Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 herşey kanser yapıor kardeşim.Peki ben bunları yemiyerek keyfimi bozacakmıyım? Sanmam.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! [Bu mesaj Muhallebi tarafından 10 Temmuz 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 annem,babam, ve dedelerim anane ve babane lerim yaklaşık son 30 yıldır paso kömür-odun ateşinde (evet neredeyse her gün) pişmiş esinle yaşıyorlar su ana kadarda hiç biri kanser olmadı.... yanı palavra[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 direk ateş goren herseyin kanser yapma olayı var[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yanında 1 büyük açarsan antidote oluyor.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Alexi_Septimus, 10 Temmuz 2005 20:13 tarihinde demiş ki: Yanında 1 büyük açarsan antidote oluyor. Balık haricinde gerisine bunu acıcan o zaman hiçbişi olmuomuş :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN!Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Kamyoncu şukkaz. Çevir aç rakkaz.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 oh bugün trgdy ile ben mangal yaptık çok güzeldi[signature][hline]trgdy 12 Kasım 2004 tarihinde demiş ki: uzerime dusmustu ben arkama dondugum anda ilk gordugum sey yesil gozleri oldu ondan sonra eve kostum patide bu topici actım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hava atmaya calişiyorsunuz ama yemezler! once saglik[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 abi önce sağlık ama nereye kadar sağlık dersen aç kalırsın dometes biber vb ürünler hormonlu sonra kaşar peynir yenmez adamlar eski kaşarlarla yeni kaşarı eritip karıştırıyorlar öle yapıyorlar.Nekadar kar edersek mantığı.Türkiyede yemek yenmez ozaman[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar