Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 heh! klavye veya degil, delikanlı muhabbeti yapan, aklı sıra tehdit etmeye "calisan" primifit genleri sabit bir adam ya da cocuk. ne konusulur ne de anlaşılır. hatasını kabul edecegine bir de uste cıkmaya calışır utanmadan. kedinin imzasını okumus ama dikkate almamış oldugum icin gereksiz yere kendi kendimi sinirlendiriyorum. sen devam et, takıl kafana gore![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 biliom ztn bnde komik olsun die yazdım ztn annadım onları sölediğini[signature][hline]Crossing The Bridge!! İstanbul HatıRası!! Replikas-Baba Zula-SiyasiyaBend DOUBLEM00N [Bu mesaj SbNN tarafından 09 Temmuz 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 soyle bir basligi olan biriyle tartisiyorum. lol cok pardon ya! Devam etmiyorum ben, sen takıl. Diyecegin varsa öms kullan, thread i bozmayalım ben dedim diyecegimi.[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Gerçekten üzüldüm ama bana biraz feyk gibi geldi fotolar[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: insight, 09 Temmuz 2005 20:21 tarihinde demiş ki: Gerçekten üzüldüm ama bana biraz feyk gibi geldi fotolar Fotolar fake deil bnce ama.. insanları alkolden soutmak için böle başka bir hastayı alkol aldı kaza yaptı die gösteriyor olabililer!!..[signature][hline]Crossing The Bridge!! İstanbul HatıRası!! Replikas-Baba Zula-SiyasiyaBend DOUBLEM00N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ugrasmaya degmiyecek birisin pati senin alda ..... al bu sarkıyı dinle rahatlarsın benden sana ... bknz : imzam [signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " [Bu mesaj MagicGladiator tarafından 09 Temmuz 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yukardaki resimler tamamen sahte. Komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 eray sakin !!! biraz daha cool.. Hiç gereği yok sende biliyosun.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sakin....[signature][hline]Crossing The Bridge!! İstanbul HatıRası!! Replikas-Baba Zula-SiyasiyaBend DOUBLEM00N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: MagicGladiator, 09 Temmuz 2005 20:26 tarihinde demiş ki: ugrasmaya degmiyecek birisin pati senin alda ..... al bu sarkıyı dinle rahatlarsın benden sana ... bknz : imzam yoruma gerek yok yazık! ziyan![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 niyetin beni banlatmaksa al buyur ben sana bişi demiorum dostum geldin kendin cattın üstüne üstlük zeytin yagı gibi uste cıkıyorsun senin gibi insanlar yuzunden dunya bir suru olumcul hastalık var . kendine ve cevrene bir iyilik yapta nefes alma[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 magicglad mısı nesin ugrasmaya deymez falan demissin bide ilk once bi nickine bak sonra bi capına bak sonra dediğin adama bak utanmazmısn nesin yeterin varsa yeter msg atmıcaktım[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: MagicGladiator, 09 Temmuz 2005 20:30 tarihinde demiş ki: niyetin beni banlatmaksa al buyur ben sana bişi demiorum dostum geldin kendin cattın üstüne üstlük zeytin yagı gibi uste cıkıyorsun senin gibi insanlar yuzunden dunya bir suru olumcul hastalık var . kendine ve cevrene bir iyilik yapta nefes alma seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sakin thread off lock pls.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ne kadarda güzel yüzlü bir insanmış....[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: MagicGladiator, 09 Temmuz 2005 20:30 tarihinde demiş ki: niyetin beni banlatmaksa al buyur ben sana bişi demiorum dostum geldin kendin cattın üstüne üstlük zeytin yagı gibi uste cıkıyorsun senin gibi insanlar yuzunden dunya bir suru olumcul hastalık var . kendine ve cevrene bir iyilik yapta nefes alma burası bir sreserinin çıkıp ben gralım ona buna istediğim şeyi yaparım diyeceği biyer değil senin sonun belli.. Bu felsefeyle devam edersen de yaşamda yerin her zaman belli olur!!![signature][hline]Crossing The Bridge!! İstanbul HatıRası!! Replikas-Baba Zula-SiyasiyaBend DOUBLEM00N [Bu mesaj SbNN tarafından 09 Temmuz 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 uzatmaya gerek yok sanki![signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bu kadar korkunç bi olayı konuşurken bile tartışma çıkıyo, bu topikten bile komik bişey çıkar mı diye bakıyosunuz, ayıp, birazcık empati lütfen. resimlerin sahte olup olmamasının ne önemi var?hiç olmuyo mu böyle olaylar, trafik kazaları yüzünden insanların hayatları bir daha düzelmeyecek derecede bozulmuyo mu? ama ne yalan söyliyim "seni hayat banlamış" da efsane laf olmuş :).[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 düşene bi tekme de siz vurmayın :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 aa ne ilginc resimler.[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gerçekten kötü bir durum. dikkatli olmak lazım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 çok kötü, resimlere kazayla bile bakmamak laızm[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 of of çok kötü ya yazık valla 17 yaşındaki çılgın olucam die alkollü araba kullanan itler yüzünden bi insanın hayatı gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Patinaj'a taşiyim lan ben bunu.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abi bunun patinnajla pek ilgisi yok gibi yaw daha çok alkolün zararları üstünde yoğunlaşmış bi topic gibi gelio bana ama nesee[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN... Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar