Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

webcam alıcam nasıl bisdi onerirsiniz?


BoDrUmLu

Öne çıkan mesajlar

hic bi bilgim yok bu konuda ama almayı dusunuorm.
iyi ve kucuk bisi arıorm.marka onerilerinizi ve fiyatlarını da yaklasık olarak yazarsanız sevinirim[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın olabilir yoneticiler hangisini uygun gorurse oraya tasısınlar kusura bakmayın.. yardımcı olacaklar yazsın lutfen[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Apache..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!


[code=php] i died for you !
[/code]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nerde kullanacaksin TR'de mi yoksa yurtdisinda mi?

eger TR'deyse oyle asmis bi sey almana gerek yok, zaten hiz yuzunden transfer de o kadar akici olmuyo, herhangi bi kamera bile idare eder.

yurtdisi ise creative'in uretimden kaldirilmis bi serisi var, eger bulabilirsen onu al; $20'den satiliyodu. bulamazsan bence de logitech.[signature][hline]Tulahr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...