Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk halkını cok iyi özetleyen bi haber :p

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Baba BungeeJumping e varmısın..

-Olm hani Bungee

-Salla Atla gitsin Otlan Otlan bi yere kadar..

-Toplanın lan atlıyoruz..

-HobaReyyyyyyyyyy

*Hep bir Ağızdan Havada*

AMAN BİRE DERYALAR KANLICA DERYALAR BİZ DELİKANLIYIZZZZ HEPİMİZDE BİR BOYDAYIZ BİR DELİKANLIYIZZZZZ...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
Abi olay şöyle olmuş :

1480 koyun uçurum kenarında otlatılıyormuş.Koyunlardan biri uçurumun kenarinda bir kayadan diğerine atlamaya çalışmış :D Başaramayınca 1480 koyunda peşinden :)

400 tanesi yere çarpınca ölmüş ama onlar yaklaşık 1000 koyunu kurtarmış.Yastık etkisi yapmış geri kalan koyuncuların yarısından fazlası yaralıymış :)
Mesaj tarihi:
-Aha lan osman atlayamıyor lan kayaya salak düştü aşağıya..

Ordan bi koyun

-Ulan sen atlıyabilirmisinki

-Atlarım lan

-Yavaşşşş

-Olm gel gösteriyim..

:)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
bi fıkra wardı. cehennemde her mılletı baska bı kazanda yakıyolar bıde her kazanın basında bır zebanı war cıkmaya calısanarı asagı ıtıyor.bı kazanın basında yok turkler tabıkı.nıye dıyorlar "onlar cıkmaya calısanları cekerler zaten " dıye :D
*fazla alakalı olmadı ama turkler we suru dıyınce aklıma bu geldı
Mesaj tarihi:
Selçuk Erdem'in karikatürü geldi aklıma.

- Sürü psikolojisine artık uymuyacağım.
- Bende
- Bende
- Bende

:D[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Bu habere göre AB'ye girmenin sonuçları ile ilgilede ayrı bir makale yazılmış. Sizlerle paylaşmak istedim. Bu haberi üzerine AB ile ilgili ayrı bir ayorum yapan yazarın yazdıkları gerçekten çok güzel.

Türk halkını koyun yerine koyup, sürü psikolojisiyle bir yerlere gözü kapalı sürüklemeye çalışıyor. Türkiye’nin AB, ABD ve IMF ile ilişkileri bu sürü psikolojisini millete zorla dayatmak suretiyle gerçekleştiriliyor.
Hükümet AB diye bir uçurumdan Türkiye’yi aşağıya atmak için çırpınıyor. Çıkarılan yasalar, verilen tavizler ve yapılacak diye verilen onlarca söz Türkiye’yi AB uçurumundan uçurmak amacını taşıyor. Hükümetle, Gevaş’ın sarp kayalıklarından kendisini boşluğa bırakan o koyun arasında bilinç farkları mevcut olsa da, sonuç itibariyle o koyunun peşinden 1479 koyunun sürüklenmesiyle, hükümetin 70 milyon insanımızı ve 5000 yıllık tarihimizi peşinden sürükleme isteği çakışıyor. Koyun bilinçsiz yapıyor, hükümet bilinçli yapıyor. Aralarındaki en anlamlı fark da bu.
Mesaj tarihi:
Bir koyun uçurumdan atladı; 450 koyun onu takip etti; hemen hepsi telef oldu
lool... trajikomik.
biliyorum , komik degil ama..
*sadist bi kisilige bürünür..*
mal koyunlar!
olsun öyle ya da böyle ölüceklerdi zaten *erol tas gibi güler* niohoho.
oysa ki biraz akil olsaydi , resimdeki gibi yapabilirlerdi =/.
[spo1=böyle =)][/spo][signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
said:
Mr_Hand, 08 Temmuz 2005 10:41 tarihinde demiş ki:
lan bu karikatürdü?!

koyunlar sıraya girmiş mezbahaya giriyorlar.birisi köşeye saklanmış:
-lan sürü psikolojiside bi yere kadar
Mesaj tarihi:
iyi güzel taqdir ettim o koyunları amaaa bu haber türk halkını özetlemez ki

[Bu mesaj deliTon tarafından 09 Temmuz 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
@deliTon: evet cok koyun bi milletiz, denilmek istenmis heralde =P[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
  • Yeni Oluştur...