Vampire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Asagidaki linkten indirebilirsiniz, style xp gibi parali degil ve registration gerektirmiyor, orjinal olarak bedave, icinde 10 skin falan var, ekstra skin almak isterseniz parali fakat icinde gelen skinlerde baya hos - 40 MB lik bir dosya indiriyoruz ve otomatik o isini hallediyor...http://www.alienware.com/intro_Pages/aw_desktop_theme.aspx Kurduktan sonra böyle oluyor, daha o kadar kurcalamadim ama memoryden cok az yiyor 1mb falan...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Bunlara ek olarak program pencelerini istediginiz boyutlara ayarlayabiliyorsunuz ki actiginiz bir windows explorer penceresini bir icon boyutuna kadar bile kücültebiliyorsunuz, bir cok pencere acip calisiyorsaniz benim gibi acaip büyük bir rahatlik sagliyor, oldukca hos olmus...[Bu mesaj Vampire tarafından 13 Eylül 2004 05:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 winamp skini çok hoş olmuş ama alienware formatında değil pek, daha şekil birşeyler olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 alienware'dan cok cok daha iyisini beklerdim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Şimdi bakıyodum da yeni şeyler eklenmiş,baya hoş.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bana uymadı tarzı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 vay yamyam herifler! adamlar winampta New-clear diye bi skin vardı onu çalmışlar yaw :D [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 10 Temmuz 2005 09:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Belki de winamp çalmıştır =] Ben baya beğendim kullanıyorum.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sevmedim çok göz yoruyor. dizaynı da daha iyi olabilirmiş.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 evet birazda kaba durmuş başlat çubuğu yalnız şimdi hatırladım bunlar bir template sitesindede vardı siyah olanı görünce bildim. pencere çerçeveleri fln çok başarızdı çok daha iyi olabilirdi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. [Bu mesaj ultrAslan tarafından 10 Temmuz 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 mediaplayer değil mi o?[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar