Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba kazası ve kötü görüntüler

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

heh!
klavye veya degil, delikanlı muhabbeti yapan, aklı sıra tehdit etmeye "calisan" primifit genleri sabit bir adam ya da cocuk.
ne konusulur ne de anlaşılır. hatasını kabul edecegine bir de uste cıkmaya calışır utanmadan. kedinin imzasını okumus ama dikkate almamış oldugum icin gereksiz yere kendi kendimi sinirlendiriyorum.
sen devam et, takıl kafana gore![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 09 Temmuz 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
Gerçekten üzüldüm ama bana biraz feyk gibi geldi fotolar
Fotolar fake deil bnce ama.. insanları alkolden soutmak için böle başka bir hastayı alkol aldı kaza yaptı die gösteriyor olabililer!!..[signature][hline]Crossing The Bridge!! İstanbul HatıRası!!
Replikas-Baba Zula-SiyasiyaBend
DOUBLEM00N
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MagicGladiator, 09 Temmuz 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
niyetin beni banlatmaksa al buyur ben sana bişi demiorum dostum geldin kendin cattın üstüne üstlük zeytin yagı gibi uste cıkıyorsun senin gibi insanlar yuzunden dunya bir suru olumcul hastalık var . kendine ve cevrene bir iyilik yapta nefes alma

seni hayat banlamış ben ne yapayım

yazık![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MagicGladiator, 09 Temmuz 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
niyetin beni banlatmaksa al buyur ben sana bişi demiorum dostum geldin kendin cattın üstüne üstlük zeytin yagı gibi uste cıkıyorsun senin gibi insanlar yuzunden dunya bir suru olumcul hastalık var . kendine ve cevrene bir iyilik yapta nefes alma
burası bir sreserinin çıkıp ben gralım ona buna istediğim şeyi yaparım diyeceği biyer değil senin sonun belli.. Bu felsefeyle devam edersen de yaşamda yerin her zaman belli olur!!![signature][hline]Crossing The Bridge!! İstanbul HatıRası!!
Replikas-Baba Zula-SiyasiyaBend
DOUBLEM00N

[Bu mesaj SbNN tarafından 09 Temmuz 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar korkunç bi olayı konuşurken bile tartışma çıkıyo, bu topikten bile komik bişey çıkar mı diye bakıyosunuz, ayıp, birazcık empati lütfen. resimlerin sahte olup olmamasının ne önemi var?hiç olmuyo mu böyle olaylar, trafik kazaları yüzünden insanların hayatları bir daha düzelmeyecek derecede bozulmuyo mu?

ama ne yalan söyliyim "seni hayat banlamış" da efsane laf olmuş :).[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...