Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evcil yaratık seçimi öneriniz..

Alagar

Öne çıkan mesajlar

@ ardeth :birincisi survival of the fittest olcak :) ikincisi sen mind flayer ı pet alamazsın o seni pet alır diyebiliriz.

petlerden panter veya kış kurdu tercihimdir[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

ben tavşanhop almak istiyorum! yarım tavşan yarım antilop, böle zıpladıkça yer titriyo falan hoş hayvan yani. acaip zıplıyo bide. moral bonusu da var(dır kesin). ve daha az ice age izlemeliyim...[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sparkcaster, 09 Haziran 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
@ ardeth :birincisi survival of the fittest olcak :)

küçük detaylarla uğraştırma beni :p[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

büyücüysen uçan bişey al

"touch spell"leri hedefe teslim edebiliyo familliarlar, haliyle uçan bişey daha hoş olur

ama eğer familiar değil evcil hayvan diyosan yırtıcı bişey al hatta kurt olsun, atılır milletin üstüne[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 14 Haziran 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
küçük detaylarla uğraştırma beni :p

detay zaten küçük değil midir azizim:P
psionların kristalleri var, istersen böle örümböcek misali bacak çıkartım bidi bidiş dolanıyolar, hoş yani.
efenim karakterinin bir bölümünü o kristalin içine kouyosun bööle süper bişi oluyor(hadi leeen)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
wizardsanız kuş gibin bişe faydalı olur.
touch spell hedesi işe yarar hem de salarsınız etrafı kolaçan eder... biraz daha karanlık bi tipseniz fare tarzı bişey de iş görebilir. olmadık yerlere girip sinsilik yapma yetileri vardır bunların...

druid diyosanız bi kuş bi kurt bi ayı güzeldir...
kuşun işlevi yukardaki gibi. kurt iz sürer, karizma yapar, ayı da döver :) kurt yerine -çok- büyük bi kedi de olur. kaplan falan. üstüne de binilir hem onların. hanım frp oyuncuları çok severler bu konsepti :)

son olarak evcil özel börüler var. pesudodragon, ufak tefek impdi cindi periydi falan... onların da kendilerine göre kullanım alanları var. special abilitylerini sonuna kadar sömürün diye yapılmış familiarlar bunlar... sömürün :-p[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
-The Legend of Selim Wormrider
Sosyal ağlarda paylaş

Koala:) sleep immunity falan verir herhalde..
Ama ciddi bi sey icin..su beholderların ufaklarından olsa guzel olurdu...grunt mıydı neydı onların adı...futbol topu buyuklugunden beholder ehe:)

Ben kullanmam familiar..karizmayı bozar..hani kıllı buyucunun famisi var..dimi ama...varsa bile gostermezler..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 07 Temmuz 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
hani kıllı buyucunun famisi var..dimi ama...varsa bile gostermezler..

walla dandik raistlin ve elminsterın yok kıllı büyücüden kastın oysa.
ama menzoberranzanın archmage i Gromph Baenre'nin faresi var. Ayrıca Ged'in de faremsi bi yaratığı vardı. adını unuttum şimdi :-p[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
-The Legend of Selim Wormrider
Sosyal ağlarda paylaş

Elminster ında yok sanırım..Khelbeninde yok bildigim kadarıyla..guclu buyuculer uzun sakallaı yada bol saclı olunca o yuzden 'kıllı' statusune koyuyoruz onları...:)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

gromph'un lloth la bi alıp veremediği mi vardı ki? legacy of the drowda anlatıldığı kadarıynı hatılıyorum ben sadece, o seriyi okuyalıda baya oldu[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...