Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkiyenin en uzun soy adi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu da bnden olsun gerci bilenler wardir ama buna bnzer bi topic acilinca aklima geldi yanilmiosam hurriyetin werdii rekorlar kitabinda (1990 di galiba) yaziyordu ayne soole:
Ayyildizlikirmizibayraktasiyankahramanoglu[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
Bi şiir mısrasını soyadı olarak değiştirmiş bi adamın soyadı vardı sonradan torunları değiştirmiş kısaltmıştı[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Naciye başındanaşağıkaynarsugeçirmezoğlu[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
uzunkavakaltındayatmazoğulları diye bi geyik vardı bi ara, bilmiyorum artık geyik mi gerçek mi :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Mesaj tarihi:
[signature][hline]trgdy 12 Kasım 2004 tarihinde demiş ki:
uzerime dusmustu ben arkama dondugum anda ilk gordugum sey yesil gozleri oldu ondan sonra eve kostum patide bu topici actım
Mesaj tarihi:
gercek olsa cocuklarına yazık la sınavlarda falan soyadını yazana kadar sınav biter:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
Hahaahahaha süper Nüfuskaadiymiş hehe alin bitanede benden

Uzunkavakaltindayatarkalkaroglu

tabi saka gibi ama gercek :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
hehehe dünya kücük belki aynı geyigi senin arkının arknn ar benim arkımn ark fln... ehhe :D ama bi tek şey biliyorum o isim gercek[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Abi konu ile alakasz ama bi yeerde Döndü Yandanverdi diye bi kadın çalışıo ilanda gördüm :P[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

[b]KARŞIYAKA..[b]

• Yeni Oluştur...