Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 gayet normal bombalatması Atatürk ün Atatürk e suikast girşiminde bulunan Ziya Hurşit ten tutun da Tayyipe kadar ayrıca geçmiş refah partisinin milletvekillerinin genelde nereli olduklarına baktıgınızda şaşırmamalı. Ne büyük adammış bu sarı paşa ah sivas daki olaydan sonra sivas ta taş taş üstünde bırakmayacaktiki kemalist ordumuz... Menemen olayında Ata nın ilk emri menemeni haritadan silin olmuş Sonra yatıştırmışlar paşayı. Kemalist devrimciler bu ülkeyi emperyalistlere karşı,7 düvele karşı savunurken ayrıca içimizdeki gerici yobaz köpeklerlede baş etmiştir.Bundan sonrada edecektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 cılkı çıktı[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Werewolf, 28 Mayıs 2005 21:04 tarihinde demiş ki: Ben de demokrasi diyorum. Yeni kurulan düzeni herkes beğenmek zorunda falan değil. İsyan yerine başka yol bulsalar daha iyi olurmuş orası ayrı :) Daha ıyı mesala takiyye deyilmi?Amac deyıl arac felsefesi.[signature][hline]every step that i take is another mistake to you. i've become so numb i can't feel you there.i want to be more like me and be less like you but i know you where just like me and it's so dissapointing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Evet evet öyle.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: forgiver, 28 Mayıs 2005 19:13 tarihinde demiş ki: kaynak varmı yoksa şehir efsanesi mi ? bu arada tayyip ten şikayetiniz nedir ülkeyimi sattı birde bu konuyu senin gördüğün açıdan değerlendirmek te ayrı bir marifet ister son olarakta bu ülkede, bu ülkenin zararını, kendi çıkarları için isteyen çoktur; bunların güçlü hale gelmelerininini, kurtuluş savaşı sırasında kaybedilen bu ülkenin geleceği olması gereken şehidlerimizin yerlerini almalarına bağlayabiliriz. yine tayyip yanlıları ve tayyip yanlıları olamayan paticik uyelerını bu bolumemı cwkmek ıstıyosunz ıllakı Tayyip Erdoğan ve tayfasını sewen sewmeyen vede tarafsızlar olarak tekrar olaymı cıkarmaya calısıyosunuz... Tarih bolumu olarak buda bu bolumun sayfalarına gomulur aa bak zamanında Tayyip Erdoğanmış başbakan dıye okurlar eskiler.. ülen ne dokturdum bea :))[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Arkadaşlar burda Atatürk'e karşı çıkan rumlardır. Yani karadenizdeki türkler karşı çıkmamıştır. Bombaları yiyince kuyruğu kıstırıp yunanistana ve kıbrısa kaçmıştır çoğu.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hayır karşı çıkankar rum değildir...[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 herkes atıyor tutuyot ama kaynak yok.referans yok,ya babalar dedeler gidiyor işte oyle. cılkı çıktı[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caferi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Meclis hızlı karar vermek için ve Mustafa Kemal'e güvendiği için bütün yetkiyi ona verdi. Çünkü söz konusu olan durum sıkı yönetim. Böyle bir durumda Demokratik yada tam anlamıyla parlamenter sistem ile karar almak işleri yavaşlatacağı gibi fikir ayrılıklarınıda körükleyecekti. Bazılarıda bu olayı diktatörlük adı altında propaganda malzemesi yapıyor. Bana sorarsanız 1. dünya savaşının başından beridir Mustafa Kemal tek başına değildi. Propaganda gibi duracak ama doğuştan yetenekleri olan biri. Akademideyken yapılan yanlışlıları düzeltmek için bazı olaylara öncülük ediyor. Yaptığı şey disiplin suçu olduğu için Suriyeye sürgün ediliyor. İtalyanlar Kuzey Afrikayı tehdit edince sürgün cezası yemiş Mustafa Kemal'i komuatya getiriyorlar. Artık nasıl bir yetenek olduğunu siz düşünün. Burdan çıkartılacak bence şu. İnsanlar Atatürk'e bağlanmadı. Atatürk insanları kendine bağlamasını bilmiş biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ben böyle bir bombalamayı ne duydum ne işittim.Kaynak var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar