Zed Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hani şu "cansız manken" denilen bi manken var ya, işte bu o adam. onun şiir kitabından çok etkilendim, sizlerle de paylaşıyım dedim :)aşıklar sokaklarda görüyorum genç kızlar erkekler, beraberler,mutlular helal olsun onlara bu mutluluğu evliliğe dönüştürebilirlerse! aydınlanmak muhtar gibiyim sabah sekizinde okurum arkadaş; tüm yazılı basını aydınlanırım, o gün anlatırım herkese mutlu olurum yaşadığım güzel dünyada kendimce sabahın ilk ışıkları sadece uçak sesleri kuşların tatlı cıvıltıları işte sakinlik budur arkadaş bıraksınlar bu işleri eski ayağa su dökmeleri artık devir akıl devri onurun vicdanında kandırma kendini biraz gribin etkisi yalan rüzgarın esintisi her kesimin birer söylentisi işte sessizlik budur arkadaş yağdanlıkla yalakalık diz boyu dünya onlarla mutlu benim bütün dünyam satırlarım kıskananlar çatlasıncanlandım serin bir gece yarısı canlanmanın ilk ışığı tepkimin ilk varisi dostlar sizin için canlandım seneler evvel mecburdum umutlarımla hayallarimle cansızdım zaman tünelinde kavruldum arkadaşlar sizin için canlandım ilk başta gülüp geçtiler ben unutup başkalarını seçtiler üstümü paraladım: üşüttü dediler. cansız mankeni yarattılar 3-5 tane zibidi kanı bozuk! suratlarına tükürsek olurlar topuk kara kara düşünüp bir tokat gibi enselerine indik günler geçtikçe orta ayak yürüdük durur gibi yapıp hızla koştuk varlığımızdan habersiz olanlar kudurup kafataslarını boyattılar ben taksimde büyümüşüm boya kutusu olan arkadaşlarımla diskoteğe koleje gidenlerle tarlada ekin ekenlerle ben gitarımla büyümüşüm basket antremanlarıyla coşmuşum adada kızlara kovalayıp aileme saygı duymuşum dura dura ayağımda varisler bacaklarda ağrı dolu romatizmalar hepsi artık geçti dostlar sizin için canlandım kimsesiz çocuklar için fakir fukara için var olan dürüstler için milletim için... ejderhalar kaçın oralardan vahe geliyor yakınlarından adam gibi adam yüreğiyle dağlardan canladığını haykırıyor bağrındanbırakın ağlayan gözlerim önemli değilse yüreğim, yanıp kötülere meze ise göz pınarlarım kurumuş ise bırakın beni öleyim misafirhaneye gelmiş isem mücadeleye renk katmış isem tatlı bir iz bırakabilmiş isem bırakın beni öleyim (not: şiirler ekşi sözlükten alınmıştır, ama başka yerlerden de duyduğum kadarıyla üzerinde oynanmamış şiirler bunlar. yani gayet ciddi.)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Şiirler müthiş. Bir parnasizm etkisi görüyorum. Şair, içindeki canlanma ve cansız mankenlik çatışmasının ruhunda bıraktığı derin izleri okuyucuya da yaşatıyor adeta.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 gerçekten vahe mi yazmış ya bunları?? bravo gerçekten o yazdıysa guzel olmus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 "canlandım" güzelmiş, ama diğerlerini bişeye benzetemedim açıkçası :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hmm bende mi bi bozukluk var acaba... orçun kunek tadındaki bu şiirlerin bazılarına iyi dediniz ya bişey demiyorum size valla :) karikatür anlatmış gibi olcam ama; bunların özelliği komik olması kardeşler. ciddi yazıldığı halde ilkokul düzeyinde şiirler olması. [Bu mesaj Zed tarafından 23 Haziran 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bir Ronsard, bir Rimbaud, bir Verlaine şiiri okuyormuş gibi hissettim kendimi.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 baskasina yazdirmistir bunlari.bu kadarini bile yazamaz diyorum. misafirhaneye gelmiş isem mücadeleye renk katmış isem tatlı bir iz bırakabilmiş isem bırakın beni öleyim bu nedir bu arada? misafirhanede ne gibi bir mucadele olur diye sorasim gelir. [Bu mesaj GEd tarafından 23 Haziran 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Dünya'dan bahsediyor misafirhane derken.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 adam sırf kitap çıkartmış olmak için yazmış amacıda belli televizyonlarda yeniden boy gösterip popülarite kazanmak gayette ucuz bi yol :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Abi romatizma olayında dağıldım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 3-5 tane zibidi kanı bozuk! suratlarına tükürsek olurlar topuk burdan belli sanat adami oldugu zaten .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 kitabin adi cok ozenle secilmis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya bence bu şiirler pek başarılı değil.özellikle ilk,ikinci ve sonuncu şiir kötü ya .[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bence bunlar şiir bile degil?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben gitarımla büyümüşüm basket antremanlarıyla coşmuşum adada kızlara kovalayıp aileme saygı duymuşum dura dura ayağımda varisler bacaklarda ağrı dolu romatizmalar hepsi artık geçti dostlar sizin için canlandım Benimde şöyle bir şiirim var ; bir ben var benden içeri sevmiyorum gotik ablaları seni sevmiyorum çık dışarı allah senin gibi insanları dikkat ederseniz redif uyak falan hepsi tutuyo, şahane yani.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: gokhaan, 23 Haziran 2005 17:50 tarihinde demiş ki: gerçekten vahe mi yazmış ya bunları?? bravo gerçekten o yazdıysa guzel olmus bence. seninki iyide :lol: ben vahenin şiirlerini daha dikkatli ve kendimi vererek okudum ve ilk yazdığım fikirlerimi geri alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 24 Haziran 2005 07:24 tarihinde demiş ki: bir ben var benden içeri sevmiyorum gotik ablaları seni sevmiyorum çık dışarı allah senin gibi insanları İşte bu mükemmel bir çalışma Vahe gibi sende bir kitap yazmalısın Alexi[signature][hline] [Bu mesaj Dregoth tarafından 24 Haziran 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 her seferinde cevap yazmak için girip, bazı şiirleri beğenenler olduğunu görüp stun olup çıkıyorum. eheh[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 her seferinde cevap yazmak için girerdim ben gülleri en fazla 10 dakka koklardım ben stun olurdum sonra ansızın çıkardım geldiğim gibi.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Cansız dediler, manken dediler Sen bir şiir yazamazsın dediler Utanmadılar, suratına tükürdüler Canlandıysak undead olmadk ya.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 okumaya bile değmez =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Canladım die bir film de cekebilir... Konu da Vahe nin mezardan çıkış çalışması olur...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bariz bir öykünme var Aşık Veysel'e.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Adamın zeka katsayısı belli ama yapmaya çalıştığı işlerde hep zeka katsayısının yetemeyeceği işler. Fakat bu son işinde gerçekten kendi çıtasından bayağı bir yukarı atlamaya çalışmış. Bence gene çakılmış. Daha basit işler yapsa çok daha iyi olur. Ne işi var sanatta. Önüne gelen şiir yazıyor, kitap çıkarıyor diyorum da inanmıyorlar. Şiir kasetlerini de unutmayalım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 orçun kunek ten araklamış bunları[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar