Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paris Hilton + Hamburger

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyide koca reklam boyunca hamburger elinde bi kaç kez gözüküyor.. gerçi arkada bentley var ben onada baktim :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
rezalet,daha da ilginci,normalde hani acik sacik bi disiye bakmak icin iradesiz kalirsiniz ya,burda hic olmadi.Akil+Fikir ikilisinden yoksun bi mahluk.[signature][hline]Blissfully Ignorant.
Mesaj tarihi:
Güzelliği geçtik akıl ve fikrinimi tartışcıaz şimdide?!?!?!?[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Mesaj tarihi:
karnım acken ızledıgıme mı yanıyım parısın hamburgerı ısırısanımı eheh ıyı bır ıkılem oldu dewamını beklıyoruz :D[signature][hline]"][" u c i ...
Mesaj tarihi:
Bu reklamın kısa versyonuymuş. Geçen gün ATV haberlerde paris hilton ile ilgili haber gösterirken fonda reklamın görmediğim yerlerini farkettim. Hamburger daha çok görünüyordu :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
  • Yeni Oluştur...