Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d2:lod soruları

Zed

Öne çıkan mesajlar

ha ayrıca horadric cube a 3 adet ring ve bir stone of jordan (aşmış bir yüzük, tüm resistlere artı veriyor) koyup transmute edince ortaya +900 armorlu ve deli effectleri olan bir göğüslük çıkıyor, benden söylemesi[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Once I had strenght but no wisdom,
Now I have wisdom but no strenght.
Sosyal ağlarda paylaş

jordan ı ona harcamam valla :)
her karaktere lazım[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 25 June 2003 21:29 tarihinde demiş ki:
her karaktere lazım[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."

casting karakterlere, raven frost ya da life leech daha önce gelir fighter'lar için..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de 1,07 oynayan varsa hatta
horadrice 3 adet heal ve 3 adet mana potion atıp transmute edin
rejavunation potion çıkacak
3 tane rejavu. dan da full rejavunation yapın. Toplam elinizde 2 adet f. rejuva olsun.
Birini beltinizde potion yerine koyup diğerini vendora satın. Sonra sattığınız üzerine gelip sağ tıklayın ve tek potion ile belti doldurun :) Sonra beltten bir tane yandaki boşluğa bir tane de vendora koyun. Yine sağ tıklayın orası da dolsun.
Tabi bende full rejavunation kullanmayın zevk kalmıyo oyunda.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 25 June 2003 21:29 tarihinde demiş ki:
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
[hline]Penthesilea Caldwell in Locus

+900 ar da az değil ama :D

[Bu mesaj penthesilea tarafından 27 June 2003 07:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 27 June 2003 09:09 tarihinde demiş ki:
ben hicbisi anlamadim revu pot olayindan[hline]Ernest "Disappear" Clyburn
Jena "Sherea" Varela
Ra_d demiş ki :...zed ye beni...
[b]arcane bi ara demiş ki:
... ben elime almam ... [/b]

Bu full revular direk hem manayı hem healthi fulluyor.
3 adet rejavunation potionu transmute et bir tane full rejavu olacak
2 adet full rejavu yap bu şekilde
sonra bir tanesini vendora satıp bir tanesini de 1 tuşuna koy kemerdeki
sonra vendordan bu potionu sağ tıklayarak al, böylece bir potion satarak beltin tüm 1 bölümünü dolduracaksın
böyle böyle hepsini fulle[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 26 June 2003 11:50 tarihinde demiş ki:
heh şimdi baktım da trang-oul setini tamamlayan necro'lar vampire dönüşüyormuş :)

sadece yama için bu kadar yenilik yapacaklarına yeni expansion pack çıkarsalardı bari.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

Bu gerçekmi ? Hep şu seti tamamlamak istedim çok karizma bişey, ama olmuyor işte =)[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki:
sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...