SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Dorsia, 06 Temmuz 2005 05:49 tarihinde demiş ki: said: Riehn, 06 Temmuz 2005 05:41 tarihinde demiş ki: Yahu Paris e kac milyon insan gusel diyor bunun nesini savunuyorsun :D bence de paris guzel degil... zevkerl renkler meselesi Sadece antipati meselesi gibi geliyor bana. Anti pati duyduğn biriside büyük ihtimal sana güzel gelmez. Ama GErçekte Güzeldir... Edit: REsmen saçmalıyoz tmm ya sustum ben. [signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" [Bu mesaj SteelBB tarafından 06 Temmuz 2005 05:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ya bence kesinlikle güzel değil.. Şöyle bi olay var, sonuçta bunlar sov dünyasında ve bankanda 500.000.000$'dan az paran varsa yanına yaklaşamazsın.. (En azından paris'in) Ama Angelina Jolie güzel, Jennifer Aniston güzel, ne blim Sandra Bullock güzel... Paris ise.. değil yani bence değil abi ben yüz olarak bakiyorum vücut kıvrımlarına değil onların yarısı da estetiktir büyük ihtimal benim üstüme o kadar para harcansa bende güzel bi kadın olurum heralde :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Şu cümleye dikkat çekiyorum! "büyük ihtimal benim üstüme o kadar para harcansa bende güzel bi kadın olurum heralde :P" BEn nasıl olduğunu savunmuyorum. Şuan güzel. öyle yada böyle...[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yahu allah askina birakin su işleri .. Bir insanla digerinin begendigi benzerde aykiri da kacabilir. Adama gore gusel. Size gore degil. Bencede gusel + tatli bir kadin. Harcanan para mara deme. zincir sahibi ol sende kazan... Sanada o kadar harcansin...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: SteelBB, 06 Temmuz 2005 03:24 tarihinde demiş ki: i love paris Hilton [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 güzle reklam yapmış, paris yok hamburger çekti canım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yok paris bence güzel değil[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 okadar bakım yapsam ben daha güzel olurum da feci kasıyo o hatun ego tatmini için hehe ama hiç yoktan iyidir cnm[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yok :P Paris ablamız iyi bea[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 birde araba yıkıyodu paris ablamız oda hoş bişidi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ahh ahh ben ona ablalıgını yaşatırdım ya neyse bugunlerde onla takılmıyrm :P[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Acaba altındaki reklamı da oynatıyorlar mı TV'de. Yoksa espri olsun diye mi yapılmış..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 klasik aptalb amerikan reklamı işte.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ama reklamı deil parisi ve yedigini konusalım ımmmmmmmmmmmm...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Behind the Scenes ı da izleyin de ne kadar yapmacık çirkinbir kadın oldugunu gorun.[signature][hline]Eclipse: derya Eclipse: bu alçagı derhal asimile etmeliyiz Eclipse: yoksa diyalektik islam idealarını bize empoze edecek hüzünbaz otuzbirci: sikişin benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Parisin ısırıp bırakmış olduğu bi hamburger satsalar kaç para veririz acaba? *!Banka hesaplarını karıştırır*[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ben bu reklamı izleyince hamburger yemek degilde, paris hilton'u yemek istedim. Reklam başka yöne çekiyor amacı kınıyorum... * kın kın *[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paris yoksa hamburger yeriz...ehe güzel reklammış , etkili :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Daha güzel bir mayo olmalıydı. Ama gene de canım çekti :) Hamburgeri hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hmm kötü bir reklam ama izlenebilirlik konusunda 10 numara reklam dediin 10 kere verdiinde bile kanal deiştirmicek bir seyirci kitlesine hitap etmektir haksızmıyım =P[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bi gün istemeye gidicez yengenizide bi nasip olmadi işte yolumuz düşmedi :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 reklam gayet ii olmuş..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: TERMINATOR, 06 Temmuz 2005 11:25 tarihinde demiş ki: Günümüz dünyasında maalesef orasını burasını sergileyen kadınlar prim yapıyor. Yazıklar olsun diyorum başka da birşey demiyorum. Orasını burasını gösteren erkeklerin mi prim yapmasınımı isterdin :-?[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 walla şu an tekrar izledim bi kez bile paris hiltona bakmadım...Açlık böle bişi olsa gerek[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Külliye yalan. [Bu mesaj dominic tarafından 06 Temmuz 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar