Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrton senna kaza sorası vidyosu.

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

Daha önce bana burada vidyoları nereden çekeceğiz diye birileri sormuştu, 60 mb koyacak biryer buldum. 1 gün açık bırakıp koyacağım dosyayı.

Bende 2 versiyonu var, birisi kore spiker diğeri de arkada sinir bozucu birşey çalıyor spiker yok.
Hangisini koyayım ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

Bana söylenenlere göre , Ayrton senna nın kazadan sonra araçtan çıkarılma görüntüleri ve ilkyardım sırasında yerde haraketsiz yattığı sahneler Tv de yasaklandı.

Buradan bazı arkadaşlar bana o görüntüleri nereden bulduğuumu , nası çekeceklerini sordular, bende yer buldum eğer isterlerse koyacağım.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

pekiy
siniriniz bozulursa karışmam , herifin teki rip ederken sinir bozucu bir müzik koymuş .

Spikerde çok kötü ehe vıdı vıdı ediyor, ama spiker olan ondan önceki turlardan özet özet gösterip kazanın oluşunuda gösterdikten sonra herşeyi saniye saniye gösteriyor, ilk yardım ekipleri gelip müdahale edip onu ilendikten sonra , kore kanalı bir belgesel gibi diğer yarışlarından görüntüler sahneler eklemiş. Yani adamı götürdüklerini ve o gerici atmosferi göremiyorsun malesef.

Arkada sinir müzik olan ise çarpmadan sonra kamera araca bi ara zoom yapmış iken ki açıdan başlıyor, oda sonuna kadar yani helikoptere bini helikopter havalandıktan sonrasına kadar gösteriyor ...

hangisi ?_[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

Hangisi detaylı ise onu koy.

Ben yalnız millet Senna'nın cansız yattığı filmleri niye merak etti onu anlamış diilim.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle yapalım
ikisi de 60 ar mb boyutlarında ise sen önce birini koy
ben onu indirip benim alana atarım
sonra ikincisini koyarsın sen diğerini silip
böylece ikisi de olmuş olur :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 14 Temmuz 2004 11:24 tarihinde demiş ki:
şöyle yapalım
ikisi de 60 ar mb boyutlarında ise sen önce birini koy
ben onu indirip benim alana atarım
sonra ikincisini koyarsın sen diğerini silip
böylece ikisi de olmuş olur :)

100 mb yerim var
bandwidt sınırım yoktu aslnda =
hmm
peki öle yaparım
kasıcak biraz ama[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

valla gül gibi adam gittiydi, ben de seyrediyordum galiba bayağı üzülmüştüm. halen de schumacher'e en yaklaşabilmiş kişi olduğunu düşünüyorum yetenek açısından..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

oop sam aforoz edilebilirsin aman diyim :p
çünkü büyük ihtimalle bir çok F1 fanı daha çok schumi'nin sennaya yaklaşıp yaklaşamadığını konuşuyo da ;)
çünkü senna hâlâ bir numara bir çok insanın gözünde :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
kaza videosunu hala alamadık unutuldu gitti!?[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
di mi hocam?

universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi!
narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :)
HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
ben bencilim sorun degil
Sosyal ağlarda paylaş

nerde vıdeo arkansıs unuttunmu loo?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.

[Bu mesaj Shagrath tarafından 25 Ağustos 2004 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...