Rush Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Önce elimizde bulundurmamız gereken bir tost makinesi olacak ama elektrikle çalışanından tabiki, tost makinesi ısınırken çok kurumamış bayat ekmeği alıp yarısını kesin ve içini açıp güzelce boşaltın daha sonra elimizdeki malzemelere bakalım 1. peynir 2. tereyağı 3.zeytin 4. domates 5. salam 6. sucuk 7. sosis. 8. yumurta 9. mayonez 10. ketçap 11. tuz 12. salatalık turşusu (en kütüründen) 13. bayat ekmek (doyamayacağın kadar) Tarifi: İlk başta bayat ekmeğin arasına ve her yerine tereyağını sürün, peyniri rende cihazında güzelce rendeliyip etkisiz hale getirin zeytinin çekirdeklerini ayırdıktan sonra bir tasa koyun ve domateslerin kabuklarını soyup zeytinle birlikte güzelce ezin ve suyunu çıkarın. Sosis, salam ve sucuğu en ince şekilde kesip ekmeğin her yerini dolduracak şekilde yerleştirin ve şimdi diyeceksinizki yumurta ne iş hocam, yumurtayı bir tasta çırptıktan sonra hamur fırçasıyla içine güzelce sürüyorsunuz. hepsini güzelce ekmeğin arasına istifledikten sonra kızgın olan tost makinesine yerleştirip sabırsızlıkla beklemeye başlayın ve bu arada mayonez ve ketçabı bir su bardağının içine koyup ekmek kızarıncaya kadar çalkalayın. ve son olarak elimizdeki kütür turşuları ekmek kızardıktan sonra içini açıp güzelce doldurun. eğer böyle tarfi varsa ben başka bişi demiyorum şimdi afiyet olsun ..[signature][hline]The Rushing
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bu ne abi fantazi yemeği mi ehoe[signature][hline]ben BombaciMulayim
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 o tost değil.ayvalık tostunu bile geçmiş. tost için bahçıvan tost peynirini tavsiye ediyorum.pınarın tost kaşarı da fena değil. ekmek olarak da sandviç ekmeği (uno iyidir) kullanın çünkü tost ekmekleri çok ufak oluyor ve sandviç ekmeğinin tadı daha iyidir.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Böyle bişey varsa denicem ona göre?[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 şundan yapsaydın keşke 8500 kaloriymiş. içindekiler detaylı görmek istienler buraya. [signature][hline]Çarşı Alayına karşı[Bu mesaj ReD_DoG tarafından 06 Temmuz 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 onu yiyen kendine gelemez uzun süre[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi saçma sapan şeyler yapmışlar,o kadar büyük ağzı olan 1 insan var mı varsa o insan mı bunları çok merak ediyorum???? ekmek içine ekmek koymuş elemanlar bak yaaa[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 pff karnım acıktı ya.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 dayanamayıp yapıcam gecenin ilerleyen saatlerinde uzun zamandır yapmıyordum,yanına da çay koiim ohh[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya iyi hoşta tutorial resimli olmalı..bide öğreti olmalı herkes biliyo malzeme doldurmasını,tost yapmasını.. fotoğraflı olsa olurdu bak yada zor bi yemeğin tarifini versen..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 offf karnım acıktı iiki resimli diil görmedim ama hayal ediyorum...:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
psyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 su alacalı yemek resımlerı mıdemın guruldamasına engel olmuo geceece ne gıder sımdı o pff..[signature][hline]"][" u c i ...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Seperate, 06 Temmuz 2005 23:44 tarihinde demiş ki: abi saçma sapan şeyler yapmışlar,o kadar büyük ağzı olan 1 insan var mı varsa o insan mı bunları çok merak ediyorum???? ekmek içine ekmek koymuş elemanlar bak yaaa bizim okulda ağzına kutu kola sokabilen adam var ne diyosun sen[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hadi lan oha 8000 kalorilik ekmeği ye de öl[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ben onu yersem tutabilene aşkolsun! Ama çok güzel görünüyo yaa...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Öne çıkan mesajlar