Zulkarneyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Beni tanıyan tanır eski dostlara selam verkek istedim... Eger sıkılan varsa serverından buyrun gelin sylvanasa beklerim Burning Legion- UD Rogue 60 Sylvanas - UD Warlock 60[signature][hline]ZuLkarneyn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ooo Zülkarneyn bey ve eşleri de hoşgelmişler. *!Nikah Masası'nı çalmaya devam eder*[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Selam Mehmet ;) Elo'dan zaman kalırsa, bir ara gelmeye çalışırım, iki laflarız :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ustada slmlar...[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Werewolf, 08 Temmuz 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Ooo Zülkarneyn bey ve eşleri de hoşgelmişler. *!Nikah Masası'nı çalmaya devam eder* [/quote ooofff yarıldım ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 niye bıraktıysan burningi iyi lvl kasmıştık senle beraber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Zulkarneyn naber dostum.. Ben Martin (Frozen thorndan) seni yendiğim wideo lar hala duruyor :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Wc deki zulkarneyn değil sanırım ben sormustum yok o ben değilim demiştim bende 1 tane zulk tanıyorum roc zamanlarından :P[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Linderot ben senide tanıom roc tan benim orda bir newbiexxl bide Martin diye acc vardı.. askerlik araya girince koptum hepinizden.. roc 1.05 movie lerim hala duruyor.. baya adam yenmişim :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 güzel nick[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Sandwaves in kolpa server ı vardı orada az mı oynardık.. sonra gittim orjinal roc aldım hero arena ve tower defence oynamaya bayılırdım.... önüümüz bayramdı.. bayramlaşmaya bile gitmemiştim çoğu kişiye 4-5 gün üst üste oynadıgımı hatırlıyorum.. bi ara dengem bozuldu gündüzleri yatardım gece 23 : 00 gibi kaldır sabah 08:00 ek kadar oynar yine yatardım :D Ulan Warcraft.. Tüm serilerin ömrümü yedi..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ehhehe orange kafede beraber oynamıştık ama ben alliance dım :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 zulkarneyn e mi dion banamı ? ben orangede bi kaç kez oynadım roc..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ozii orange mi bende orangedayım hatta 6-7 kişiyiz belki 10 + da olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Orange kafeye bekleriz Ben , Zulkarneyn , Carnophage , Jena , Darkwish , Dolis , Gordy , Sohto , Revenant... Burdanda selamler mehmetime ;) , birde hatırlatma kasma warlockunla alamıcan beni daha çok çalışman lazım :P.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 10 Temmuz 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Her ne kadar artık oynamasam da.. selam :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yolum düşerse orangeye ugricam again .. mucks..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ahah abi seni hatırladım ozaman ben eziktim rocta lol :P[signature][hline]Kor`gall Ezik Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Reamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 niye bıraktıysan burningi iyi lvl kasmıştık senle beraber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Zulkarneyn naber dostum.. Ben Martin (Frozen thorndan) seni yendiğim wideo lar hala duruyor :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Wc deki zulkarneyn değil sanırım ben sormustum yok o ben değilim demiştim bende 1 tane zulk tanıyorum roc zamanlarından :P[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Linderot ben senide tanıom roc tan benim orda bir newbiexxl bide Martin diye acc vardı.. askerlik araya girince koptum hepinizden.. roc 1.05 movie lerim hala duruyor.. baya adam yenmişim :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 güzel nick[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Sandwaves in kolpa server ı vardı orada az mı oynardık.. sonra gittim orjinal roc aldım hero arena ve tower defence oynamaya bayılırdım.... önüümüz bayramdı.. bayramlaşmaya bile gitmemiştim çoğu kişiye 4-5 gün üst üste oynadıgımı hatırlıyorum.. bi ara dengem bozuldu gündüzleri yatardım gece 23 : 00 gibi kaldır sabah 08:00 ek kadar oynar yine yatardım :D Ulan Warcraft.. Tüm serilerin ömrümü yedi..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ehhehe orange kafede beraber oynamıştık ama ben alliance dım :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 zulkarneyn e mi dion banamı ? ben orangede bi kaç kez oynadım roc..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ozii orange mi bende orangedayım hatta 6-7 kişiyiz belki 10 + da olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Orange kafeye bekleriz Ben , Zulkarneyn , Carnophage , Jena , Darkwish , Dolis , Gordy , Sohto , Revenant... Burdanda selamler mehmetime ;) , birde hatırlatma kasma warlockunla alamıcan beni daha çok çalışman lazım :P.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 10 Temmuz 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Her ne kadar artık oynamasam da.. selam :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yolum düşerse orangeye ugricam again .. mucks..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ahah abi seni hatırladım ozaman ben eziktim rocta lol :P[signature][hline]Kor`gall Ezik Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar