Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Corpse Bride

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yönetmen Tim Burton.Film bir animasyon.Seslendirmelerin başında Johnny Depp ve Helena Bonham Carter gibi isimler var.19. yüzyılın Avrupa köyünde geçen bu animasyonun süper konusu:

Victor, evlenmeye giderken toprağa saplanmış kemikli bir parmak görüyor.Bunun bir sopa olduğunu düşünüp şaka yapmak amacıyla yüzüğünü sopaya geçirip evlilik yeminini ediyor ve sopanın bir cesedin parmağı olduğunu öğreniyor.

imdb
trailers
Mesaj tarihi:
everything tim burton demisim bir zamanlar.

ayrica bride sally yi andiriyor mu ne =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 15 Şubat 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Enteresan hakkaten korku mu olacak peki? yoksa eğlence amaçlı mı?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
fragmanını izledim çok güzele benziyo.bi de robots gelicek o da çok iyi[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
korku olmaz tim burton. saf komedi de olmaz aslinda. eski filmleri gibi birsey olur diye tahmin ediyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
"Darlinggg where r u goinggg??"
hehe süfer yaa muzikler filanda deli gibin
taaa sonbahara kadar beklicek olmamiz ne kötü ):
böle eglenceli seler izlemek lazim arada.. hep savas hem yıkım hep ölüm.. bi yere kadar (:[signature][hline]
"Who wants to live forever?"
Deviant
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
aaa tim burton, hastasiyim :)

the nightmare before christmas'i yapan evet

bi tane filmi var, parmaklari bicak olan bi cocugu anlatiyo, eglenceli bisi [daha izleyemedim bastan sona, arkadasim gosterdi]

ufak tefek animasyonlari var kisa, 10 dakikalik falan[signature][hline]wastiee
Mesaj tarihi:
ehe emaleth nerede ?
:hmm:[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
Bence Turkıye' de bir Tım Burton fan clup kurabiliriz gibi geliyor bana . yeterınce hastası var, onları bıraraya getırmek guzel olabilir. : ))
Mesaj tarihi:
valla bi if ninyeni albümü bi de bunu bekliyorum uzun zamandır,seslendirmede de depp baba var,iyi olacak gibi,burtondan pek kötü şey çıkmamıştır zaten[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mesaj tarihi:
beyler bayanlar bir de www.divxplanet.net de altyazı istek bölümüne de yazarsanız çıkınca hemen izleyebiliriz,üye olanlar bi zahmet istek yapsın lütfen,en son 3 kişi istek yapmıştı ben dahil,yeterli değil bu sayı[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
  • Yeni Oluştur...