Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paris Hilton + Hamburger

trapt

Öne çıkan mesajlar

said:
Dorsia, 06 Temmuz 2005 05:49 tarihinde demiş ki:
said:
Riehn, 06 Temmuz 2005 05:41 tarihinde demiş ki:
Yahu Paris e kac milyon insan gusel diyor bunun nesini savunuyorsun :D

bence de paris guzel degil...
zevkerl renkler meselesi

Sadece antipati meselesi gibi geliyor bana. Anti pati duyduğn biriside büyük ihtimal sana güzel gelmez. Ama GErçekte Güzeldir...

Edit: REsmen saçmalıyoz tmm ya sustum ben.
[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

[Bu mesaj SteelBB tarafından 06 Temmuz 2005 05:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bence kesinlikle güzel değil.. Şöyle bi olay var, sonuçta bunlar sov dünyasında ve bankanda 500.000.000$'dan az paran varsa yanına yaklaşamazsın.. (En azından paris'in) Ama Angelina Jolie güzel, Jennifer Aniston güzel, ne blim Sandra Bullock güzel... Paris ise.. değil yani bence değil abi ben yüz olarak bakiyorum vücut kıvrımlarına değil onların yarısı da estetiktir büyük ihtimal benim üstüme o kadar para harcansa bende güzel bi kadın olurum heralde :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Şu cümleye dikkat çekiyorum!

"büyük ihtimal benim üstüme o kadar para harcansa bende güzel bi kadın olurum heralde :P"

BEn nasıl olduğunu savunmuyorum. Şuan güzel. öyle yada böyle...[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Sosyal ağlarda paylaş

Yahu allah askina birakin su işleri .. Bir insanla digerinin begendigi benzerde aykiri da kacabilir. Adama gore gusel. Size gore degil.

Bencede gusel + tatli bir kadin.

Harcanan para mara deme. zincir sahibi ol sende kazan... Sanada o kadar harcansin...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu reklamı izleyince hamburger yemek degilde, paris hilton'u yemek istedim. Reklam başka yöne çekiyor amacı kınıyorum...

* kın kın *[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm kötü bir reklam ama izlenebilirlik konusunda 10 numara reklam dediin 10 kere verdiinde bile kanal deiştirmicek bir seyirci kitlesine hitap etmektir haksızmıyım =P[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

bi gün istemeye gidicez yengenizide bi nasip olmadi işte yolumuz düşmedi :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TERMINATOR, 06 Temmuz 2005 11:25 tarihinde demiş ki:
Günümüz dünyasında maalesef orasını burasını sergileyen kadınlar prim yapıyor. Yazıklar olsun diyorum başka da birşey demiyorum.

Orasını burasını gösteren erkeklerin mi prim yapmasınımı isterdin :-?[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...