UTN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Müslüm Gürses'in bir filminden: -Yumurtaya can veren Allahım,domatesi nasıl yarattın. (veya yesil biber diyordu) :)[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bıldırki hurmalar, götümü tırmalar. cmylmz.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 A tabi G.W. Bushtu unutmamak lazım adam tek başına bir faul.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bizim lisenin müdür yardımcısı* da şöyle bir söz sarfetmişti: "evladım hocanızı ışınlamayın!" olay sadece derste fırlamanın tekinin hocaya lazer tutmasıydı... *kendisi Sezai olur Mirage da söledi zaate[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sofi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ay ışığında ceviz siLkilmez!! alıntı: fbm dergisi no kaç hatırlamıorum türkçe bölümü[signature][hline]yıldızlar bütün insanların ama her insan için aynı değiller.. yolcular için birer yol gösterici, ötekiler için gökyüzündeki pırıltılar. bilim adamlaı için hepsi birer problem. ama bütün yıldızlar sessiz. sen.. yalnızca sen yıldızlara herkesten farklı sahip olucaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 -gaz fren şanzıman halim duman -geçme beni geçerim seni -aşk bir otobüstür bimesini bilmeli,son durağa gelmeden inmesini bilmeli -şöförsün dediler kız vermediler(hepsi çiçek abbas) -bakın ben de içiorum (zamanının sağlık bakanı komedi bi olay) -ulan yüzverdikçe kafamıza sıçıyorsunu (din hocamız artık adamı o kdr delirttik di dindan imandan çıktı) -ulan ben tüm dünya felsefelerine hakimim (dinci yine) müdürün olayı çocuck tebeşir almaya girer -hocam tebeşir -sen bana tebeşir mi diosun ben de sana silgi derim silgi silgi silgi silgi.. -ımfh! yatakhane müdürü etütte l-manyak okuyan arkımıza yaklaşır ve -ne o??!? -dönem ödevim -ha tamam aferim devam et yatakhane hocamız gecenin 1 inde merdivende oturan 4. sınıf elemana bağırır -ne örüyon lan burda YAVUŞAK! [signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... [Bu mesaj b1vRiP tarafından 06 Temmuz 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj b1vRiP tarafından 06 Temmuz 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bındıgınız araba alev alrmlıdır arabama zarar verısenız içim yanar - minubuscu dusunuyorum o halde varım- Muslum Gurses :D:D:D (zagada demişti bunu okan bayulgen abı onun orjınalını soylıyen bırı vardı dıınce haa goethe mıydı neydı demiş okan Bayulgen ıse abı Decard dıye bı lavuk soylemiş ama sen boşver demiş bizi kopartmıştı eheh) Gozunuzu toprak doyursun-Tarım bakanı bakanı uyuyan bakanlıgın burokratıda uyumus demekkı- Turızm bakanımız kendısı ıcın soylemiştir sizde artık bir karar verin bi dinci diyorsunuz bi dinsiz diyorsunuz iki arada kaldık yanı- Rahşan hanım, hukumet mısyonerlere karşı bir şey yapılmıyor diye eleştirdiginde tayyip amca soylemişti adama bıt kadar sempatı duyabıldıgım tek andı eheh anlıyana siinek zurna az anlamayana sıvrı sınek kem kum davul zurna maeselesi işte - Kamer Genc Turk e şarbon bulaşmaz-Osman Durmuş cıcek sulamaya geldım buraya - Kamer Genc ben modern bır mılletvekılıyım bakın ısmımın basına e koyunca e mail oluyor - Mail Buyukerman Tren komunist işidir-Turgut Ozal Masonlar tayyıp erdogan kardeşimizi buyelemiştir onu kontrol etmektedırler dunyayı masonalr yonetıyor - Necmettın Erbakan turkler bu mevzılerı 2 ayda aşamaz - Kurtuluş savaşında bir yunan komutan demiş[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mail Büyükerman bombayı patlatmış hocam :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Viktor, 06 Temmuz 2005 16:32 tarihinde demiş ki: Tren komunist işidir-Turgut Ozal mahah bu gerçek mi ya?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: forgiver, 06 Temmuz 2005 12:51 tarihinde demiş ki: said: MartinLGore, 06 Temmuz 2005 12:40 tarihinde demiş ki: said: MartinLGore, 06 Temmuz 2005 12:34 tarihinde demiş ki: Fransa'da Mary Antoinette adlı kraliçe söylemiştir. said: MartinLGore, 06 Temmuz 2005 12:34 tarihinde demiş ki: Sözünde buna ait olmadığı sonradan bir kitapta yazılıp çizilmiştir.. said: Werewolf, 06 Temmuz 2005 12:40 tarihinde demiş ki: Marie Antoinette diye bas bas bağırmışlar yahu. said: MartinLGore, 06 Temmuz 2005 12:45 tarihinde demiş ki: Haa şeyi soruyor galiba, aswıl kim söylemiş peki. Kız kardeşiyle yazışmalarında var gliaba. Tam bilmiyorum kız kardeşi.. 1789 yılı ekim ayında fakir kadınlar, hükümetin değişmesini istediklerini kral'a duyurmak için versailles sarayı önünde yürüyüş yapıyorlardı. söylentiye göre, kadınların ne istediğini yanındakilere soran kraliçe marie antoinette'e "ekmek istiyorlar" dendi ve o da "ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" anlamında bir şey söyledi. senmisin bu lafı eden, bir zaman sonra ekmek-pasta ikilemi kraliçenin boynunda giyotin bıçağı olarak tecelli edecekti. ama gerçek böyle değildi... suçlu aslında devrim'in fikir babalarından olan j. j. rousseau'idi, "itiraflar" adlı kitabında, bir olayı anektod olarak yazmıştı. adı bilinmeyen bir prenses oyun oynarken, hizmetçilerin ekmeğinin bittiğinin konuşulduğunu duymuş ve lafa karışarak "qu'ils mangent de la brioche" demişti; işte uğursuz sözcük buydu ve belalı sözcük; "brioche"du; sözcük iyi kalitede bir ekmek türünün adıydı ve o prenses'in gördüğü, bildiği tek ekmek türü buydu yani "brioche" ve prenses hizmetçilere bu ekmeğin verilmesi amacıyla yani iyi niyetle konuşmuştu. inanılmaz ama doğru, bir kere bu kitap yazıldığında marie antoinette daha küçük bir kızdı ve fransa'da değildi, ikincisi ise uğursuz devrim sırasında rousseau'nun kitabındaki bu bölüm kasıtlı olarak marie antoinette'e atfedilerek, suçlamanın temelini oluşturdu. ne diyelim, doğruluk, özgürlük ve adalet adına devrimleri yapanlar, çoğu zaman yıktıklarından daha kötü ve aptalca acımasız olabiliyorlar. fenomen -ekim/96 _______ bugün ciddi her tarihçinin söylediği şu ki, marie antoinette'in "ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" dediğine dair hiçbir somut kanıt yok; aksine, rousseau'nun bahsettiği (odur bu lafı kayıtlara geçiren) genç prenses çok daha büyük bir ihtimalle 14. louis'nin eşi marie therese. nasıl jül sezar hiç sen de mi brütüs demediyse (shakespeare'dir onu söyleyen), nasıl galileo'nun ağzından hiç eppur si muove kelimeleri dökülmediyse, marie de bu lafi etmemiştir, lakin çamur iz bırakmakla kalmamış, bir de üzerine yapışmış, onu acımasızlığın, halk düşmanlığının tarih sahnesindeki en canlı örneği haline getirmiştir. böyle mi olacaktı? Ekşi'de yazıyordu bunlar.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 06 Temmuz 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ŞEVKET (İNGİLİZCE) * -Yaw bi komedyen vardı, çok güzel filmleri var: Metin Alaska. -Hocam yanlış söylediniz. -Aa evet Zeki Alaska'ydı o. * Turn'üyorsun right'a... * Yaw gramır dersine ne gerek var? Akistıradan gramır dersi koyuyorlar. * Yaw bir UFO'dur gidiyor. Amerika uzaya uydular için yuvarlar parçalar yolluyor, onların son kullanma tarihi bitiyor yere düşüyorlar. Siz de UFO sanıyorsunuz. * Yeter artık çok konuşuyorsunuz, şeyimi oynatıcam artık.. yani kalemimi. * -Hocam omit ne demek? -Özetlemek. (1 hafta sonra) -Hocam omit ne demek? -Sıfat manasında yaw, isim de oluyor. (1 hafta sonra) -Hocam omit ne? -Yaw değişik kullanımları var, kapsamak anlamına geliyor. (1 hafta sonra) -Hocam omit ne demek? -Yaw sıfat manasında, atlamak demek oluyor. * -Hocam writing'den puanımı neden kırdınız? -Confident yok ondan. (Sonraki ders) -Hocam writing'den puanımı neden kırdınız? -Kitabın aynısını yazmışsın ondan. (Sonraki ders) -Hocam writing'den puanımı neden kırdınız? -Ee, şey... Boşver evladım senin sözlü notun zaten yüksek. * Ben sana çalışma diyor muyum? Benim dersimde çalışma! * Yaw çocuklar bakın ne kadar ilgi çekici bir konu. Neden dinlemiyorsunuz? * Yaw madem dinlemiyorsunuz, merak da mı etmiyorsunuz? * Bıziii bölmek isteyenler, dersımıziii sabotee etmek isteyenler var. * -Megabite is a computer term. -Hocam yanlış söylediniz, megabayt okunur o. -Yahu amma çok telaffuza önem veriyorsunuz. Ne olacak ki ha bite ha byte? * Yaa, allah aşkına oğlum beş dakka sus sonra yine konuşursun. * Nowadays... Please listen... Bakgh halla konuşuyör! * Yeterin artık ama!.. * Yani çok teşekkür ederim, sayenizde hiçbir şey anlamadım. * Sizin yüzünüzden hiç tanımadığım birinin yüzüne telefon kapattım. * At ölür meydan kalır, yiğit ölür at kalır. * Bi dinleyin anlayın kendisini nasıl anlıyor arkadaşınız.. * Aklınız kalbinize hazmediyor! * Which is the largest Sahara? UĞUR (ALMANCA) * Defol git Marko Paşa'ya yaw! * Argadaş, eteğinizdeki daşları dökün. * Nesgafe, nesguik, bilmem ne guik.. * Kar, dolu, tıpiy... * Aman ne yakışıklı oğlan bu böyle. * Aklını başına çağır! * Şerefim hakkı için bu çocuğu seviyooor... idim. * Gramarını Alman'dan daha iyi bilirim, ne karın ağrısıysa işte. * Böyle şerefsiz, namussuza ne yapsan yeridir... Gel bi öpeyim lan seni. * Haksız mıyım evladım? Haksız hiç olmadım hayatımda. * Ben bunları anlatırken size şeyim kabarıyor. * Be şerefsiz, namussuz, sınav ne sözlü ne? Ben insan yemem ceviz yerim. * Gözünün içini bile boyamış, kaça pazarlıyorsun kendini? * Adam gitmiş atom mühendisi olmuş.. Be dangalak, olsana Eczacı! * Ben olmazsam bu okulda disiplinin P'si kalmaz. * Bunlar kasaptan diploma almış boşverin. * Ben öğretmenliği sizin iyiliğiniz için yapıyorum. * Ohhh... Geçen gün hiç abartmıyorum 10 kg ceviz içi yedim. * Oğlum, kalk o kızın yanından. Kızın aklını başından alıyorsun. * İdealizm = kutsal enayilik * Bu okuldaki öğretmenlerin hepsi şerefsiz. ERTUĞRUL (MATEMATİK) * Her derdin bir çaresi, her denklemin bir çözüm kümesi vardır. * 100 üzerinden 44'ü düşür geçiririm, 45 de istemiyorum senden. * Sıfırın kuralını öğrendiniz mi?.. Öğrenmediğiniz için teşekkür ederim. * -Hocam bunu sınavda sorun. -Soracağım. -Aynısını mı? -Hayır daha kazığını... * Ulan Ulaş, ulaşmadığın yer yok valla. * Nihan, kızım şimdi bak pencereden atacağım, kapıdan da değil... * Ben eğer anlatmaz isem anlamazsınız. * Beni bağırıyor diye benden fazla bağıramazsınız. * Öyle bir karmaşık sayı icat edilmemiş. * -Kaç dakika kaldı? -Altı hocam. -Beş dakika varken haber verin. (Ders işleme devam eder) * Şimdi herkesin elinde fotoğraf makinesi çeken telefon var. * Bu kadar kolay aslında... Ama anlayana kolay! * Konuşanın esprisine gülerseniz beni anlamazsınız. Beni anlamazsanız soruyu anlamazsınız, konuyu anlamazsınız. * Eğer komiksen tiyatroya gidersin, oyun oynarsın, biz de güleriz. * -Hocam Bingöl depreminin sebebi Amerika'nın attığı bombalarmış diyorlar. -İspatı olmayan her şey bana göre palavradır. * Örnek yapıyorum konuşuyorsunuz. Teorem veriyorum konuşuyorsunuz. Soru çözüyorum konuşuyorsunuz. Çok mu zekisiniz de leb demeden leblebiyi anlıyorsunuz? * Babanızın uşağı yok artık bundan sonra... * O zaman diskoya gidelim, orada yapalım dersi. * Ödevi yapmadığınız için teşekkür ederim. * Yazılıda bu tür sorular gelebilecek. * Hadi Ulaş çabuk bir yerlere ulaş. * Hatırı kalmasın bir de cosinüsünkini yapalım. * Masada otururken ayak kırma! * Çook... En az bir tane. * Her çeşit DVD, CVD... * Başlık başKan kokar. * Mr. Ulaş, how are you? * S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yarıldım, bittim, koptum ahahaha :lol:[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hepisini okumadım ama güzelmiş.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 fastreload biriktirmiş biriktirmiş en sonunda da patlamış. Her okulda vardır böyle şeyler gerçekten süper. kadıköy anadoluyu bilenler..bunuda bilirler Mkc(asıl adı mustafa Kemal Can ama kısaltması bu müzzik branşı) Tören sırasında mikrofonu eline alıp duyuru yapar: MKC:korodo olanlar kimlerdi? Tüm okul, hazırlıklar dahil parmak kaldırır. MKC(güldükten sonra): korodo olanlar tören sonrası sınıfıma gelsin. OKUL:PEeeekiiiiii Yaşar Akalın (aka ilyas salman- çok benziyordu) Kendine atılan silgiyi yerden alıp sorar: -Kim attı bakiyim seni? ekşi sözlükte mkc diye aratırsanız gülme krizine girebilirsiniz[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 #mudur (okul bahcesinde):hey sen beyaz gomlekli olum gel buraya tabiki kimse gelmemiştir. #garson:bi isteginiz var mı? kardesim:saglıgınız (geyik olayını dozunda bırakmak gerekio elalemin adamına da denmez yani bole sey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: HymnOfSnuk, 06 Temmuz 2005 08:04 tarihinde demiş ki: Aşıksan vur saza , şöförsen bas gaza diye bi laf da var ehu :9 dün izmite giderken bi kamyonun arkasında gördüm:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Lise 1. sınıftayken tarih sınavnda hocamızın bn kopya çekerkn söledii söz Laaayyynnn dam üstünde inek yürütmeyinn!!!! ps:kopyayı arkama dönüp çekiodm:D[signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 "her mahallede bir milyoner yaratacağız" lafını Ecevit değil turgut özal söylemiştir. liberal bi düşüncenin ürünü olan bu söz için nasıl ecevit denebildi anlayamıyorum. yuh derim anca. çüşşş. [Bu mesaj TinerciTim tarafından 06 Temmuz 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yaşanan olay bugün yüzyıl kadar tarihi olan 550 metre derinliğinde 1.2 km uzunluğunda olan bir deliğin fotosuna bakıyoruz . Okuduk icinde ucakların gecmesi yasak fln yazıyor . Arkın biri atladı uff olm lan bunun hemen örtülmesi lazım hahaha cafe iptal adam koydu noktayı :D[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Dünya'da MAN ahirette İMAN :P Araba reklamı bi dizide izlemiştim.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bizim bi arkın lafı çayda lipton kadında ip don!![signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 V8'i yolda, kizi kolda severim Kiz dedigin taktinmi koluna yakismali, caktinmi duvara yapismali Ela gözlümün nazina, hastayim ford'un aragazina. Gidisine yollar, durusuma kizlar hasta! Kolla Beni Serit Degistiriyorum. Ceketimi atarim, asvaltta yatarim...[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Şamıstık (Arkadaşım sabaha karşı şam fıstığı demeye çalışıyor)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Mike, 06 Temmuz 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Kadın ve erkek hakları eşittir. -nie biz sünnet oluoz -nie biz çalışıoz -nie biz askere gidiorus -nie biz nese vazgeçtim cnm sıkıldı :tup:[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 6-7 yaşındaki çocuk: abla, ablaa çok güzelsin, abla öndeki ablaa [Bu mesaj forgiver tarafından 09 Temmuz 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar