin sebebi daha cok belgesel niteliginde bana gore. Mutlaka Mutlaka Mutlaka okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Çok güzel bir kitap. Annem okuyor ve ağlıyor Ben de okuyacağım mutlaka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Amma uzun bir cümle olmuş.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 O-ha güzel cümle. Kitabı bende okumalıyım.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 once cumleyi anladiktan sonra cevap yazicam ama uykudan kalktim okurken zorlaniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 o cümlenin öğelerini bulmak kasar herhalde? 0_o[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 adam hayatının cümlesini kurdu..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Kitabin tam ismi, Yazari, hangi yayinevi, vs. bunlari bir yazarmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 o bir cümle değil arkadaşlar,anlatım bozukluğunun forumsal platformda dışavurumu.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Lordum sn Boaç mısın?[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: demirbilek2, 10 Temmuz 2005 16:22 tarihinde demiş ki: Kitabin tam ismi, Yazari, hangi yayinevi, vs. bunlari bir yazarmisiniz? google a giriyoruz yaziyor o buluyor hatta ben yapayim senin yerine :) buyrun efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tesekkur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kıtabın ısmı ck guzel secılmıs yanı o yılalrda turkler bagımsızlık ıstıyor dendıgınde ıngılızler ah şu cılgın turkler cık cık cık seklınde alaylı bır tepkı vermişti eee ne oldum degıl ne olucagım demelı sonunda dot kadar adaya hapıs kaldı donemın koskoca emperyalıstı ıngılızler eh onların bıraktıgı emperyalsıt bayragınıda ABD aldı yerden halıyle[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar