Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedevilikte Sınır Tanımayız

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

4 vatandaş toplandık instance yapalım itemlara ve xp ye koşalım dedik, demez olaydık. Daha instance a ulaşmadan wipe yedik zira herkez farklı yöne koşuyor ve ben shaman olarak sözde healercılık oynuyorum. Bir yerden sonra dağıldı haliyle gurup. Bir süre sonrada 5 kişi grup olduk bu sefer aramızda druid var yani işler iyi gidecek ama o da ne hunterımız bir sürü yaratık topladı geldi ve ben öldüm. Sağolsun druid beni resledi bu arad o öldü derken temizledik ve ben de druid'i resledim. Neyse dedik yolumuza devam ettik ama bir yerde hunter yine bir daldı aralardan derelerden bu sefer bütün instance üstümüzde, kişi başına iki elite, haliyle yine wipe yedik. La havle diyerek geri koşmaya başladık ama bu sefer kararlıyım hunter bir daha öne geçerse kesin gruptan çıkıcam ama son bir şans vermek istiyorum. İnstance girişe geldim yükleme ekranı çıktı ve hiç bir zaman bitmedi zira client göçtü. Küfrede küfrede reset attım haliyle girmeye çalıştıkça "baba sen zaten loginsin bekle azcık dedi" Bekledik bekledik süre dolmaya yakın bu seferde world server down mesajı geldi! Yani bu instance ı bu gece yapmıyayım diye bütün dünya birleşse ancak bu kadar olurdu. Ama inadım inat ahdettim bitiricem bu akşam burayı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Arrrggghhh şimdi de bu instance'ın grubunda değilsiniz diye şehre geri postaladı....[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Fedo dur ben geliyim yaptıriyim sana baştan sona.
Bostancıya kokoya çağırdı bizimkiler dönüşte geldiğimde burdaysan yardım ederim generalim.[signature][hline][b]Kralla Tartışma

[Bu mesaj Pha tarafından 09 Temmuz 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kim istiyoki hunterları zaten instancelara? :P[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

e adam gbi hunter bulmak zor tabı.

Zaten etraf dandik dandik NE troll hunter falan kaynıyo.

Hunter dediğin horde'da tauren (adamların doğasıdna var avlanmak av aşkıyla yanıyo elemanlar) Alliance'da Dwarf olucak ( yakışmıyomu şimdi ya bide aieri peak cucesi olsak dovmeli super olcucakda)

Ayrıca scatter shot falanda atar critik anlarda cat diye kurtarır healer'ı. işini bilen hunter lazım[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat içerisinde başıma gelenleri yazayım haline şükret :)

UBRS yapayım dedim 15 kişiyi topladım ( 20-30 dakikamı aldı) gittik UBRS kapısının orada Instance çöktü. Partynin yarızı girdi yarısı hala offline. Tabii offline olduğunu görünce millet çıktı gitti.

Kalan 5-6 adama dedim "çıkacaksanız şimdi çıkın adam bulacağım" Çıkmayız dediler. Ulan ben adam buluyorum 1 dakika sonra başka biri çıkıyo partyden.
Sinirlendim Kickliyorum herkesi 0 dan party kuruyorum dedim.

14 kişi var partyde 15. yi inviteladığım anda ( 35-40 dakika sürdü) gg instance buglu diye whisper aldım başka ubrs yapan arkadaşdan.

Ondan haline şükret derim ben :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Zuahahaha inat galip geldi ve şu an itibariyle çıkmış bulunuyorum. PVP sonrası ölen bir 55 warrior'ı reslemiştim aldı bizi baştan sona yaptırdı. Bir iki ufak eksik kaldı ama o da ikinci girişe :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo siz olay gormemissiniz ya bunlar komik geliyo bana wipe yedik dagildik falan bunlar her zaman olacak seyler :) bir gun icinde olanları anlatıyım size..cok oldu bunlar olalı ama hala hatırladıgımda bile lanet olsun bole oyuna diyorum :) ubrs a gidiyorum grupta 3 tane priest var dier priest ler N hakkını kullanıyo acayip seylere ulan diyorum simdi bi devout robe ciksa general den cok sahane olur diye general i olduruyoruz Master looter diyo ki Devout robe cıktı ben direk N diyorum ok diyo adam tam verecekken instance server gidiyo giriyoruz oyuna hemen bi de bakmısız ki instance restart olmus :) sie et diyorum gun uzun bi scholo a gidiyimde crown u alırım belki oraya gidiyorum son mini boss ta wipe oluyoruz zaten arada cıkanlar var 7 kisiyiz biri i gtg diyip cikiyo kaldık 6 sora diyorum bitirelim bi adam buluruz ikna edemiyorum adamları grup dagalıyo sonuc olarak 5 saat bosa gidiyo..yalan olan gune mi yaniyim yoksa item alamadıgıma mı yanıyım ya da bi oyun basında saatlerce kalıp canavar olduguma mı yanıyım ?yani grup kurduk dagaldi vs bunlar komik bunlar sorun bile degil milletin basına neler geliyo benim basıma bunlar geldi arkadaslar anlatıyo baska olaylar ulan diyorum benim olaylar devede kulak hic bi oyunda bole sacmalıklar olmadı oynayacak oyun yok katlanıyoruz nereye gidecek bende bilmiyorum oynuyoruz iste :)

sora sinirle oynarken birden bi epic cikiyo roll de kazanıyosun satıyosun 200 g a adamlar n hakkını kullanmak istemedigi icin set item ffa oluyo alıyosun satıyosun 50 g a 1 gunde oyun hayatında kazandıgın paradan daha cok kazanıyosun ya da 1-2 adam olduruyosun gulme krizine giriyosun sonucta piskopat olup cıkıyosun
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne diyonuz ya. dün gece ve ondan önceki gece 6 kişi strat baron run kasıyoruz. ilk gece saat 2-3 gibi servera restart atılcak dendi. atıldı. tüm instance respawn tabi. hadiii dedik kimi yattı uyudu vs. dün gece yine gittik, saat 2 gibi yine, yarım saat sonra restart atılıcaktır dendi instance'ın ortasında. hızlı hızlı kastık, tam baron benim ölmemle birlikte death pact yapmıştı ki, çat restart. gene yattık uyuduk. ve bu gece, ne restart ne bişey. abomlarda wipe yedik.
*!fırk*[signature][hline]- sauron is back frodo.
- faking nuub!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
abomlarda wipe yedik

ilk raidim baronaydi
hunterin biri saolsun ayni yerde wipe yemistik bizde

bir baktim adamin pet almis basini gidiyor diger moblarin yanina
4-5 tane falan gelmisti sanirim
sonrada basimizda nobet tuttular resmen ss bir ise yaramadi :(

ilk raid yalniz hehe isin guzel kismida o[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

bende ilk başta yazıktır adam bilmiodur falan diye şans veriyorumda vermemek lazım suyu çıkıyo oyundan baydırıyo en iyi taktik "ups g2g" diyip çıkmak yada grup lideriysen adamı kapıdan mob geçirmemekle görevlendirip yollamak[signature][hline]trees and i are one...
Mirloth 36 Night Elf druid
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...