Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hmm ben yazana kadar sly çoktan yazmış bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Winfast yerine Asus koysak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 klavye mouse wireless olmıcak diosan 24 dolar çıkar o fiyattan. bi de speakerlar jazz olabilir o zaman da 65 dolar çıkar.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 intel kullanan bir sistem nekadar iyi olabilirki[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Ekran kartı ti 4600 ya da ati radeon 9700 al. Ve ya bekle Gf Fx al tabi azcık tuzlu olur fx. Ayrıca harddiskte 60-80 yeter. 120 fazla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bone u dinleme. adam paran war die çok gereksiz şeyler koymuş.. en son çıkanlar kazık gibi olur onların bi altındakiler alınır her zaman.. bu arada ekran kartı winfast asustan daha iyi. bence ekran kartı da 64mb olsun o zaman 120 dolar daha çıkar o fiyattan. yani o son dediklerimi yaparsan 200 dolardan fazla kara geçersin ki hiç bişi farketmez. 800 dolara falan bulursun böylece monitör hariç. onunla da beraber 1050 $ falan yapar. aha süper oldu. paranı sawurma.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Sen de saol Bone. Sen de kralsın =P. İnceliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Everest kasalar 100$falan değilmi ? Bence bi kasaya o kadar para verilmez. Tabi yanılıyorsam, af buyurun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 80 iyi. ama benim gibi zırt pırt her gördüğünü çekenlere 120 bile yetmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 o ekran kartları çok gereksiz beyler saçmalamayın.. 64 mb ın takılmadan çalıştıramayacaı oyun yok ki 1 senede de çıkmaz.(doom 3 hariç) agp 8x teknolojisi daha ne gelişicek ki :) onun faydasını ilerde görüceksin sen 8x al bnce.. bak bunları dinleme ben yeni aldım diorum bilgisayar aylardır araştırıorum :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ewerest kasa 28 dolar. en ucuz p4 kasa 20 dolar. fazla fark yok. hddisk 80 koydum ben ztn... sen beni dinle... :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Monitör pis koyuyor hakkaten. Hdd olarak 80 yeter diyorum. P4 te emin misin? AMD nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ilk pc çok pahalı. hepsini almaya kalksan 3000 dolar bulur. ikinci pc ise 2000 dolar civarında. dediğim gibi ikinci bilgisayarı öneriyorum. Ama beğenmediğin parçaları birinci bilgisayardaki parçalarla değiştirebilirsin. Tam olarak ne tür birşey istediğini bilemediğimden, 2000 dolar civarı pc sundum. İkinci bilgisayardaki: monitör, klavye, mouse, cd writer benim kullandıklarımdan. ve gayet güzeller. Ekran kartı alacaksan mutlaka leadtek (winfast) al. Ama PC dergileri Anakartta ve ekran kartında MSI'yı çok övüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ben de chip'i 5 aydır incelemem sonucunda yazdım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 tarist amd nin belleği intelin p4 2000 den sonra çıkardıkları yanında çok yetersiz ayrıca çok ısınıo ayrıca bi fan daha alman lazım we yanma tehlikesi war.. değmez o kadar parayı riske atmaya. pentiumdan şaşma derim...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 incelemişsin ama para düşünülünce fazla işe yaramamış... 2000 e çıkartıcam fiyatı die resmen kasmışsın eheh. monitörsüz alınabilinicek en pahalı pc her zaman en fazla 1000-1200 dolar olmalıdır. ondan ötesi en son çıkanlara girer ufak farklar için 2 katı para ödenir her zaman bu böledir. dolar yükselsede alçalsa da deişmez ayrıca. monitörle beraber 1200 dolarlık süper makina sundum sana daha ne :P ilk söylediklerimi alırsan 1400 yapıo. wireless pack çok gereksiz klavye mouse kablosuz. onun yerne normal klavye al bi de kablosuz a4 mouse al 15 dolara gelir.onlar 37 dolar. ne yaparsan yap 1500 doların üstünde bişi alma kerizlik. ki cd yazıcı dvd falan da almıosun yuh derim yani.. :) en fazla 1400 hatta.. aman yeter çok konuştum başkalarıyla polemiğe girmicem söliceimi söledim.. hı bu arada ben chipi 5 aydır diil 5 yıldır inceliorum... sewgiler..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 12 Şubat 2003 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 pentium 4 2000ghz lg monitor 19 inç 995Ft microsoft internet keyboard a4tech winbest 4d+ mouse lg 52X CD-rom LG CD-Writer 64K KabloNet Windows ME Ethernet kartı 80 GB HDD 512 MB RAM gibi bir sistemim var. gayet hızlı ve güzel. sana bunları önerebilirim. anakart + ses kartı + ekran kartı değiştirsem pc daha rahatlıycak. özellikle oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 son bi şey :P kesin pentium al amd alma. we pentium 2400 al. 2000 ile 2400 arasıdnaki fiyat farkı çok düştü. üstelik 2400 533 mhz.öbürü 400 dü sanırım. yada öle bişi.. sustum.. :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hmm. hava atmaya mı çalışıyorsun anlamadım. ben de en az 3 yıldır chip okuyorum. ama yukardaki listeleri hazırlarken 5 aydır elimdeki tüm chipleri açıp tek tek incelemiştim. bu arada sly'ın dediği mantıklı, monitörsüz bir bilgisayara 1200-1400'den fazla para vermiyceksin. ama sen 2000 dolar diye yazdın diye o listeyi yazdım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 said: Cristian, 12 Şubat 2003 19:39 tarihinde demiş ki: Everest kasalar 100$falan değilmi ? Bence bi kasaya o kadar para verilmez. Tabi yanılıyorsam, af buyurun :) kasaya verdiğin paradan kısmıyacaksın,kasayla power spully ekran kartından daha önemli işlemcide amd den şaşma bence intel lafı duymak içime daral getirtiyo kasanı alabiliyorsan aopen H600b siyah al bulamazsan aramaya devam et ama ne olursa olsun asus T 10 dan aşşağı bişi sakın alma gf 4 ti alıcağına 440 mx al paran cebinde kalsın zaten ti la mx arasında şuanki oyunlarda büyük farklar yaratacak gözü rahatsız edecek derecede fark yok.Para elinde dursun faize filan koy fx çıkıpta 1-2 ay geçene kadar mx 440 seni çok rahat idare eder. anakart ta asus tan şaşma derim ama MSI K7N2G nette 95 altında not almamış onuda tavsiye ederim. klavye filan alırsan microsoft ALMA logitech veya A4 al mutlaka wireless olsun ama[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 klavye mouse farketmez hehe. kasaların hepsi aynı zaten 300w p4 kasaları... 25 dolar ortalama hepsi. 100 dolara kasa falan yok. altın mı kaplıosun lan eheh. o anakart 8x desteklemio ama güzel.. ekran kartı 8x olucaksa anakartta olmalı.. ileriyi düşünerek al o yüzden 8x.. ekran kartını 64 almanı tavsiye ederim biri 100 öbürü 200 dolar ehe. yani gereksiz fazla.. 64 8x al sonra 128 lerin fiyatı düşünce alırsın onu takarsın.. ehe dayanamıorum..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 desteklemio dediim mighty nin wrdii. benim ilk dediim desteklio babalar gibi :) bende ondan war. 6 usb çıkışı war realtek ethernet kartı we ses kartı falan war üstünde...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 said: Sly-One, 12 Şubat 2003 19:59 tarihinde demiş ki: desteklemio dediim mighty nin wrdii. benim ilk dediim desteklio babalar gibi :) bende ondan war. 6 usb çıkışı war realtek ethernet kartı we ses kartı falan war üstünde...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar kardeşim git ya senin bilgisayar bilginin... K7N2G nin 8x desteklemediğini söylemek cehaletten başka bişi değil, aç biraz oku sonra karşıma gel[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 biraz para kalsın geforce fx alırsın sonra=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 asla geforce 4 mx alma. bir geforce 4 mx, geforce 3'den kötüdür. (öyleymiş dergilerin ve donanımcıların yalancısıyım) ayrıca kesin benim klavyeyi öneririm. Çok rahat. olmadı acer da iyi. a4 tech mouselar fıstık gibi. üstüne microsoft almayı düşünebilirsin. klavye, mouse, monitör en önemli parçalar... çünkü PC'nin gördüğün ttek parçaları. Mesela ekran kartı alırken MSI - Leadtek o kadar farketmez.. Ama klavyenin görüntüsü çok önemli. Gidip de QUAKE gibi dandik şeyler alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar