Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zulkarneyn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beni tanıyan tanır eski dostlara selam verkek istedim...
Eger sıkılan varsa serverından buyrun gelin sylvanasa beklerim

Burning Legion- UD Rogue 60
Sylvanas - UD Warlock 60[signature][hline]ZuLkarneyn...
Mesaj tarihi:
said:
Werewolf, 08 Temmuz 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Ooo Zülkarneyn bey ve eşleri de hoşgelmişler.
*!Nikah Masası'nı çalmaya devam eder* [/quote
ooofff yarıldım ya:)
Mesaj tarihi:
Zulkarneyn naber dostum.. Ben Martin (Frozen thorndan) seni yendiğim wideo lar hala duruyor :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Mesaj tarihi:
Linderot ben senide tanıom roc tan benim orda bir newbiexxl bide Martin diye acc vardı.. askerlik araya girince koptum hepinizden.. roc 1.05 movie lerim hala duruyor.. baya adam yenmişim :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Mesaj tarihi:
Sandwaves in kolpa server ı vardı orada az mı oynardık.. sonra gittim orjinal roc aldım hero arena ve tower defence oynamaya bayılırdım.... önüümüz bayramdı.. bayramlaşmaya bile gitmemiştim çoğu kişiye 4-5 gün üst üste oynadıgımı hatırlıyorum.. bi ara dengem bozuldu gündüzleri yatardım gece 23 : 00 gibi kaldır sabah 08:00 ek kadar oynar yine yatardım :D Ulan Warcraft.. Tüm serilerin ömrümü yedi..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Mesaj tarihi:
ehhehe orange kafede beraber oynamıştık ama ben alliance dım :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
zulkarneyn e mi dion banamı ? ben orangede bi kaç kez oynadım roc..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Mesaj tarihi:
Orange kafeye bekleriz Ben , Zulkarneyn , Carnophage , Jena , Darkwish , Dolis , Gordy , Sohto , Revenant...

Burdanda selamler mehmetime ;) , birde hatırlatma kasma warlockunla alamıcan beni daha çok çalışman lazım :P.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-

[Bu mesaj Arloth tarafından 10 Temmuz 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yolum düşerse orangeye ugricam again .. mucks..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

• Yeni Oluştur...