Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 act 5 deki 3 barbarın verdiği xp bile yeter normal : 1,5 milyon xp nm : 20 milyon xp hell : 40 milyon xp[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ha ayrıca horadric cube a 3 adet ring ve bir stone of jordan (aşmış bir yüzük, tüm resistlere artı veriyor) koyup transmute edince ortaya +900 armorlu ve deli effectleri olan bir göğüslük çıkıyor, benden söylemesi[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 eh Sam çok dolmuşun,boşalmak için benim mesajımı bekliyordun heralde :)ama genel olarak çıkan sonuç Mephisto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 jordan ı ona harcamam valla :) her karaktere lazım[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Player 8 komut mu? Ve nereye yaziliyor yoksa oyun icinde bir opsiyon mu? Tam anlayamadim bende basladim yine lod a (1.09d patchi ile) ama player 8 olayini biri bana anlatirsa ve nasil activate edildiginide cok sevinicem :)[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 enter a bastıgında cıkan chat wındow da ... players 8 yazıyorsun ... oyundakı yaratıklar sankı 8 oyuncu oynuyormus gıbı kalınlasıyor ... halıyle XP ve ıtem drop kendınden gecıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ok sagol :)[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: arcane, 25 June 2003 21:29 tarihinde demiş ki: jordan ı ona harcamam valla :) her karaktere lazım[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." casting karakterlere, raven frost ya da life leech daha önce gelir fighter'lar için..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 1.10 ile artık mf olayı boss lar için geçerli değil :) Ehehe pindless filan yapanlar bitti artık. 1.10 çıksada hemen oynasak.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 heh şimdi baktım da trang-oul setini tamamlayan necro'lar vampire dönüşüyormuş :) sadece yama için bu kadar yenilik yapacaklarına yeni expansion pack çıkarsalardı bari.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 yeni patch rune ların cıkmasını da arttırmışlar çok iyi olmuş o shael felan düşene kadar insanın imanı gevriyo :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Birde bundan sonra runeların hepsini horadric cube te yapabileceksiniz.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bir de 1,07 oynayan varsa hatta horadrice 3 adet heal ve 3 adet mana potion atıp transmute edin rejavunation potion çıkacak 3 tane rejavu. dan da full rejavunation yapın. Toplam elinizde 2 adet f. rejuva olsun. Birini beltinizde potion yerine koyup diğerini vendora satın. Sonra sattığınız üzerine gelip sağ tıklayın ve tek potion ile belti doldurun :) Sonra beltten bir tane yandaki boşluğa bir tane de vendora koyun. Yine sağ tıklayın orası da dolsun. Tabi bende full rejavunation kullanmayın zevk kalmıyo oyunda.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: arcane, 25 June 2003 21:29 tarihinde demiş ki: jordan ı ona harcamam valla :) her karaktere lazım[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." [hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. +900 ar da az değil ama :D [Bu mesaj penthesilea tarafından 27 June 2003 07:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Disappear, 27 June 2003 09:09 tarihinde demiş ki: ben hicbisi anlamadim revu pot olayindan[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela Ra_d demiş ki :...zed ye beni... [b]arcane bi ara demiş ki:... ben elime almam ... [/b] Bu full revular direk hem manayı hem healthi fulluyor. 3 adet rejavunation potionu transmute et bir tane full rejavu olacak 2 adet full rejavu yap bu şekilde sonra bir tanesini vendora satıp bir tanesini de 1 tuşuna koy kemerdeki sonra vendordan bu potionu sağ tıklayarak al, böylece bir potion satarak beltin tüm 1 bölümünü dolduracaksın böyle böyle hepsini fulle[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ooo hile yapacaksanız açın editörü 10000 dmg'li 100000 attack'lı 100000 def'li adam yapın oynayın, ne anladık..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Sam, 26 June 2003 11:50 tarihinde demiş ki: heh şimdi baktım da trang-oul setini tamamlayan necro'lar vampire dönüşüyormuş :) sadece yama için bu kadar yenilik yapacaklarına yeni expansion pack çıkarsalardı bari.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Bu gerçekmi ? Hep şu seti tamamlamak istedim çok karizma bişey, ama olmuyor işte =)[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 battle.net'te yazmışlar adamlar, 1 nisan değil bişi değil.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar