Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 adı tam olarak ne bilmiyorum o yüzden böyle bir konu başlığı altında yazıyorum mesajımı.. hani moda sahilin kaldırımından bakıldımı altta deniz doldurularak kurulmuş(sanırım) bir kulüp görüyoruz ya..havuzlu felan..hatta havuzu görmeyelim diye büyük perdeler çekmişler...her neyse.. oraya üyelik nasıl acaba..aşağı inip sormak gelmedi içimden :D üye olanımız var mı? davet usulü bizide sokar mı? vs. vs.?[signature][hline][b]Türkiye, Kemalistlerin olmazsa hiç kimsenin olamaz![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 arkadaşa bakıp çıkıcam =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Abi ben şeyi anlamam "Bilmemneciler derneği. Üye olmayan giremez!" Üye olmayada giremezmiyim acaba?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hocam biz sormuştuk üyelik olayını filan , uçuklamış bi şekilde geri dönmüştük o derece pahalıydı yani :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 abi yuh taşıya taşıya Spor-Genele mi taşıdılar? bunu taşıyan adminin elini öpmek istiyorum kim bu yüce şahsiyet?[signature][hline][b]Türkiye, Kemalistlerin olmazsa hiç kimsenin olamaz![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 oranın adı moda denız kulubu de uye olmak harby pahalı... benım arkadas uyede ne kadar dıye sormadım ama tanıdık olmadan sanıyorum orada yuzme bedelı 30 milyona gelıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 1) adı moda deniz klubü 2) üye olmadan giremezsin 3) üyeyle beraber girersen misafir olarak günlüğü 30-40 milyon civarı olması lazım havuzun 4) ben üyeyim bana bilem 20 milyon mu ne günlük giriş galiba[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 uyeyken giriste para verme mantigi nedir yahu. gerci icerde spor aktiviteleri varsa birtek onlara uyeyseniz olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar