Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazin Sonum 2 oldu

DaraKoma

Öne çıkan mesajlar

Buğün kız arkım aradı we dün tatilden yeni geldi we koılum kırık olduğu için beni ewde ziyaret etmek istedi.Ne yapalım flan dedim ben telde oda film flan seyrederiz dedi bende gusel ormantik bi ortam olur die bi an hayal ettim we çok hoş geldi ilk anda.bi heyecanla annemi ewden annanemlere kowdum.Sonra abimlere gidip abimden bi tane 96 yılının kırmızı şarabını kapdım gelirkende bakkala uğrayıp abur çubur aldım.Buraya kadar herşey çok gusel gitti.Taki kız arkım küçük erkek kardeşi Ali ile kapıyı çalana kadar.Film seyredelim demişdik we seyrettik ama İce Age i daha önce 4 5 defa seyretmişdim bugun de 3 defa seyrettim.kız arkla bütün gün karşımda oturdu.Ama kızında yapacak bişiyi yokdu.Çocuk bide tam fırlama.Durmuo yerinde.Abi ben ne yapam yaaa intahar faln mı edeyim.ne bu yaww 2 oldu tam tatile gittim dedim kolum kırıldı bide kız arkımı özledim keşke gelse dedim geldi ama kardeşiyle birlikdeeee.Ağlamak istiorum[signature][hline] Msn 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

ueuheu ne koymuştur ama içinden saydırıyon tbi sen :D
velete verseydin bilgisayarı fln oyun açsaydın,öyle taktikler işe yarar,mesela dergi koleksiyonun fln varsa ver kurcalasın,zaman geçirsin,sende başbaşa kal kız arkadaşınla,yada tut camdan at veledi :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...