Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir program lazım

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Ya ben baya bi internet hastalığına yakalandım. Gitar, yemek, telefonla konuşma, kola içme yani her türlü olayı makine başında yapma zorunluluğum varmış gibi hissediyorum, oturunca kalkamıyorum, iğrenç bişey bu. Bana şöyle bir program lazım. 24 saatte 3 saat bilgisayar açık durabilecek. Diğer saatlerde açınca daha açılmadan console da yazıcak işte bu günün limiti dolmuş falan diye. Çok lazım ya :( Durduramıyorum kendimi, frenleyemiyorum. Tek sıkıntım bu... Bi kurtulursam iyi olacak çünkü artık insanlarla dialog kuramıyorum gerçekte...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

XP'de denetim masasından yeni bir kullanıcı yaratıp erişim yetkilerini saat bazında kısıyorsun şunla şu saatler arasında kullanabilsin diye.

Yalnız limitin dolduğunda hala çalışıyorsan çat diye bilgisayar kapanmıyor. Senin kapatman lazım. Bir alarm ya da zamanlayıcı ile halledebilirsin o kısmınıda. Bilmem işini görür mü ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zopik, 10 Temmuz 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
XP'de denetim masasından yeni bir kullanıcı yaratıp erişim yetkilerini saat bazında kısıyorsun şunla şu saatler arasında kullanabilsin diye.

Yalnız limitin dolduğunda hala çalışıyorsan çat diye bilgisayar kapanmıyor. Senin kapatman lazım. Bir alarm ya da zamanlayıcı ile halledebilirsin o kısmınıda. Bilmem işini görür mü ...

Aha bu iyi olcak. O program var bende. Delphi ile yazılmış sanırım. Ayarlıyosun o saatte kapatıo bilg. ı çatapat die... Ama şuan tırsıom biraz okullar açılmaya yaklaşsında öyle yapam. Bilg.sızlıktan kudurmakta istemiyom :D[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...