Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zulkarneyn

Zulkarneyn

Öne çıkan mesajlar

Linderot ben senide tanıom roc tan benim orda bir newbiexxl bide Martin diye acc vardı.. askerlik araya girince koptum hepinizden.. roc 1.05 movie lerim hala duruyor.. baya adam yenmişim :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sandwaves in kolpa server ı vardı orada az mı oynardık.. sonra gittim orjinal roc aldım hero arena ve tower defence oynamaya bayılırdım.... önüümüz bayramdı.. bayramlaşmaya bile gitmemiştim çoğu kişiye 4-5 gün üst üste oynadıgımı hatırlıyorum.. bi ara dengem bozuldu gündüzleri yatardım gece 23 : 00 gibi kaldır sabah 08:00 ek kadar oynar yine yatardım :D Ulan Warcraft.. Tüm serilerin ömrümü yedi..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

Orange kafeye bekleriz Ben , Zulkarneyn , Carnophage , Jena , Darkwish , Dolis , Gordy , Sohto , Revenant...

Burdanda selamler mehmetime ;) , birde hatırlatma kasma warlockunla alamıcan beni daha çok çalışman lazım :P.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-

[Bu mesaj Arloth tarafından 10 Temmuz 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...