Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ya ben baya bi internet hastalığına yakalandım. Gitar, yemek, telefonla konuşma, kola içme yani her türlü olayı makine başında yapma zorunluluğum varmış gibi hissediyorum, oturunca kalkamıyorum, iğrenç bişey bu. Bana şöyle bir program lazım. 24 saatte 3 saat bilgisayar açık durabilecek. Diğer saatlerde açınca daha açılmadan console da yazıcak işte bu günün limiti dolmuş falan diye. Çok lazım ya :( Durduramıyorum kendimi, frenleyemiyorum. Tek sıkıntım bu... Bi kurtulursam iyi olacak çünkü artık insanlarla dialog kuramıyorum gerçekte...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 format c:[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hatta biraz daha hızlı format c:/q[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 annebaba ver 3.04 "annecim babacım bilgisayar beni 3 saatten sonra gay yapıyor " felan de[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 irade ver. 234234 copyrights: human brain[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 denetim masasından mı yoksa bios setuptan mı ne aylarnabiliyordu. şu saatte bilgisayar açılsın, şu saatte bilgissayar kapansın diye... ama 3 saat kullanım hakkı tanıyan birşey duymadım hiç[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: go2hell, 09 Temmuz 2005 20:46 tarihinde demiş ki: hatta biraz daha hızlı format c:/q [signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 schedule pc die bir programcik vardi istedigin saatte kapaniyodu ancak tabi acilmasi sana kalmis belki biosdan olabilir o ayarda[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Werewolf, 09 Temmuz 2005 20:44 tarihinde demiş ki: format c: en mantıklısı... programla nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kasayı havuza at. veya kasanın üstüne 1 kova su dök. kökten çözüm.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 XP'de denetim masasından yeni bir kullanıcı yaratıp erişim yetkilerini saat bazında kısıyorsun şunla şu saatler arasında kullanabilsin diye. Yalnız limitin dolduğunda hala çalışıyorsan çat diye bilgisayar kapanmıyor. Senin kapatman lazım. Bir alarm ya da zamanlayıcı ile halledebilirsin o kısmınıda. Bilmem işini görür mü ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ayrica program sifreli olmali ve 'Re-type password' diye birsey olmamali, boylece sifreyi klavyeyi doverek random yaratma sansimiz olur ki gene kendimizi tutamayip gidip programi kaldirmayalim :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Zopik, 10 Temmuz 2005 01:16 tarihinde demiş ki: XP'de denetim masasından yeni bir kullanıcı yaratıp erişim yetkilerini saat bazında kısıyorsun şunla şu saatler arasında kullanabilsin diye. Yalnız limitin dolduğunda hala çalışıyorsan çat diye bilgisayar kapanmıyor. Senin kapatman lazım. Bir alarm ya da zamanlayıcı ile halledebilirsin o kısmınıda. Bilmem işini görür mü ... Aha bu iyi olcak. O program var bende. Delphi ile yazılmış sanırım. Ayarlıyosun o saatte kapatıo bilg. ı çatapat die... Ama şuan tırsıom biraz okullar açılmaya yaklaşsında öyle yapam. Bilg.sızlıktan kudurmakta istemiyom :D[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar