Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdeal Bilgisayar

Tarist

Öne çıkan mesajlar

said:
Mighty_THoR, 12 Şubat 2003 20:09 tarihinde demiş ki:
said:
Bonecrusher, 12 Şubat 2003 20:06 tarihinde demiş ki:
asla geforce 4 mx alma.

bir geforce 4 mx, geforce 3'den kötüdür. (öyleymiş dergilerin ve donanımcıların yalancısıyım)

ayrıca kesin benim klavyeyi öneririm. Çok rahat. olmadı acer da iyi.

a4 tech mouselar fıstık gibi. üstüne microsoft almayı düşünebilirsin.

klavye, mouse, monitör en önemli parçalar...

çünkü PC'nin gördüğün ttek parçaları.

Mesela ekran kartı alırken MSI - Leadtek o kadar farketmez.. Ama klavyenin görüntüsü çok önemli. Gidip de QUAKE gibi dandik şeyler alma
[hline]MAN WHO WALKS ALONE

bone haklısın gf4 mx 3ti dan kötüdür ama ucuzdur.şimdilik idare edecek bir kart alınacaksa gf4 mx fiyat/per ideal dir. ama kalıcı bir ekran kartı tercih edilecekse 4 mx yerine 3 ti ın sonuna kadar arkasında dururum[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 12 Şubat 2003 20:02 tarihinde demiş ki:
kardeşim git ya senin bilgisayar bilginin...

baktım destekliomuş tamam ehhe.
hatasızım demedim ki ben..
cahil olduumu göstermez bu.
daha sewiyeli ol ben seninle tartışmaya diil daha iyisini sunmaya çalışıorum adama.. ii ondan alsın çok da umrumda...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

[Bu mesaj Sly-One tarafından 12 Şubat 2003 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sly benim kızmamın sebebi bu tür durumlarda güçlü fiiller kullanmak doğru değil onun için kızıyorum desteklemiyor yerine yanlış hatırlamıyorsam desteklemiyordu desen başımın üstünde yerin var herkes anlık hatalar yapar ama eğer kesin yargı belirticek bişi söyliyeceksen emin olman lazım burda bize danışan birine yardımcı olmaya çalışıyoruz bizim ağzımızdan çıkan lafla karar verilecek yada verilmesinde etken olacak o yüzden azami dikkat göstermek yükümlülüğü altındayız[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

ben bldiim şeyin arkasında dururum. ama onun gerçekliğini bozucak bişi gördüğümde hemen tam olarak anlarım asıl gerçeği...
ama benim için gerçek kesin we nettir aksi ispatlanana kadar.
o yüzden öyle konuşurum deişmem de.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tarist_Windveil, 12 Şubat 2003 21:01 tarihinde demiş ki:
Sakin ehe =]
Ekran kartı illahi GeForce mu diyorsunuz?
Ati Radeon olmaz mı?

ekran kartı sektörü tam bir bela. ürünler bu sektörde inanılmaz hızlı gelişiyor.Bu sene ATI gerçekten büyük bir çıkış yapıp gf lara tozunu yutturdu ama ben bu hareketin yanına kalacağı inancında değilim.FX ler hala muamma nette bakıyorum her yerde başka başka sonuçlar çıkıyo şu anda çıkacak Fx, radeon 9700 ü acayip bezzeticek dedirtecek sonuçlar ortada yok.Böyle ortamın puslu olduğu bir zamanda kesin kararlar vermek çok sağlıklı olmuyor.Biraz daha bekleyip FX lerin tam anlamıyla ne getireceğini görmekte fayda var.İllaki şuan alıcam diyosan radeonların per ı gf lardan bir çok durumda daha iyi çıkıyo ama mesela benim gf larla bir gönül bağım var ben almam ama sana tavsiye ederim.Bütçen zaten geniş aslanlar gibi 9700 alıp kullanabilirsin[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 12 Şubat 2003 21:19 tarihinde demiş ki:
ben bldiim şeyin arkasında dururum. ama onun gerçekliğini bozucak bişi gördüğümde hemen tam olarak anlarım asıl gerçeği...
ama benim için gerçek kesin we nettir aksi ispatlanana kadar.
o yüzden öyle konuşurum deişmem de.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

bu düşüncene saygı duyarım ama o zamanda kaynaklarını daha güvenilir şeçmen lazım listeler bu felsefeyi desteklemek için yeterli kaynak değil.Bugün burda biz bize tartışıyoruz yarın öbür gün ters bir ortamda üzülmeni istemem[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

GeForce Ti 4600 kral ekran kartıdır
ayrıca AMD İntelle göre ucuzdur ayrıca AMD intell i tokatlar...
şimdiliste yapmaya üşendim ama illaki benim listemi degörmek istersen bir liste yapıp yollarım
ehuhe zamanında 540 $ a (monitörsüz) gayet iyi bir sistem toplamıştım[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 12 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
bilgisayarımı toplayalı yaklaşık 1,5 sene oldu, hala çağı elinden kaçırmayan bi makine [512 ram, p4 1400, geforce 2 mx 400, 40 gb hdd, 16x10x40 writer falan filan], ki 600$ a toplamıştım o zaman.

Oha ben 1.6 ghz lik ve wrtiersız olanını 1000$ + KDV ye bir arkadaşımdan aldım, nası iş yaw ???[hline]International Chat Quete (Ulusal Kedi Macerası - Firanzizca)
Sosyal ağlarda paylaş

lol bu nedir ya :)

said:
Sly-One, 12 Şubat 2003 20:17 tarihinde demiş ki:
ben mi sakin olıyım ?
lol
adamı çıldırtmayın ya...
bulaşmayın kardeşim bana..
çok sewerim burda tartışmayı yani ondan sölüorum sabıkam war baya.. hiç zararlı çıkmadım. uzak durun kötüyüm ben..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

2000 dolara dünyayı alırsın fazla düşünmeye gerek yok :)

ama hyperthreading denen olayı bi düşün derim ben
p4 3.06 ghz :)

aslında biraz bekle
daha iyisi çıkar yakında[hline][b]
I know that the spades are the swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
War, war never changes...
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 yıl sonra ...
Sly-One said:

tamam da
gidip de en son çıkanı almak düpedüz gerizekalılıktır.
scanner we printer istiyip istemediini söyle kuruyım sana bi sistem
web cam istio musun ?

Sly-One said:

cd rommu cd yazıcı mı ?
dvd rom istio musun ?
tv kartı istio musun ?
fa modem mi alıcaksın kablo modem mi ? yada war mı zaten ?

Tey tey, eskiden bilgisayar toplamak da zormuş.. ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...