Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tost yapalım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Önce elimizde bulundurmamız gereken bir tost makinesi olacak ama elektrikle çalışanından tabiki, tost makinesi ısınırken çok kurumamış bayat ekmeği alıp yarısını kesin ve içini açıp güzelce boşaltın daha sonra elimizdeki malzemelere bakalım
1. peynir
2. tereyağı
3.zeytin
4. domates
5. salam
6. sucuk
7. sosis.
8. yumurta
9. mayonez
10. ketçap
11. tuz
12. salatalık turşusu (en kütüründen)
13. bayat ekmek (doyamayacağın kadar)

Tarifi: İlk başta bayat ekmeğin arasına ve her yerine tereyağını sürün, peyniri rende cihazında güzelce rendeliyip etkisiz hale getirin zeytinin çekirdeklerini ayırdıktan sonra bir tasa koyun ve domateslerin kabuklarını soyup zeytinle birlikte güzelce ezin ve suyunu çıkarın. Sosis, salam ve sucuğu en ince şekilde kesip ekmeğin her yerini dolduracak şekilde yerleştirin ve şimdi diyeceksinizki yumurta ne iş hocam, yumurtayı bir tasta çırptıktan sonra hamur fırçasıyla içine güzelce sürüyorsunuz. hepsini güzelce ekmeğin arasına istifledikten sonra kızgın olan tost makinesine yerleştirip sabırsızlıkla beklemeye başlayın ve bu arada mayonez ve ketçabı bir su bardağının içine koyup ekmek kızarıncaya kadar çalkalayın. ve son olarak elimizdeki kütür turşuları ekmek kızardıktan sonra içini açıp güzelce doldurun. eğer böyle tarfi varsa ben başka bişi demiyorum şimdi afiyet olsun ..[signature][hline]The Rushing
Mesaj tarihi:
o tost değil.ayvalık tostunu bile geçmiş.

tost için bahçıvan tost peynirini tavsiye ediyorum.pınarın tost kaşarı da fena değil.
ekmek olarak da sandviç ekmeği (uno iyidir) kullanın çünkü tost ekmekleri çok ufak oluyor ve sandviç ekmeğinin tadı daha iyidir.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
Mesaj tarihi:
abi saçma sapan şeyler yapmışlar,o kadar büyük ağzı olan 1 insan var mı varsa o insan mı bunları çok merak ediyorum????
ekmek içine ekmek koymuş elemanlar bak yaaa[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
dayanamayıp yapıcam gecenin ilerleyen saatlerinde uzun zamandır yapmıyordum,yanına da çay koiim ohh[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
ya iyi hoşta tutorial resimli olmalı..bide öğreti olmalı herkes biliyo malzeme doldurmasını,tost yapmasını..
fotoğraflı olsa olurdu bak
yada zor bi yemeğin tarifini versen..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
offf karnım acıktı iiki resimli diil görmedim ama hayal ediyorum...:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
Seperate, 06 Temmuz 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
abi saçma sapan şeyler yapmışlar,o kadar büyük ağzı olan 1 insan var mı varsa o insan mı bunları çok merak ediyorum????
ekmek içine ekmek koymuş elemanlar bak yaaa

bizim okulda ağzına kutu kola sokabilen adam var ne diyosun sen[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
  • Yeni Oluştur...