Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hikaye..


Farinal

Öne çıkan mesajlar

valla benim hatırladığım kadarıyla gayet de hikayesi vardı, neden tersledin ki boccob? :) ha ama hikayesi nedir için hem questleri incelemek hem de net'ten araştırma yapmak lazım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
667_Antisatan, 03 Temmuz 2005 06:44 tarihinde demiş ki:
yaw ne savasi savas mavas yoq. diablo oynarken neden ben bu adami kesiom dedinmi gitcen adamlari kescen yaw allaa alla


1)ben diablo oynamadım.
2)her yaratığı keserken kendime de sorarım nie kesiorum die.
3)bu GW nedir o zaman.Birisis bi kaç class koymuştur gelin yaratık kesin der yani hikayesiz hiçbişi olmaz!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun RP kısmını bitirdim orada geçen hikaye bir Kehanet üzerine dönüyor. Başka boyuttan gelen Mursaatların önüne geçecek kehanette geçen savaşçıları oynuyorsunuz. Fekat background unu derseniz o zaman buyrun. Lore[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hikayeye Ascalon da baslıyoruz, Yemyesil bayırlar cayırlar icinde baslıyoruz. Bende RP kısmını bitirdim oldukca guzel bir hikayesi var,sizi ordan oraya atıyor once charr ile sonra onlarla sonra bunlarla vs... Yazmıyorum simdi cunku daha oynayanlar ve oynayacak olanlara ayıp olmasın... Ben sahsen kendimi hikayeye kaptırmıstım mission ları yaparken "Ne olcak acaba?" diye bir hava icindeydim oldukcada keyifli geldi sonuda dahil.
Neyse,hikayeyi oyunu oynadıkca gorursunuz onun dısında oyunla birlikte gelen kitapcıklarda kısa acıklamalar yazıyor onlarıda okuyarak onemli bilgiler edinebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olayın özü gelişen hikaye insanlara yardım edip birilerini kurtarıyosun birde görüyorsunki arkasında başka bi güç var bi onlara saldırıyosun sonra bi bakıyosun aslında yardım ettiklerin gerçek düşmanın onların arkasında da asıl kötülük cirit atıp halay çekiyor oyunun hikayesi bu onun dışındakiler sadece kurgu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...