DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Buğün kız arkım aradı we dün tatilden yeni geldi we koılum kırık olduğu için beni ewde ziyaret etmek istedi.Ne yapalım flan dedim ben telde oda film flan seyrederiz dedi bende gusel ormantik bi ortam olur die bi an hayal ettim we çok hoş geldi ilk anda.bi heyecanla annemi ewden annanemlere kowdum.Sonra abimlere gidip abimden bi tane 96 yılının kırmızı şarabını kapdım gelirkende bakkala uğrayıp abur çubur aldım.Buraya kadar herşey çok gusel gitti.Taki kız arkım küçük erkek kardeşi Ali ile kapıyı çalana kadar.Film seyredelim demişdik we seyrettik ama İce Age i daha önce 4 5 defa seyretmişdim bugun de 3 defa seyrettim.kız arkla bütün gün karşımda oturdu.Ama kızında yapacak bişiyi yokdu.Çocuk bide tam fırlama.Durmuo yerinde.Abi ben ne yapam yaaa intahar faln mı edeyim.ne bu yaww 2 oldu tam tatile gittim dedim kolum kırıldı bide kız arkımı özledim keşke gelse dedim geldi ama kardeşiyle birlikdeeee.Ağlamak istiorum[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 daha çok gelir ya ohoo taktığın şeye bak :) not : Kişisel bölümü daha uygun bu topic için sanırım...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 romantik komedi filmi senaryosu işte[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ehehe kişisele yazsaydın keşke, neyse taşınır... Bende o çocuk gibiydim 8-9 sene önce :) Ablamla takılırdım zırlardım benide götür diye. huazhuaz onlarda böyle düşünüodur kesin ehehe[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 belki kardesini birakacak bi yer yoktu:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bo$versene yaa.. kolun düzelsin acımazsın sen çıkartırsın acısını ;)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 daha romantik bi film seçemezdiniz bence[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Kardeşini öldürelimmi abi =) Şaka bi yana boşver ya hayırlı$ı[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 alırız ufaklığı aşşa bu kadar kılsa=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bu mu dert şimdi? git daha iyi dertler bul da gel.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ueuheu ne koymuştur ama içinden saydırıyon tbi sen :D velete verseydin bilgisayarı fln oyun açsaydın,öyle taktikler işe yarar,mesela dergi koleksiyonun fln varsa ver kurcalasın,zaman geçirsin,sende başbaşa kal kız arkadaşınla,yada tut camdan at veledi :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya inanilmaz cesaret ya ben universite bitirdim kendi evimde tek yasiyorum ama bu yasa kadar bir kere bile annemlere hadi disari kiz gelicek diyemedim. nasil yapiyorsunuz helal ya ben utanirim[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 film e bayildim tam kizla izlencek film Ice Age =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 abi,hadi naş naş modundan sölememiştir herhalde rica etmiştir :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ben kız gelecek desem kendileri giderler:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 anneden anneye deisio benim ki gibi yuzsuz bi annen varsa dersin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çocuğa kızamadım. ablasının namusunu korumuş bir nevi.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar [Bu mesaj elaidi tarafından 10 Temmuz 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Elaidi? O_o hoşgeldin.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bence sen kolundaki alçıyı uzun migros poşetinin içine alıp 2-3 saat banyo yap.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Çok kötü bi durum harbi. Ama olsun her işte bir hayır vardır.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Werewolf, 10 Temmuz 2005 22:18 tarihinde demiş ki: Elaidi? O_o hoşgeldin. hoşbulduk.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Emivoz, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: film e bayildim tam kizla izlencek film Ice Age =) hayatım çok soğuksun bugün -hmm ölemi neden acaba :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ben olsam çocuğa güzel bi uğraş bulurdum ve oyalardım.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ahah tam dumur =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: St_Dreamer, 10 Temmuz 2005 22:28 tarihinde demiş ki: said: Emivoz, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: film e bayildim tam kizla izlencek film Ice Age =) hayatım çok soğuksun bugün -hmm ölemi neden acaba :) :D[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar