Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Gerçekten haklısın.İnsan hayatı bukadar değersiz olamaz...[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 arkadasım kutluorum senı bozacaksın öle adamları ii yapmısın allahtan fazla dolmus a fılan bınmıorum da bısey gormuorum :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bi ornekte bnden anne bi koltukta oturuyo cocuklar arkada sofor baario yenge cocuklari alsana die kadin da cocuklari cekerek kalksaniza be dio we kcuk kizin kafasina cok sert bi sekílde wuruo ne kadar sinir olmustum[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 suc tamamen annede ya soforu uyaricaksin kapiyi kapat die yada cocuu ayakta birakmiycaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ya Bide akıllı sarı dolmus soforleri camları kilitlemiyorlarmı deliriyorum ben ya !!![signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Walla ii demişsin black..ağzına sağlık[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 camlar bazen yetmiyor gerçekten.. bide şöförfün gözünden bakın saatlerde direksiyon başında sıcaktan patlamış olabilir kapıyı açık tutması bi yere kadar normal karşılanabilir. aam tam gaz olmaz. ayrıca burda büyük suçlu annedir.. bi örnekten be nvereyim ara cadde gibi yolda babamla gidiyoruz.hızımız normalin altında. ilerde solda bi kadın var karaçarşaflı bide ufacık çocuk.. biz gidiyoruz çocuk bi anda atladı. acı fren yapıp durduk neyse ki bişi olmadı. ama kadın kılını kıpırdatmadan(ellerini tü dercesine kaldırmasını saymazsak). "allah belanı versin senin!" hede hödö diye bağırıyor kadın. çocuk afalladı kıpıdayamıyor ama kadın yola çıkıp çocuğunu bile almıyor. şimdi çocuk küçücük bişey. bunlarını düşünemeyebilir. ki bizde yavaş gidiyoruz. kadın bir anne olarak çocuğuna sahip çıkmayıp karşıdan karşıya geçerken elini tutmuyorsa burda çocuğun kabahati ne? babamda sinirlendi bastı kadına küfürü sonrada bastı gitti[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 böledir ya herkes içinden küfreder birisi çıkmaz ehhe bende destek bulamama korkusu var :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 İki saat laf anlat bir kulağından girer diğerinden çıkar. Hiç kendimi yoramıyorum bu insanlara laf anlatmak için. Çünkü; 1- değmez 2- değse bile anlamazlar.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yok ben düşmem sanıyorum minibüsten.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kendi kendne kizip kufrederek bi yere varilmaz. Insanlarin bir araya gelerek, organize olup sivil toplum orgutleri kurmalari lazim. Bin kisilik bir grup bir amac icin birlesince basarir. Zaten gelismis ulkelerde bu mucadeleleri verdikleri icin belli bir noktaya gelmisler, ona ragmen hala tonla sorunlari var. Zaten yuzde doksan karismiyor, banane diyor. Olsun hic onemli degil. Heryerde yuzde doksan pasif, uyusuk, konformist. Onemli olan yuzde on ne yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: demirbilek2, 10 Temmuz 2005 19:49 tarihinde demiş ki: kendi kendne kizip kufrederek bi yere varilmaz. Insanlarin bir araya gelerek, organize olup sivil toplum orgutleri kurmalari lazim. Bin kisilik bir grup bir amac icin birlesince basarir. Zaten gelismis ulkelerde bu mucadeleleri verdikleri icin belli bir noktaya gelmisler, ona ragmen hala tonla sorunlari var. Zaten yuzde doksan karismiyor, banane diyor. Olsun hic onemli degil. Heryerde yuzde doksan pasif, uyusuk, konformist. Onemli olan yuzde on ne yapiyor. senin bileğini bükemezler vala.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 minibüs başlı başına bi hata[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: blackchaos, 09 Temmuz 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Daha öncede farketmiştim ama yazmamıştım. Bugun fark etmem kötü bir olaydan şans eseri dönülmesi sayesinde. Küçük bir çocuk Salak bir anne Salak bir minübüs şöförü... Minibüs kapısı açık bir halde çok hızlı gidiyor.Esiyor ya sıcaktan bunalmasın yolcular... Salak anne kendi oturuyor çocuğuna veriyor parayı gitsin versin diye. Çocuk resmen cambazlık yaparak parayı vermeye gidiyor. Parayı verdikten sonra dönerken demire tutanamıyor eli kayıyor zaten sallanan minübüsten çocuk hoopp kapıya doğru düşüyor. Şans eseri kolu kapının yanındaki demire giriyor ve düşmüyor.Hemen çekiyorlar çocuğu. Anne başlıyor çocuğa kızmaya gerzek salak! diyerek Şöför "hanım çocuğu al bak düşüyordu az kalsın sonra biz suçlu oluyoruz" diyerek yola devam ediyor... Herşeye kayıtsız kalan halkımız bunuda görmezden geliyor.Ve Kötülerin düşmanı ben =) hem anneye hem şöföre saydırarak onları eziyor ve minibüsten iniyorum... Olay bu. Nedense böyle şeyler çoğu minübüste yaşanıyor. Kıçıkırık zaten zar zor giden dolmuşlar otobüsler ve minibüslerde yaz gelince kapı hep açık. Serin serin gidilsin diye. Ulan ANGUT ölücek yolcular ne serini... Bunlara kayıtsız kalınmaya devam ediyor bu gerzek şöförler hala kapılar açık gidiyor. Hiçbir yerden hiçbir uyarı gelmiyor. Güya ayakta yolcu taşımak bile yasak olsada yasalarda... o yasayı ipleyen birine rastlamakta imkansız. Bu tehlikeye neden hala göz yumuluyor. Bu yüzden birçok kişi öldü yaralandı ama genellikle küçük olay diye nitelendirildikten gazetelere haberlerede çıkmıyor... Peki buna kim dur diyecek. Bu ülkede herkes kafasına esenimi yapıcak. Kapılar açık son sürat gidiliyor. Şöförler ralli yapıyor Yolcular kapı demirlerine tutunarak dışarda gidiyorlar... ne lan bu ? muz cumhuriyeti otobüslerimi bu? alla alla bu senem tarabya - besiktas minibuslerinde curudu , hava 25 derece olmasina ragmen cam acmayan minibus gordum bide aciyorum pufur pufur hemen iki angut gelip kaparmisiniz cok vuruyo diye eheh[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çok iyi yapmışsın. kadın da harbi dövülesi insanmış ya. büyüyünce cocugu ona benzemese bari[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: demirbilek2, 10 Temmuz 2005 19:49 tarihinde demiş ki: kendi kendne kizip kufrederek bi yere varilmaz. Insanlarin bir araya gelerek, organize olup sivil toplum orgutleri kurmalari lazim. Bin kisilik bir grup bir amac icin birlesince basarir. Zaten gelismis ulkelerde bu mucadeleleri verdikleri icin belli bir noktaya gelmisler, ona ragmen hala tonla sorunlari var. Zaten yuzde doksan karismiyor, banane diyor. Olsun hic onemli degil. Heryerde yuzde doksan pasif, uyusuk, konformist. Onemli olan yuzde on ne yapiyor. ya çok doru diyosunda insan salak olduktan sonra yapılacak bişey yok[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger Ben bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar