arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yönetmen Tim Burton.Film bir animasyon.Seslendirmelerin başında Johnny Depp ve Helena Bonham Carter gibi isimler var.19. yüzyılın Avrupa köyünde geçen bu animasyonun süper konusu: Victor, evlenmeye giderken toprağa saplanmış kemikli bir parmak görüyor.Bunun bir sopa olduğunu düşünüp şaka yapmak amacıyla yüzüğünü sopaya geçirip evlilik yeminini ediyor ve sopanın bir cesedin parmağı olduğunu öğreniyor.imdbtrailers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ilginc geldi konu bana... gderim buna... ne zaman baslıo???[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 everything tim burton demisim bir zamanlar. ayrica bride sally yi andiriyor mu ne =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 15 Şubat 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Enteresan hakkaten korku mu olacak peki? yoksa eğlence amaçlı mı?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 fragmanını izledim çok güzele benziyo.bi de robots gelicek o da çok iyi[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 tim burton'sa bi duracaksın öyle konuşacaksın demişler :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 korku olmaz tim burton. saf komedi de olmaz aslinda. eski filmleri gibi birsey olur diye tahmin ediyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 "Darlinggg where r u goinggg??" hehe süfer yaa muzikler filanda deli gibin taaa sonbahara kadar beklicek olmamiz ne kötü ): böle eglenceli seler izlemek lazim arada.. hep savas hem yıkım hep ölüm.. bi yere kadar (:[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Supeeeeer İşte yine büyüklere çizgi film hem de üstaddan. Listeye ekledim. Bu arada Emaleth' in dikkatine yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Nightmare Before Christmas ' ın yapımcısı diilmi bu adam ? Onun bu animasyonları felaket süfer oluyo kesınlıkle ıslenmelı bence[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Unutulmasın diyorum Hala beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aaa tim burton, hastasiyim :) the nightmare before christmas'i yapan evet bi tane filmi var, parmaklari bicak olan bi cocugu anlatiyo, eglenceli bisi [daha izleyemedim bastan sona, arkadasim gosterdi] ufak tefek animasyonlari var kisa, 10 dakikalik falan[signature][hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 konu çok güzelmiş yanlız , önyargıyla hemen gidip atlıyacam filme :)[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 tim burton diyince aklima nedense ilk beetle juice geliyo [spo1=not]filmogrofisine kult yonetmenler bolumunde bakabilirsiniz[/spo][signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 oyhsss kesin süper olur :) Nightmare BC a hasta olmustum zaten :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ehe emaleth nerede ? :hmm:[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bence Turkıye' de bir Tım Burton fan clup kurabiliriz gibi geliyor bana . yeterınce hastası var, onları bıraraya getırmek guzel olabilir. : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 valla bi if ninyeni albümü bi de bunu bekliyorum uzun zamandır,seslendirmede de depp baba var,iyi olacak gibi,burtondan pek kötü şey çıkmamıştır zaten[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 beyler bayanlar bir de www.divxplanet.net de altyazı istek bölümüne de yazarsanız çıkınca hemen izleyebiliriz,üye olanlar bi zahmet istek yapsın lütfen,en son 3 kişi istek yapmıştı ben dahil,yeterli değil bu sayı[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Acaba gelicekmi turkiyeye, hoş artık getiriyolar ama hiç bi yerde oynamıyo.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar