Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ya reklam :> biliyorum başlık bi garip oldu. Şu uyuz Kadın reklamlarından yine.Kadınlara özgü alet hırdavatlarda hiç güzel olmuyor.Braun silkepil mi ne varya. Hani konuşuyorlar konuşuyorlar Çıkıyor Kıl alma makinası poff... Replikler iğrenç ötesi... hiç güzel olmuyor ama erkek reklamlarında harika ötesi duruyor. :< Dün bi televizyon başına oturdumda... Ilgimi çekti yazayim dedim.Ne iğrenç bee yuh dedirtti bana direk.Ilk izlediğimde böyle abidik gubidik konuşuyorlardı. x:Bişeyler bişeyler X2:Napiyim işte uğraştırıyo X3:Diyoruz sana 2 haftada unutcaksın X2:Şaşkın şaşkın bakar, Napiyim sanki başkasıyla bukadar rahat olmicakmış gibi böyle aptal bi replikten sonra... Geliyor aletimiz, Ufacık bi kıl alma makinası... neyse Karı alıyor kıllarını ve hala utanmadan devam ettiriyor... Geliyo karı ve diyorki, KIZLAARRRRRR... sonunda, onu... terkettim. Direk bodozlama dalıyorum bende. uff ya ne iğrenç ötesi bi reklamdır iğrenç!! KINIYORUZ ! ERKEKLERE ÖZENMEYİN! ERKEKLERINKİ KADAR İYİ OLMAZ REKLAMLARINIZ! :>[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 1. bu reklam hep deli etmiştir beni 2. vizyon =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Abi sen kız düşmanı falanmısın?[signature][hline]CrawLnig in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kızlar erutana bakmıyor diye oda düşman edindi kendine onları =p[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 harbi iğrenç bi reklam.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bende o reklamı sevmem ama bi düşmanlık hissettim kızlara karşı .Onlar olmasa nasıl yaşardım bilemiyorum.Güzel yaratıklar onlar :-)[signature][hline]CrawLnig in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 reklamın iyisi kötüsü olmaz bak nassı da reklamını yapyos şu an... ;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hayır abi Elin hamuru ile erkek işine bulaşmasınlar.Bizde Erkekler gibiyiz Demesinler Kim sevmez lan kız? manyak :> Asla bizim gibi olamaz onlar.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 molpediniz var mı?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yok orkid alldays forever. (sanırım böyleydi varlığından bile haberim yok isminide unuttum =p)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. [Bu mesaj ultrAslan tarafından 10 Temmuz 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ingilizcede senin dediğine ironi diyorlar galiba irony yani öle bişi dsa.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bu reklam kadınların düşünce yapısını mı özetliyor çünkü bize anlamsız gelior :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bu reklamı yapan erkek te olabilir ama[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Abi bak misal şey süperdi Nokyanındı sanırım Adam ormana gidiyo.. Pantolona yılan giriyo wap tan araştırıyo... Süt yılanı Zehirsiz, Boğarak öldürür Adam o anda aşşa bakıyo mesela süper![signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Reklam kötü ama bence kızları küçümsüyorsun[signature][hline]CrawLnig in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Orda reklam falan yalan, amaç kızın bacakları..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yok yaw ne küçümsücem onlarsız hiçbişeyiz ama, Hadlerinide bilsinler yani? yalanmı? :> Böle iğrenç bi ötesi reklamı günde 750 defa ayrı ayrı kanallarda yayınlamanın mantığı nedir? Taktım ben reklamlara eheh... Şu magnumun yeni versiyonuda bi garip yahu... Karı nası ısırıo ilk versiyonundan daha fazla ses cıkartıo...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: paspatur, 10 Temmuz 2005 14:24 tarihinde demiş ki: bu reklamı yapan erkek te olabilir ama hazırlayan o şekilde tahlil etmiştir ürünü alcak potansiyel insanları.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kadın reklamcılar hiç bi zaman başarılı olamadılar ornek bunlar işte....[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 "me go that" "me go" artık.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 du$uncenı yorumunu vs yı anladımda "karı gelıyor ve" derken ordakı "karı" ne oluyor?dag ba$ından fln mı geldın sen? kadın veya kız dıyebılırsın di mi bunu akıl edicek kadar du$unebılır herkes,sen bile.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Harbiden dunyanın en sacma reklam serisi ya bide en son cıkanı var : " Kısalarla olmaz" mı falan diyor iceri bi kısa boyle erkekle sevgilisi giriyor sonunda " YALANCIII" diye bagriyor gidiyor kız , arkadaki dalton suratlı 4 kadın "Kısalarla olmaz, olamaz" gibisinden laf ediyor avarel suratlı olan sonra gulusuyorlar tovbe tovbee[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Pyro, 10 Temmuz 2005 16:13 tarihinde demiş ki: du$uncenı yorumunu vs yı anladımda "karı gelıyor ve" derken ordakı "karı" ne oluyor?dag ba$ından fln mı geldın sen? kadın veya kız dıyebılırsın di mi bunu akıl edicek kadar du$unebılır herkes,sen bile. niye sıkıntı yaptın pyro? Görmemezlikten gelebilirdin ki çoğu kişi sanırım görmemezlikten geldi.Karı lafı okadarda garip,tuhaf bi laf değil.Sen hiç annen sana kıl olunca Karıya bak yaa deli etti demedinmi yada türevi bişey?[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Kadın daha iyi olurdu ama Görmezden geldimmi evet geldim.Ama bir anlık boş bulunmadır diye. Bikez bende yazmıştım :)[signature][hline]CrawLnig in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar