Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bu da bnden olsun gerci bilenler wardir ama buna bnzer bi topic acilinca aklima geldi yanilmiosam hurriyetin werdii rekorlar kitabinda (1990 di galiba) yaziyordu ayne soole: Ayyildizlikirmizibayraktasiyankahramanoglu[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sözcük durmadı valla[signature][hline]go2hell
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hayır ya bu değil , yeni çıkmıştı hatta gazetelerde ; uçanturnauçarinmez gibi bişeydi , tabi çok çok çok uzundu...[signature][hline]peace!
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Kaan Yakuphanoğullarından vardı eskiden sikiper[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bi şiir mısrasını soyadı olarak değiştirmiş bi adamın soyadı vardı sonradan torunları değiştirmiş kısaltmıştı[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Naciye başındanaşağıkaynarsugeçirmezoğlu[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 uzunkavakaltındayatmazoğulları diye bi geyik vardı bi ara, bilmiyorum artık geyik mi gerçek mi :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 o uzunkavakaltındauyurgezeroğulu değilmiydi?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sey vardı neydı gezgınturnagurbetellerdegezerogulları[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 budur[signature][hline]peace! [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 10 Temmuz 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 [signature][hline]trgdy 12 Kasım 2004 tarihinde demiş ki:uzerime dusmustu ben arkama dondugum anda ilk gordugum sey yesil gozleri oldu ondan sonra eve kostum patide bu topici actım
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gercek olsa cocuklarına yazık la sınavlarda falan soyadını yazana kadar sınav biter:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 off resme bittim zikerrem :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 oha be abi anlamı ne o ismin ?[signature][hline]peace!
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hahaahahaha süper Nüfuskaadiymiş hehe alin bitanede benden Uzunkavakaltindayatarkalkaroglu tabi saka gibi ama gercek :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bizim geyik vardı uzunkavakağacınınaltındayattıuyuduoğlu diye ama pek bizim geyik değilmiş[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hehehe dünya kücük belki aynı geyigi senin arkının arknn ar benim arkımn ark fln... ehhe :D ama bi tek şey biliyorum o isim gercek[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bi ana bi baba evladına nasıl zikerrem ismini koyar anlayamıyorum.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 süper bir soyadı. acaba okullarda nasıl telafuz etmişlerdir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 resime yarıldım :D:D:D[signature][hline]trees and i are one... Mirloth 36 Night Elf druid
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ehe reismde soyadı arıyorken, isim yardı :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ZİKERREM NEDİR YA ZUAAHAHAHAH[signature][hline]go2hell
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Oha o herif gerçektende varsa zuhahahha milletin zikerimi çağırdığını düşünün. Zikerim lan gel buraya :D[signature][hline]Krwlng in my skiN
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Abi konu ile alakasz ama bi yeerde Döndü Yandanverdi diye bi kadın çalışıo ilanda gördüm :P[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b]
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 müthiş ya =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Öne çıkan mesajlar